Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Hanácká Slavia Kroměříž - VYŠKOV

29. 3. 2009

V neděli jsme se vydali na výlet do hanáckých Atén. Utkání s výkopem v tradičních 10:15 se odehrávalo na umělé trávě v areálu SK KM. Počasí před výkopem bylo vcelku dobré, nefoukalo, nepršelo, teplota byla kolem 10°C. Stav bez deště trval do 4. minuty, kdy začalo přírodní zavlažování umělé trávy od Pánaboha.

Úvodních pětadvacet minut hry mělo charakter houpačky - od jednoho vápna k druhému. Připomínalo mi to běh Dolly Buster bez podprsenky.

Ve 28. minutě se zažlutilo v našich zadních řadách - kartonek barvy citronu si prohlédnul J. Gottvald za skluz u naší střídačky. Následný trestný kop defenziva Vyškova zlikvidovala na velkém vápně.

Při střele domácích ve 34´. lepilo všem vyškovským, míč šel naštěstí půl metru nad.

Lámala se osmatřicátá minuta a J. Zůna vtipně přenechal nahrávku do lajny L. Kuběnskému, jehož centr umístil do sítě z hranice "16"  O. Král. Byla to síť ochranná.

2. poločas začal za ještě vydatnějšího deště. V 50. minutě elegantně nahrál merunu O. Král S. Pallovi, jeho táhlou střelu z úhlu gólman na zadní tyči suveréně chytil. V začínající 53. minutě domácí forvard z malého vápna hlavičkoval nad. Jaké to bylo zklamání pro velmi solidní návštěvu. V 64. minutě už kroměřížští udeřili: kopal se roh, jenž byl spolehlivě defenzivním blokem hostů odvrácen za "16", kde místo obranáře Pally, který při obraných rozích sbírá odražené míče,  byl nachystán domácí plejer a míč po jeho střele skončil v síti.

Podruhé se žlutilo na naší straně, tentokrát v 76´. vyfasoval kartu P. Hochman za přiliš důrazné atakování soupeře zezadu, navíc bez možnosti hrát míč.

Podruhé píšu podruhé - 80´. - 2:0 - precizní nahrávka domácího středopolaře na hraně offsidu (offsid rozhodně nebyl !!!), slávistický halv šel do trychtýře, dal ještě balon pod sebe a po střele M. Handla bylo vymalováno.

Utkání mělo být za 9 minut záležitostí historickou, když jsme se pokusili o korigaci skóre. O. Král z nulového úhlu dal levačkou vynikající nahrávku na J. Gottvalda, střela z čistého voleje byla nepřesná.

Tak! Utkání skončilo, domácí slavili, a já přemýšlel, že pojedu do místního šaškecu. V zápase jsme nebyli nijak horší, ale fotbal se hraje na branky...

SK HS KROMĚŘÍŽ a.s. - SK ROSTEX VYŠKOV 2:0 (0:0)

branky: 64. minuta - 1:0 -  č. 18  SEDLÁŘ Ondřej

          80. minuta - 2:0  -  č. 11  HANDL Martin

rozhodčí: Kneisl Leoš - Mrázek Petr, Slavík Miroslav

ŽK: 0 - Gottvald Jakub (28´.), Hochman Patrik (76´.)

SESTAVY: Kroměříž: Marák J. "C" - Fryšták D., Dočkal M., Svoboda J. (46´. Hadal R.), Havlík R. - Trnčák T. (88´. Rybnikář L.), Janoštík R. (62´. Handl D.), Budín R., Handl M. - Cibulka J., Sedlář O. Na lavičce zůstal: náhr. brankář David J.

Vyškov: Kopecký J. - Hochman P., Gottvald J., Žoček M., Forro D. - Král O., Daněk J. "C", Palla S., Zůna J. - Kuběnský L.  (63´. Chudý L.), Pazdera P. Na lavičce zůstali: Macek M. a náhr. brankář Kuchynka J.

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hmm

(kubas, 31. 3. 2009 19:47)

Tak docela mě to nasralo ty dva goly no.. ale co se dá dělat.. sry kluci snad to příště vyjde..:((