Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

                            OBYČEJNÁ  TAJEMSTVÍ

ObrazekObrazekObrazek

    ObrazekObrazekKdyž objeví se obraz zkusme se chvíli na něj soustředit a uvidíme to co bývá jinak očím skryto, jako tato skvrna, či obraz plný pohybu a napětí,jenž se objevila na obyčejném chodníku a tak nikdo neuvažoval o jejím hlubším významu, neb to je přeci jen pouhopouhá skvrna, ale ten kdo chce, ten vidí...víc.

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A stejně když lesní duchové ožívaji a volají o pomoc, když se nechtějí vzdát, tak ,naslouchejme jejich poselství, naslouchejme jim srdcem, snažme si plně uvědomit jak mi sami se chováme k okolní krajině, zda ještě slyšíme ony hlasy volající o pomoc, o záchranu. Naslouchejme, když k nám hovoří a dívají se na nás. Naučme se vnímat, rozumět jejich řeči... Jsou to naši přátelé a souputníci..Stejně, jako celá naše planeta i oni jenž jsou duchové stromů, volají po záchraně před megalomanií supermarketů a před lány asfaltu a betonu, které se neustále rozrůstají kolem nás všech.

                                                                        Obrazek

Obrazek

Obrazek

ObrazekKaždý z nás, máme svá tajemství i když jsou někdy jen malá. Tajemství, o kterých víme, jen my sami, tajemství o nichž, se jen tak leckomu nepovídá. Každý z nás jsme zahaleni svou osobní rouškou, která nás,  ač je jakkoli, tenká halí i chrání, aby druzí nemohli nám, ta naše, velká či malá tajemství vzít.Obrazek

Obrazek

p1010219.jpg

p1010217.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazek