Jdi na obsah Jdi na menu
 


SCHOCK-ROCK

Hudební skupina SCHOCK-ROCK z Ostravy - výběr skladeb Schelinger, Olympic, Katapult.     Tři kapely -  tři hodiny hudby a zábavy.

Skupina SCHOCK-ROCK je nový revivalový projekt tří hudebníků z Ostravska, kteří se rozhodli zavzpomínat na své profesní začátky, kdy pro ně byly nenahraditelnou inspirací mimo jiné i kapely Olympic, Katapult a zpěvák Jiří Schelinger se skupinou F.R.Čecha. Hudba těchto rockových legend značnou měrou přispěla k tomu, že se tito muzikanti začali aktivně věnovat muzice již od raného věku a že se vydali právě cestou rocku.

SCHOCK-ROCK hraje ve složení zpěv, elektrická kytara, el. baskytara. Živý bubeník zde není. Zvukové stopy bicích nástrojů jsou z praktických důvodů vyrobené v počítači a uložené na externím hard-disku. Tím je výrazně zkrácena doba přípravy a nazvučení kapely na pódiu. Nutno poznamenat, že se nejedná o zvukové stopy bicích nástrojů stažené někde z internetu, ale vlastoručně vyrobené s patřičnou kvalitou.

Kapela je po technické stránce naprosto soběstačná - jediné, co pro vystoupení potřebuje, je zásuvka na 220 V. Disponuje kvalitní ozvučovací a osvětlovací aparaturou. Také nástrojová aparatura je na špičkové úrovni. 

Koncertní program obsahuje v základu 3 x 10 skladeb, od každé výše uvedené kapely těch 10 nejznámějších. V každé hodině 40 minut hudby a 20 minut přestávka. Po dohodě je možno repertoár rozšířit.

NEMÁME BUBENÍKA A ŽÁDNÉ ZBYTEČNÉ KRÁMY NAVÍC - VEJDEME SE DO KAŽDÉ HOSPŮDKY 

 

Konktakt:  hudba22@seznam.cz,  tel. +420 777326752