menu
6. 2. 2009
Vážení přátelé,
Dovolte, abych Vám představil nápoj, k jehož výsledné podobě jsem se propracoval po mnoha letech za vydatné pomoci přátel. Od roku 1975 se zabývám výrobou saké.Jde o rýžové víno, jehož chuť vytváří harmonie použitého koření a jiných přírodních ingrediencí,spolu se zbytkovým cukrem a uměním,kdy provést určité operace.Ve snaze nabídnout Vám možnost prožití stejných zážitků,které jsou dopřány mně,jsem se ocitl před rozhodnutím,zda přidat do saké umělé konzervační látky,které by (byť nepatrným způsobem) zhoršily celkovou kvalitu nápoje. Při hledání řešení jsem se dopracoval ke konzervaci jiným přírodním způsobem a výsledkem práce je : SAKE´SEKT DRY Tato variant nejenže zachovává stávající kvalitu sake,ale dokonce povyšuje kvalitu nápoje. Jako základní přednosti SAKÉ SEKT DRY bych rád vyzdvihl úplnou absenci umělých konzervačních látek,nulový obsah přidaného cukru a v neposlední řadě I jeho jedinečnost na českém trhu. Stejně jako jiné I tento nápoj najde uplatnění take při použití v exotických kuchyních. U tohoto nápoje obzvlášť platí,že opravdový požitek je tvořen kombinací vynikajícího nápoje,příjemného prostředí a společnosti.Jen tak můžete nejlépe vychutnat kombinaci příjemné chutě a vůně,způsobené vyváženým množstvím koření,barvy a energie,kterou tento nápoj přináší
Teplotu nápoje je nejlépe vyladit svým potřebám,nicméně doporučuji 7-8°C . Je možné pít I při teplotě lidského těla.
Myslím, že SAKÉ dokáže vytvořit pohodu a příjemnou pohodu a atmosféru jak svým stálým obdivovatelům, tak I těm,kteří jej pijí poprvé.Mohu prozradit,že svoji plnou chutˇukáže poprvé až po TŘETÍ sklence,ale zato “KDO NEPOZNAL- NEUVÉŔÍ , KDO POZNAL-NEPŔESTANE “ .
Přeji všem,abyste I Vy s jeho pomocí poznali spoustu zajímavých přátel a krásných chvil a uvítám Vaše poznatky a názory, ať jsou jakékoliv, protože jak je známo 100 lidí = 100 chutí a mým přáním je najít takovou, se kterou by nám všem bylo krásně.
Zdenek Rejman