Jdi na obsah Jdi na menu
 


Švagři v triku

10. 6. 2010

SK RUDICE - SK ROSTEX VYŠKOV „B“ 1:1 (1:0)

branky: 9´. Marek URBÁNEK na 1:0 - 85´. Filip NOVOTNÝ na 1:1

ŽK: z Vyškova nikdo

rozhodčí: ŠEBELA

diváků: 80

 

hráno ve středu 9. června 2010 od 17:30 na trávě v Rudicích v rámci 24. kola 1. třídy dorostu sk. „A“

 

sestavu domácích nenabídnu, kopie nebyla možná, na opis nebyl čas.

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV „B“

 

Tomáš HOLÁSEK – František ŠPRTA, Filip LUSKA, Milan ADAMEC, Jan BRADÁČ – Lukáš MRNUŠTÍK, David GOTTVALD, Jakub HORVÁTH (46´. Petr ONDRA), Dominik URBANČOK – Jakub POPRIK (61´. Filip NOVOTNÝ), Tomáš SÁDLÍK „K“

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ, řidiči výpravy: pánové Poprik, Luska, G&U

 

Odložené utkání z předminulého víkendu se odehrál ve vísce nedaleko ráje všech milovníků špinavé vody v jezerech. I tento městys měl svého zástupce na place, hlavní sudí Šebela je z Jedovnic.

Na utkání odcestovala třináctka hráčů i s pokladem vyškovské mládežnické kopané. Onen poklad začal v první půli vykrmovat střídačku cereálními sušenkami BeBe..

Předzápas obstarala domácí přípravka s týmem Kotvrdovic, srdce fundovanějšího člověka muselo zaplesat nad nasazením prcků, ačkoliv rtutě v teploměrech byly jako po požití Viagry.

Hřiště nevalné kvality, občas se objevil i třícentimetrový šutrák, prošpikované pískem, natěšení diváci, jichž zůstalo po zápase přípravek v hledišti slušných pár desítek.

Nejvíce naštvaný z výpravy hostů musel být otec jednoho hráče, který si po zaplacení dvou piv vyslechnul od výčepáka nejhorší tři slova středečního dne: „Nejde mi chlazení“. Piva vypila tráva vedle bufetu...

 

V deváté minutě se odehrála nejpodstatnější část utkání z hlediska domácích. Dominik Urbančok prohrál u levé lajny souboj, domácí se velmi rychle dostali na naši půlku, centr od pravé lajny na zadní tyč usměrnil za záda Tomáše Holáska Marek Urbánek. Hlavička se mu povedla, balon přes celou bránu doplul do sítě.

Celý první poločas byli domácí lepším týmem, hosté jako by v ofenzivě neexistovali.

 

Do druhé půle nenastoupil Jakub Horváth, tradičně jej začalo bolet lýtko, na plac cupital Petr Ondra.

Hra se příliš nezměnila, domácí už neměli tolik výraznější převahu, jejich dominace se zmenšila na velemírnou.

První přímá střela Vyškova na bránu domácích letěla až v 84. minutě!!! Autorem byl Filip Novotný, který po krátkém klamání stopera domácích na „16“ vystřelil, balon směřující na levou tyč lapil domácí gólman. O minutu později jsme nastřelili břevno díky kopu Dominika Urbančoka. Branky se hráči kouče Gottvalda dočkali pět minut před koncem, rohový kop Dominika Urbančoka v blízkosti přední tyče usměrnil do sítě střelec posledních dnů Filip Novotný.

V závěru si soupeři navzájem nastřelili jednou břevno, zápas skončil remízou. Nevím, co si o tomto zápase mám myslet..

 

Pravdou je, že domácím jsme pomáhali sami, jelikož co předváděli někteří hráči bylo až neuvěřitelné, černý králem dne se stal Milan Adamec. Kdyby hlídal samotného hraběte Drákulu, tak ten by strachy uletěl zpět do Transylvánie, protože tak strašidelný výkon jednotlivce dlouho nebyl k vidění. Milane, styď se!

Utkání se nepovedlo i Janu Bradáčovi a Lukáši Mrnuštíkovi, na opačném pólu čněl Filip Luska. Jeho ladnost, přehled, to byla nádhera. Chvílemi mi připomínal svého bývalého spoluhráče, Danečka Forró, dnes hrajícího ligu za Slovácko.

Imaginární odznak za statečnost uděluju Tomáši Holáskovi, zainteresovaní vědí proč, ostatním je po tom pendrek. Nejsladší odměna však čekala na našeho gólmana v Drnovicích v domě číslo 479...

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář