Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYŠKOV - SFC OPAVA

1. 4. 2009

V zataženou popolední dobu nastoupily k utkání MSDL mužstva Vyškova a SFC Opava. Šedivou kulisu drnovického stadionu rozzářily krásné dresy obou celků – domácí nastoupili v červenobílé kombinaci a hosté z Opavy ctili tradiční žlutomodrou kombinaci.

O zápas byl velký zájem: nečeští dělníci zvelebující sportovní areál na úvodní půlhodinu  vypnuli stroje a sledovali zápas.

Po klasickém úvodním oťukávání začala Opava vystrkovat růžky, ovšem jejich útočné snahy končily buď u domácích obránců, nebo u gólmana J. Kuchynky.

Ve 23. minutě se Opava bohužel ujala vedení, když si J. Šenk předhodil balon přes tři obránce

a udělal to účelně - přes celou bránu umístil míč do sítě.

Vedoucí branka velmi ovlivnila následující minuty, vázla nám rozehrávka, na naše kopačky se spolu s bahnem vkrádala i nervozita.

Běžela 35. minuta a naše spása je levá noha J. Kuchynky. Do trychtýře se dostal hostující forvard Škrobánek, střelou se naštěstí  trefil do nohou gólmana.

O 4 minuty později se na naši bránu střílelo, opět slepými: přízemní střelu J. Kuchynka vykryl. Za 40 sekund nám nescvaknula offsid past a forvard opavských přehodil vyběhnuvšího Kuchynku. Mířil naštěstí stylem metr vedle.

A aby nebylo nudy v domácí „16“ málo, tak minutu před koncem poločasu se M. Žoček vžil do pozice gólmana a balon mířící mezi tři tyče vykopnul.

Vyškov v 1. poločase co se týká útočné fáze moc neukázal. Pouze sólo P. Janovského po pravé lajně stojí za řeč, ale jeho nahrávku nedokázal nikdo zasunout do brány. A rána V. Chubirky v poslední minutě patřila do kategorie „vedle jak ta jedle“.

 

2. půle začala chybnou rozehrávkou kapitána týmu J. Daňka, jehož na polovině Vyškova okradl autor zatím jediného gólu J. Šenk a pádil sám na bránu. J. Kuchynka se mu vrhnul pod nohy a míč mu vypíchnul. Opavan zkusil skok přes imaginární švédskou bednu a jeho snaha byla oceněna žlutou kartou.

V 53. minutě zakopnul o balon L. Kuběnský a hlavní sudí překvapivě odpískal faul na našeho útočníka. Trestný kop z nadějné pozice kopnul dva metry nad S. Palla.

Za 180 sekund po trestňáku S. Pally bylo veselo u hostů. Z penaltového prostoru se prosadil M. Miklánek a bylo to dva nula.

Vyškovští se nevzdávali a v 65. minutě vypálil S. Palla pěkně jedovatou střelu. Jeho muchomůrka provětrala rukavice gólmana Opavy.

No, a do třetice se prosadili gólově hosté, když se po samostatné akci odhodlal L. Škrobánek  a Yvettka byla v bráně potřetí.

Hosté si náskok hlídali a zkoušeli vsítit i další branky. Jednou se jim to povedlo, ovšem praporek v rukou pomezního sudího byl proti. Offsid.

Poslední ohrožení branky v zápase má na svědomí vystřídavší L. Chudý, který pálil po vysunutí od S. Pally metr mimo bližší, pravou tyč.

 

SK ROSTEX VYŠKOV – SFC OPAVA „B“  0:3  (0:1)

Branky: 23. minuta – 0:1 – ŠENK Jakub

              56. minuta – 0:2 – MIKLÁNEK Martin

              74. minuta – 0:3 – ŠKROBÁNEK Lukáš

 

rozhodčí: VOLF Rudolf – KOLÁŘ Jaroslav, PODANÝ Marek

 

ŽK: 0 – Klimas Daniel (47´.), Šenk Jakub (49´.)

Diváků: 48

 

Sestavy:

VYŠKOV: J. Kuchynka – P. Pazdera, M. Žoček, J. Gottvald, D. Forro – P. Janovský (85´. M. Macek), J. Daněk (80´. T. Musil), S. Palla, O. Král – L. Kuběnský, V. Chubirka (80´. L. Chudý). Na lavičce byli připraveni: Novotný Václav, Kopecký Jakub (náhr. brank.).

vedoucí: Já, Trenér: R. Gottvald

 

OPAVA: Škrobánek I. – Galvas J., Rozsypal M., Šrom M., Orlík F. (87´. Villaschek L.) –

Kršek P. (82´. Ondra A.), Klimas D. (89´. Žůrek D.), Miklánek M. (79´. Brunclík D.), Binar T. – Škrobánek L., Šenk J. Na lavičce byli připraveni: Žmolík M, Lorenz B. (náhr. brank.).

vedoucí: Matěj K., Trenér: Hruška J.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odpověď pro Geishu

(Taťka, 2. 4. 2009 20:47)

My jsme s Palcem domluveni, zachovejte klid, chlapci, vyzkoušíme si ho v neděli v Brně v zápase "B" týmu proti "B" Líšně.

pokus

(Ricky,Geisha,Pat'a, 2. 4. 2009 20:31)

soushlas Sebi,ja osobne bych te nejradsi videl v utoku,a do zalohy bych dal Jaromira...:)))

pokus

(seba, 1. 4. 2009 23:51)

chtělo by to nějakou změnu bud v rozestavení nebo v ůtoku :)

bude líp

(seba, 1. 4. 2009 23:46)

Nevadí... nezadařilo se , doufám že už se brzo probudí nějaký ůtočník a dá gola aby jsme mohli vyhrát... jinak za výkon bych se omluvil ale po 3 dení horečce sme opravdu víc nečekal... proti zlínu mákneme a doufám že si odvezeme nějaký tenn bodík.. ale pokud budeme hrát jak dnes s opavou můžeme to rovnou zdát..utočná fáze je katastrofální bohužel