Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky soutěže,, Tvář roku 2012 ´´

 

 

Konečné výsledky zde.

1.místo - získává fotografování osobního kalendáře pro rok 2012 v atelieru Jiřího Sklenáře, adventní zájezd od CK Osvěta Hořovice pro 1 osobu + dárkové poukázky.

2.místo - získává Adventní zájezd pro 1 osobu od CK Osvěta Hořovice + dárkové poukazy. 

www.ck-osveta.cz

3. místo - získává poukaz na romantickou večeři pro 2 v hodnotě 500,- Kč.

v restauraci hotelu Žebrák + dárkové poukazy.

http://www.hotelzebrak.cz/cs/

Dívky které se umístily na 4-10 místě z celkového počtu soutěžících obdrží slevovou poukázku v hodnotě 30% z půjčovného od svatebního salonu Petra, slevovou poukázku v hodnotě 500,- Kč na pobytový zájezd od CK Osvěta Hořovice, 1x vstupenku na Adventní prohlídku - Tradiční předvánoční procházka slavnostně vyzdobeným zámkem s povídáním o zvycích v období adventu a vánoc na zámku v Hořovicích. Ceny budou k vyzvednutí v salonu Petra od 28.11.11.

 

Gratulujeme.

Svatební dny na zámku v Hořovicích

foto - reportáž zde

O třetím listopadovém víkendu - 19. a 20. listopadu - ožije zámek v Hořovicích historicky první prezentací svatebních obřadů pro nadcházející sezónu.Nejen pro ty, kteří plánují v nejbližší době nastoupit společnou cestu životem na zámku v Hořovicích, jsou určeny historicky první svatební dny o víkendu 19. a 20. listopadu 2011.

Příležitost bude nejen si v klidu prohlédnout zámeckou kapli, tradiční místo svatebních obřadů, ale zároveň zhlédnout nabídky svatebních agentur a půjčoven svatebních a společenských šatů z okolí. Ta vyvrcholí slavnostní módní přehlídkou v hlavním sále zámku.

Svatba není ovšem jen samotný obřad, proto prezentaci svých výrobků a služeb na zámku připravují i zlatníci, fotoateliéry, grafická studia, kadeřníci a další profese tradičně spojené se svatebním průmyslem. Samostatnou kapitolou je svatební gastronomie, proto velká pozornost bude věnována i možnostem pořádání svatebních hostin a široké nabídky ubytování ve městě a jeho okolí.

A jestli zrovna svatbu neplánujete, tak to vůbec nevadí, přijďte se prostě podívat jen tak na něco krásného a nechte se okouzlit romantickou atmosférou zámku v téměř již adventním čase.

                                                                                                                     zdroj Novinky.cz

Na shledanou se těší zámek v Hořovicích, Svatební salon Petra a fotograf Jiří Sklenář 

23911-top_foto1-4d3bf.jpg

 

 

Pravidla foto soutěže  ,, Tvář roku 2012 ‘’ svatebního salonu Petra Hořovice.

 

STARTOVNÉ DO SOUŤĚŽE 60,- Kč / soutěžící.

Registrace do soutěže bude probíhat  19.11. nebo 20.11.  vždy

od 10.00 hod. – 11.00 hod., nebo do naplnění stanoveného počtu soutěžících u stánku svatebního salonu Petra na zámku Hořovice.

 

počet soutěžících pro jednotlivé dny je kapacitně limitován na 20 za den, tedy celkem 40 soutěžících za oba soutěžní dny.

 

-  Soutěž bude probíhat v rámci akce ,, Svatební dny ‘’ v prostorách státního zámku Hořovice

dne  19.11. – 20.11.2011. Zúčastnit se mohou osoby ve věku od 3-99 let.  Registrační formuláře budou k dostání a vyplnění  19.11. nebo 20.11. u stánku salonu Petra. Sobotní registrace z kapacitních důvodů nelze uplatnit až následující den akce.

 

- startovné předá soutěžící u stánku  salonu Petra v rámci akce Svatební dny společně s 2x vyplněnou přihláškou. Jeden výtisk přihlášky s přiděleným startovního číslem obdrží model / modelka zpět.

 

- každý soutěžní den proběhnou 2 kola soutěže, celkem tedy 4. Soutěžící může startovat jen jednou.

 

-  za uhrazené startovné zapůjčí salon Petra Hořovice soutěžícímu svatební  nebo společenské šaty  po vyhrazenou dobu v rámci soutěže,  dále bude v péči vizážistky a poté bude fotografován profesionálním fotografem v prostorách zámku.  Soutěžící má možnost zúčastnit se  v rámci svého soutěžního dne módní přehlídky jako model vždy od 15.00 hod. v hlavní síni zámeckého zámku. Soutěžící v rámci startovného nemá nárok na jakékoli další služby ani materiály.

 

- 1x vybraná fotografie od každého soutěžícího bude vystavena na internetových stránkách partnerů a vystavovatelů akce především na www.fotografhorovice.estranky.cz , www.svatby-petra.cz, www.zamek-horovice.cz, nejdříve 22.11.2011 po dobu neurčitou.

 

-  Vyhodnocení soutěže bude provádět porota sestavená ze zástupců svatebního Slonu Petra, dalších vystavovatelů a fotografů.

 

- pokud nebude v rámci akce oznámeno jinak , pak výsledky soutěže budou známy a zveřejněny na internetových stránkách www.svatby-petra.cz ,    www.fotografhorovice.estranky.cz nejpozději do 25.11.2011.

 

- soutěžící , kteří se umístí v celkovém pořadí na prvních pěti místech obdrží dárkové poukázky od přítomných vystavovatelů a další hodnotné ceny. Budou  kontaktovány  telefonicky  nebo formou emailu co nejdříve po vyhlášení výsledku. Vítěz soutěže získá jednodenní zájezd pro jednu osobu od CK Osvěta Hořovice , 30% slevu z půjčovného od salonu Petra,  poukaz na fotografování osobního kalendáře pro rok 2012 v atelieru Jiřího Sklenáře a další hodnotné ceny.  Fotografie vítěze soutěže bude zveřejněna na titulní stránce svatebního katalogu salonu Petra pro rok 2012, na www stránkách a v jiných médiích.

  

Na účastníky soutěže se těší zámek Hořovice, svatební salon Petra a fotograf Jiří Sklenář  .