Jdi na obsah Jdi na menu
 


náklad z Hodonína

 

SK ROSTEX VYŠKOV – RSM HODONÍN 3:6 (3:3)

branky: 1´. na 1:0 Dominik URBANČOK, 20´. Jakub HORVÁTH na 2:1, 35´. Jakub HORVÁTH z penaltyna 3:2 – 13´. Petr KARMAZÍN na 1:1, 32´. Petr KARMAZÍN na 2:2, 41´. Petr KARMAZÍN na 3:3, 52´. Michael SINGER na 3:4, 62´. Lukáš KOPLÍK na 3:5, 74´. Petr KARMAZÍN na 3:6

ŽK: 83´. Martin SURALA (kecy) – 35´. Patrik SCHUSTER (penaltový faul)

rozhodčí: Radek KLEPÁČEK – opr Luděk SÁDLÍK, opr Adam DOLEŽAL, Mario ROSSI

diváků: 48

 

hráno v sobotu 23. července 2011 od 10:15 na vedlejším hřišti v Drnovicích v rámci druhého utkání v přípravě léta 2011

 

SK ROSTEX VYŠKOV

 

Ondřej KOSTELKA – Lukáš MRNUŠTÍK, Jaroslav SOVKA (46´. František ŠPRTA), Daniel FORRÓ, Radek CHALABALA – Luboš SMÉKAL (46´. Petr ONDRA), Jakub HORVÁTH (65´. Martin SURALA), Dominik URBANČOK (46´. Jakub KUDÝN) – Tomáš SÁDLÍK (46´. Tomáš TUTTER), Filip NOVOTNÝ

trenéři: Petr MATULA&Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ

 

RSM HODONÍN

 

Martin NAVRÁTIL (46´. Adam DOLEŽAL) – Michael SINGER, Patrik SCHUSTER, Marek MICHNA, Jan MOKRÝ – Tomáš REŠKA, Lukáš KOPLÍK, Komuenha SILVANO, Dominik JANKŮJ – Jakub BÁBÍČEK, Petr KARMAZÍN

trenér: Mario ROSSI

 

V tradiční čas dorostu se odehrálo utkání s vrstevníky Hodonína. No, vrstevníky – trenér Rossi podle jeho slov měl v sestavě tři hráče ročník 1996, údajně se mu zranilo během přípravy osm lidí.

Nám chyběli pro nachlazení Roman Sedlář, zraněný prst má gólman Tomáš Holásek, středopolaři Martin Šplíchal a Josef Lička mají pro podzimní část vystavenou stopku díky vazům v koleni.

 

Začali jsme velmi dobře, ve 36. sekundě hry technickým obloučkem překonal gólmana Hodonína Dominik Urbančok, překrásný kop z pětadvaceti metrů nás poslal do vedení 1:0.

V 6. minutě si lehkovážně počínal při rozehrávce stoper Jaroslav Sovka, stejně jako ve středu o balon přišel, obránci museli jeho chybu hasit za cenu rohového kopu. Na centr z rohu si naskakoval Petr Karmazín, ani jeho centimetry mu nepomohly k dostání se na míč.

Vyrovnání se podařilo hostům ve 13. minutě – po autovém vhazování na půlce hřiště vlevo se pěknou kombinací na jeden dotek dostali před gólmana Ondřeje Kostelku, odměnu za aktivitu pečetil gólovou střelou Petr Karmazín – 1:1.

Aktivní halv Urbančok vybojoval rohový kop, užitek bohužel žádný.

Podobnou akci jako Hodonín jsme předvedli ve 20´., Jakub Horváth střelou z patnácti metrů vrátil vedení na naši stranu – 2:1.

Hráči Hodonína získavali více ze hry, byli nebezpečnější, třešničku na dortu vyrobil po krásné akci Petr Karmazín – 2:2.

Rychlý Filip Novotný se dostal do samostatného úniku na gólmana Navrátila, stoper hostů Petrik Schuster musel zatáhnout za záchranou brzdu – odměnou mu byla žlutá karta z pravačky sudího Klepáčka, hněv kouče Rossiho a odpískaná penalta- Tu se štěstím proměnil Jakub Horváth – 3:2.

Hodonínští dodrželi svůj standart, stihli vcelku zavčas vyrovnat – ve 41. minutě po chaotické hře obrany Vyškova vystřelil bombou do šibenice svůj hattrick Petr Karmazín.

Defenzíva pracovala opravdu špatně, další akce hostujícího celku skončila díky teči pouze na levé tyči, z rohu se brankový úspěch hostí nezrodil.

O poločase se tradičně střídalo...

 

Druhou půlku začali lépe hosté, poprvé se do vedení v zápase dostali v 52. minutě Radek Chalabala prohrál v levé části u vápna Vyškova souboj s Petrem Karmazínem, po centru po zemi vystřelil Michael Singer – 3:4.

Psala se šedesátá druhá minuta, hosté rozehrávali standartní situaci 30 metrů od naší brány, trošku v levé straně, přišla nahrávka po zemi ještě více do šířky, centr opět po zemi a nekompromisní bombou udělal bezdomovce z pavouka sídlícího u pravé tyče Lukáš Koplík – 3:5.

Snížit mohl Filip Novotný v 65´., běžel na gólmana Doležala, bohužel zachrtil, nenahrál Jakubu Kudýnovi, který jej doplnil ve sprintu, prudkou stŕelu hodonínský gólman vyrazil.

Podobná situace se odehrála v 72´., nyní Filip Novotný Kudýnovi nahrál, ovšem méďa týmu v záklonu vysoko přestřelil.

Svůj čtvrtý gól a celkově šestý Hodonínu vsítil Petr Karmazín 16 minut před koncem. Forvard hostů dostal moc prostoru od stoperů Vyškova, balon poslal neomylně do sítě po pravé ruce nebohého gólmana Ondřeje Kostelky – 3:6.

Co se týče událostí, jediné dvě, které se do konce zápasu udály byla žlutá karta pro Martina Suralu, který si neodpustil poznámku na adresu sudího Radka Klepáčka a příjezd Zdeňka Hromka, otce hráče Zbrojovky Brno. Zazněl i vtipný komentář, že se „édépáci“ roztahují už i v Drnovicích...

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář