Jdi na obsah Jdi na menu
 


4 kousky Žďáru

 

SK ROSTEX VYŠKOV – FC ŽĎAS ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 4:0 (2:0)

branky: 4´. Filip NOVOTNÝ, 25´. Ondřej BAČOVSKÝ, 55´. Ondřej BAČOVSKÝ, 90´. Tomáš SÁDLÍK

ŽK: nikdo – 6´. Martin MALÝ, 26´. Filip BUREŠ

rozhodčí: Jiří FOJT – Lubomír POPELÁK, Jan MÜLLER

diváků: 32


 

hráno v sobotu 7. května 2011 od 10:15 na hlavním hřišti Městského stadionu ve Vyškově v rámci 22. kola dorostenecké divize starších, skupina D


 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV


 

Tomáš HOLÁSEK – Miroslav MATOUŠEK, Filip LUSKA, Radek CHALABALA, Petr ONDRA (69´. Martin GREPL), Jakub GALIA, Ondřej BAČOVSKÝ (81´. Jaroslav HLADÍK), Filip NOVOTNÝ, David GOTTVALD, Josef LIČKA ©, Sebastian PALLA (58´. Tomáš SÁDLÍK)

trenér: Petr MATULA, asistent: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ

na lavičce zůstal připraven náhradní brankář Ondřej KOSTELKA


 

SESTAVA FC ŽĎAS ŽĎÁR NAD SÁZAVOU


 

Martin BENC (66´. Jakub TICHÝ) – Adam ŠABART, Ondřej ČERNÝ, Tomáš JELÍNEK (76´. Jan ŽILA), Filip BUREŠ, Martin MALÝ, David RUSS, (80´. Jaroslav MIKLÍK), František TOMAN, Stanislav SUCHÝ (70´. Marek DRLÍK), David HAVLÍK, Jan NEDVĚD ©

náhradník: Miroslav NOVOTNÝ

trenér: Libor ŠŤOURAČ, asistent: Miloslav BUREŠ, vedoucí: Lenka RUSSOVÁ, masér: Zdeněk UHLÍŘ

 

Utkání s nebezpečným Žďárem museli dorostenci absolvovat bez žuly defenzivy – Václav Novotný polyká poctivě antibiotika na angínu. Tým posílil z mužů vypůjčený štírek Sebastian Palla.


 

A právě Sebastian Palla byl tím, kdo si připsal již ve čtvrté minutě gólovou asistenci! Potáhnlu míč v pravém křídle, odcentroval do nitra „16“. kde se výborně s nabídnutou šancí vypořádal Filip Novotný a potvrdil kanonýrské schopnosti – 1:0.

Krev nám ztuhnula v osmé minutě, když se pískala proti nám penalta (tuším, že první v sezoně) na popud AR2 Jana Müllera. Pravda se nakonec ukázala, neboť žďárský střelec s penaltou naložil „Rezkovsky“ a minul bránu.

Ve 25´. Jakub Galia vystřelil z 23 metrů, balon před gólmanem skočil, naštěstí nebylo našim hráčům zhnilo udělat pár kroků ve stylu „jsem důchodce, je čtvrtek, stojím před Kauflandem“ a vytěžili jsme z důslednosti druhou branku. Pravdou je, že gólová dorážka Ondřeje Bačovského zajela do brány tak tak.... 2:0.

Žlutou kartu si vysloužil za faul zezadu na prchajícího Petra Ondru ve 26´. Filip Bureš, zajímavou standrtku kopnul Palla dobře přes zeď, bohužel pouze do středu brány, kde si balon do koše Martin Benc schoval.


 

Ve druhém poločase se brankově prosadil opět Ondřej Bačovský (branku jsem neviděl, prosím někoho o popis do komentářů), v poslední minutě pečetil výhru pro dnešní den náhradník Tomáš Sádlík, který z blízka prostřelil Jakuba Tichého, jenž vystřídal podrážděného Martina Bence. Branku jsem od Sádlíka čekal, neboť mi ji při nástupu na plac v 58. minutě slíbil.


 

Všechno je krásné, ale Břeclav vyhrála v Pelhřimově 1:0 :-(


 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Článek

(Jan Muller, 7. 5. 2011 14:49)

Krasnej Článek Peťo :) krasnej,