Jdi na obsah Jdi na menu
 

SORFALÍNA

Vítám Vás na mých stránkách a doufám, že se Vám tady bude líbit.

Přeji Vám pohodlné pokoukání na výsledky mého tvoření smiley

 

 

Výrobky ve fotoalbu jsou již u svých majitelů, vytvořeny na přání.

V případě zájmu najdete adresu v záložce KONTAKT.

                                     -  Radka

 


 

NOVINKY 

 

SVÍČKY Z PALMOVÉHO VOSKU

Čistě rostlinný vosk špičkové kvality pro výrobu svíček. Díky němu je možné dosáhnout krásnou krystalickou strukturu svíček – vytváří efekt krystalických květů podobný námraze.

Palmový vosk je 100% přírodním produktem, který se získává lisováním palmových plodů (určitě nepochází z palmových plantáží a nejsou kvůli tomuto vosku vybíjeny pralesy).
Na rozdíl od běžného parafínu neobsahuje ropné produkty ani jiné chemické látky a proto svíčky vyrobené z palmového vosku nevadí alergikům ani astmatikům.

 


PRO NEJMENŠÍ

dscn4295.jpg         dscn4079.jpg

VÍCE FOTOGRAFIÍ NALEZNETE VE FOTOALBU PRO NEJMENŠÍ


 

PROJEKT DEKY Z LÁSKY

 Cílem spolku je šít deky pro děti v obtížné životní situaci - pro děti těžce nemocné, dlouhodobě chronicky nemocné nebo jinak vážně postižené z České republiky ve věku od do 16 let. Patchworkové deky jsou oblíbeným dárkem pro každou příležitost. 

deka-s-mym-pejskem.jpg

Deka provází svého majitele i po několik let, při různých hrách či na cestách. Dává mu pocit bezpečí, když se do ní může zachumlat, připomíná mu domov v těžkých chvílích, poskytuje chvíle útěchy.

 

Více zde: http://www.dekyzlasky.cz/

 


 

POLŠTÁŘE PLNĚNÍ POHANKOVÝMI SLUPKAMI SE ŠPETKOU LEVANDULE

       Pohankový polštář plněný pohankovými slupkami se špetkou levandule Vám zpříjemní vaše volné chvilky a pomůže ke zdravému spánku - účinně působí proti zablokování krční páteře, bolestem zad, hlavy, ramen a zátylku, proti migrénám, nespavosti a přináší úlevu při bolestech kloubů a končetin.

Pohankové slupky jsou elastické a přizpůsobí se tvaru Vašeho těla. Potah polštáře je snímatelný a pratelný. Potah možno určit dle vlastního výběru.

Použití: jako polštář na spaní, podložka pod hlavu při čtení a sledování televize, při relaxaci, meditaci, jako podložka na sezení, nahřátý také jako podložka na bolestivé údy.
pohankovy-polstar-s-levanduli.jpgpohankove-polstare.jpg