Jdi na obsah Jdi na menu
 


Udice z Rudice

7. 11. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV „B“ - RUDICE 4:1 (0:0)

branky:  51´. Milan TUTTER z penalty na 1:0, 65´. Dominik URBANČOK na 2:0, 72´. David GOTTVALD na 3:0, 80´. Filip NOVOTNÝ na 4:0 – 89´. Lukáš SEHNAL na 4:1

ŽK: -

rozhodčí:  Radek Klepáček

diváků: 20

 

hráno v neděli 6. listopadu od 10:00 ve Vyškově na hlavním hřišti Městského stadionu Vyškov v rámci 1. (13. hraného) kola 1. třídy dorostu sk. „A“ JmKFS

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

Marek SPÁČIL – Michal PETŘEK ©(65´. Lukáš MRNUŠTÍK), Filip LUSKA, Milan ADAMEC, Radek CHALABALA(65´. Tomáš TUTTER) – Jakub SEDLÁČEK, Martin SURALA(45´. Ricardo URBANČOK), Milan TUTTER, David GOTTVALD – Patrik NEDĚLA(65´. Filip NOVOTNÝ), Tomáš SÁDLÍK  

Od 65. minuty © Milan Adamec

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ, AR 1 + AR 2: pánové SÁDLÍK, SPÁČIL

 

SESTAVA RUDICE:

Filip POKORNÝ – Petr Flek, Patrik Luner, Jaroslav Korčák, Michal Novotný, Jan Lachman (David Vymazal), Michal Korčák, Stanislav Skalický, David Maňásek, Jakub Čechman, Lukáš Sehnal ©

celý zápas zůstal na lavičce: do pole Kamil Zouhar  náhradní gólman Jan Matuška

 

Po sobotním prohráném utkání staršího 4:2 a vyhraném utkání mladšího dorostu 7:1 v Havl. Brodu dorostenecký rezervní tým hostil na hlavním hřišti Městského stadionu Vyškov soupeře z okresu Blansko a to předposlední tým Rudice. Trenér Gottvald měl k dispozici 15 hráčů, kteří byli nominování k předposlednímu utkání v podzimní sezóne a k poslednímu domácímu utkání. Příští sobotu na sebe opět narazí týmy Vyškova a Rudice a to v posledním utkání podzimní sezóny.

 

Hned od začátku byl k údivu všech aktivnější hostující tým. V prvním poločase měli ze hry více Rudice a měli i nebezpečnější střely jak vyškovští. Naše střely lítaly nad bránu nebo do náruče gólmana Pokorného. David Gottvald mohl přibližně v 30. minutě otevřít skóre, ale jeho technická střela letěla metr nad břevnem. Evergreenem zápasů je stabilní výkon domácího stopera Filipa Lusky, který s přehledem diriguje hru ze zadních řad. I dnes vyčníval v prvém poločase nad všemi hráči a do kabin se šlo za stavu 0:0.

 

O poločasové pauze se vyslékl indisponovaný Martin Surala a nahradil ho sobotní dvou gólový střelec Dominik Urbančok. Trenér Gottvald byl s předvedenou hrou vyškovského týmu nespokojený a dal to o přestávce jasně najevo.

 

Hráči v bílo-červených dresech si to vzali k srdci a začali od začátku druhého poločasu více kombinovat. V 51. minutě byl faulován Dominik Urbančok na polovině hřiště. Centr do „16“ hostujících hráčů vyslal Milan Adamec. Na centr na přední tyč si nabíhal Tomáš Sádlík, který byl faulován obráncem Rudic. K pokutovému kopu se postavil Milan Tutter a střelou pod břevno otevřel skóre zápasu na 1:0. I nadále měli více ze hry vyškovští, ale občas zahrozili i hráči v modrém z Rudice.

V 65. minutě navázal na své dvě trefy Dominik Urbančok a z levého rohu „16“ křiznou ránou k tyči navýšil skóre na 2:0. V téže minutě střídal domácí trenér Gottvald hned trio hráčů: na hřiště se podívali Tomáš Tutter, Lukáš Mrnuštík a také Filip Novotný. Nahradili kapitána Michala Petřeka, Radka Chalabalu a Patrika Nedělu. Náhradním kapitánem se stal Milan Adamec. A aby toho nebylo málo v 65. minutě přibyla ještě jedna změna to v rozestavení vyškovského týmu na 3-4-3. V 72. minutě zastřelil svoji mušku i David Gottvald. Jeho technická střela, která nebyla razantní skočila přes gólmana Pokorného a bylo navýšeno skóre na 3:0. O chvíli později centr „Ricarda“ Ubrančoka nedokázal usměrnit tři metry od zcela odkryté brány Tomáš Sádlík a hlavičkou přestřelil bránu. Faul na Tomáše Tuttera z 80. minuty se hostujícímu celku nevyplatil. Filip Novotný ukázal, že umí střílet i z větší vzdálenosti. Jeho tvrdá rána plachtila, až doplachtila na břevno Pokorného svatyně. Odraz do země ještě gól nezaznamenal. Míč měl ještě chuť si orazítkovat břevno a poté o záda Pokorného se míč dokutálel za brankovou čáru – 4:0. Takový přímák se jen tak nevidí, tleskám Fildo J. Další šanci v utkání měl opět Tomáš Sádlík, který centr T. Tuttera usměrnil do náruče gólmana Pokorného. Nakonec se gólu dočkali i hostující hráči. Zbytečné šněrování uprostřed hřiště. Míč si vybojoval kapitán hostujících Lukáš Sehnal a tváří v tvář nedal Spáčilovi v bráně Vyškova šanci – 4:1.

Po tříminutovém nastavení odpískal pan rozhodčí Klepáček konec zápasu za stavu 4:1. Pan rozhodčí dnes podal výborný výkon, který se mnohokrát na utkání dorosteneckého B-týmu nevidí. Tři body nakonec zůstali na Jihumoravy a hráči Vyškova po třetí v řadě vyhráli zápas skórem 4:1, z čehož vyplývá – 3 zápasy, 3 výhry, skóre 12:3 a 9 bodů.

 

 

 

Zpracoval: Milan ADAMEC

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Klepáček Radek, 10. 11. 2010 6:05)

Děkuji za pochvalu a mužstvu blahopřeji k zjisku všech bodů.