Jdi na obsah Jdi na menu
 


den a noc v Rousínově

14. 8. 2010

TJ FRAMOZ ROUSÍNOV – SK ROSTEX VYŠKOV 2:4 (2:0)

branky: 9´. Michal HONEK na 1:0. 30´. Milan SVOBODA na 2:0 – 49´. Josef LIČKA na 2:1, 60´. Martin GREPL na 2:2, 73´. Martin SURALA na 2:3, 80´. Jan BRADÁČ na 2:4

ŽK: 65´. David KAMENÍK – nikdo

rozhodčí: Petr ŠEVELA

diváků: 30

 

hráno v sobotu 14. srpna 2010 od 13:15 na trávě v Rousínově v rámci 1. kola 1. třídy dorostu sk. „A“ JmKFS

 

SESTAVA TJ FRAMOZ ROUSÍNOV

 

Patrik MRÁZEK (r. 1994) – Jakub ŠMARDA (r. 1992), Radim SKŘIVÁNEK (r. 1992), David LACEK (r. 1992), Marek HRABAL (r. 1995) – David KAMENÍK „K“ (r. 1992), Michal HONEK (r. 1993), Milan SVOBODA (r. 1992), David HRAZDÍRA (r. 1995) – David MUSIL (r. 1993), Dalibor MATĚJÍČEK (r. 1995)

na lavičce byl nachystán do pole Martin ZOUL (r. 1998)

trenér: Karel KLIMEK, asistent: Petr KALOUSEK, vedoucí: Milan SVOBODA

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

Šimon VRÁNA – Martin ŠOUPAL , Filip LUSKA (82´. Marek SPÁČIL), Jiří POSPÍŠIL, Milan TUTTER – Michal PETRĚK „K“, Vćlav NOVOTNÝ (62´. David GOTTVALD), Martin SURALA, Dominik URBANČOK (46´. Martin GREPL) – Jan MÜLLER (46´. Josef LIČKA), Jan BRADÁČ

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ

 

 

Zajímavější zápas nemohl losovací aktiv v červenci za Zámečnické ulici v Brně udělat. Letití rivalové (ale pozor – ne nepřátelé !!! ) se utkali hned v první kole nové sezony.

Celek Rousínova je nováčkem soutěže, ovšem nechtěným nováčkem, jelikož v minulé sezoně sestoupil z Krajského přeboru.

Mladémi kouči Klimkovi (r. 1990) scházelo několik hráčů, jen namátkou: na Grand Prix prodával gólman František Slovák občerstvení, Jiří Legner pobývá v Turecku...

Proto na lavičku, náhradníků(a) zasednul Martin Zoul, jemuž je 12 let!!!

Vyškovští z původní nominace postrádali Patrika Nedělu a Jakuba Kopeckého.

 

První zápas začal přesně o čtvrt na dvě, ale jen pro domácí, naši hráči myšlenky směřovali na jinou aktivitu. V 9. minutě se domácí zaslouženě ujali vedení, kamarád mnoha našich hráčů ročníku 1993 a 1994 Michal Honek se dokázal prosadit středem hřiště a Šimon Vrána si na rybáře hrál poprvé.

Prachbídný výkon, hodný leda biče, rákosky a vrácení registračních průkazů, pokračoval i nadále, stav o dvě branky platil od 30. minuty. V tento moment se stočily myšlenky mnoha aktérů ke středě, když ve Vyškově dokázali rousínovští vést 5:0 během přípravného zápasu s mladším dorostem.

Resumé první půle: 4 střely Rousínova, dva góly, z naší strany lejno.

 

O poločase bylo hráčům velmi důrazně domluveno.

 

Babka Kropáčková v Troškově trilogii z Kameňákova našla modrý erektivní pramen, kouč Gottvald naleznul také pramen, kterým probudil své svěřence. Poslal do hry na hrot Josefa Ličku, na levý kraj zálohy se postavil Martin Grepl a změny byly cítit.

Po čtyřech minutách hry ve druhém poločase Josef Lička snížil a dal nám to, co politické strany marně slibují už dvacet let: naději.

Domácí se prakticky nedostali k bráně Šimona Vrány, jeho kolega si na nedostatek práce stěžovat nemohl.

Na 2:2 vyrovnal v 60. minutě Martin Grepl, domácí nevěděli kam dřív skočit.

Jedinou výjimkou byla střela domácích do břevna, při níž nám opravdu zatrnulo.

Větší kvalita Vyškova se projevila, zkušenější tým se dokázal prosadit střelou z hranice „16“ od Martina Suraly, chytrá střela přes vícero hráčů před brankou Patrika Mrázka určila vedení na naši stranu – 2:3.

Nejkrásnější branku zápasu vstřelil v 80. minutě Jan Bradáč, z otočky se trefil levačkou falšovanou střelou na vzdálenější tyč, Mrázek plachtil za balonem k levé tyči marně – 2:4.

Naše výhra mohl být ještě vyšší, to by museli hráči Vyškova proměnit šance vypracované během druhého poločasu, který byl poctivě odježděn a výkon už splňoval fotbalová kritéria.

Je škoda neproměněných šancí, ale je jasné, že každou šanci dávat nebudeme. V takovém případě by Martin Grepl hrál s dvojčaty Twardzikovými za Celtik Glasgow.

 

V příštím zápase hrajeme doma se Slovanem Brno, pravděpodobně na vedlejším hřišti.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

song

(Jesper, 14. 8. 2010 22:24)

joooooo dííík:D:D:-***

písnička pro Jespera

(Petr Uhlíř, 14. 8. 2010 22:16)

Nebyla to ta od DJ Boba Everobody??? Zkus, tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=tsoH7HI8YII

jak to bylo?

(Jesper, 14. 8. 2010 22:10)

Peto jak se jmenuje ten song ztoho radia co mam furt v hlave?:D