Jdi na obsah Jdi na menu
 


CO SE UDÁLO U SOKOLA 2020-21

31. 5. 2021

Vážení (nejen) sportovní přátelé, milí sousedé.

Co se dělo nebo spíš nedělo, přes letošní zimu, nemá obdoby a snad ani nikdo něco podobného nepamatuje. Plány všech spolků, organizací, ale i rodin se měnily a redukovaly závratnou rychlostí. Takže jsme vlastně vůbec nic neuspořádali, necvičili v tělocvičnách atd. Doufám tedy, že si každý užil zimních radovánek dosti s rodinou, jako i my si užili sněhu a mrazu až až. I když kolikrát byl dost smutný pohled na téměř prázdnou naši vesničku střediskovou, ale přesto sportovci nezaháleli a byli i v krutých mrazech k zahlédnutí třeba na běžkách či bruslích.

 

20210205_120132.jpg                  20210130_174053.jpg

 

Na jaře se všeobecná situace začala pomalu lepšit i v naší vzorné obci a nemálo radosti jsme měli všichni z nově otevřeného mostu přes Jizeru v Loukově. Takže vyjížďky na kole a pěší turistika nabrala  zase o trochu jiný směr (Drábky, Kost atd.).

 

img_7806b.jpg

 

I když ještě s nějakými menšími opatřeními, ale přeci jen již hojně využívají kurt tenisté, děvčata a dámy sportují na novém hřišti, scházejí se také na jógu. V našem spolku máme stále neuskutečněné plány, tak si přejme, abychom vše odložené a zrušené mohli po prázdninách zrealizovat a navzájem se mohli radovat z běžného společenského setkávání a sportovního vyžití.

Pár dalších informací jste si všichni přečetli v posledním Loukovečáku a v následujících příspěvcích budeme, snad již častěji, informovat zde a na facebooku.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář