Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotograf Jiří Sklenář

- školy - školky - rodiny  - fotostudio - produktová fotografie 

387645451_3614795265466751_3296254131893906257_n.jpg

Vítejte na mých www stránkách. Dovoluji si Vám nabídnout pořízení fotografií ze životních situací, které si chcete uchovat. Od roku 2004 působím jako fotograf v okrese Beroun a Středočeském kraji. Specializuji se především na svatby s místem oddání Státní zámek Hořovice, kde se mohou novomanželé nechat fotografovat v reprezentačních komnatách, nebo v malebné zahradě zámku. V průběhu svatebního dne se snažím zachytit co nejvíce fotografií, které zachovají vzpomínku na celý život. Svatby dokumentuji profesionální , digitální foto techniku ve spojení s kvalitním softwarem na úpravu fotografií. Mohu nabídnout též fotografie škol a školek, v tomto případě dovezu své foto studio do prostor školy a děti mají možnost se fotografovat na desítkách fotopozadí s velkým množstvím rekvizit. Menší fotostudio,  pro rodinné a modelingové fotografie, nebo fotografie produktové mám umístěno nedaleko Hořovic u sjezdu z dálnice mezi Prahou a Plzní. Ve studiu fotografuji též o víkendech, nebo v týdnu po 17 hodině. 

skolky.jpg

Fotografování pro rodiny a děti:
Nabízím možnost fotografování v plně vybaveném foto studiu. Více jak 50 foto pozadí v různých motivech, rekvizity, fotografování v interiéru i exteriéru, možnost vytvoření kalendáře, nebo fotoknihy. Desítky fotografií po základní retuši odesílám do 24 hodin po fotografování v elektronické podobě.
30 minut fotografování,
Cena : 500,- / fotografování.
60 minut fotografování,
Cena : 900,- / fotografování.
 
ukázka fotografií: 
 

---------------------------------------------------------

SVATBY - ZÁMEK HOŘOVICE.

Zájemci o pořízení svatebních fotografií v zámeckých interiérech (na prohlídkové trase) mohou využít fotovstupenky za 500 Kč (k zakoupení v pokladně zámku) a vyfotografovat se v reprezentačních interiérech prvního patra. Vzhledem k tomu, že se jedná o prohlídkovou trasu, je počet osob omezen na novomanžele + jednoho fotografa.

obrazek-3.jpg

obrazek-9.jpg

 

 

 

 

 

obrazek-2.jpgobrazek-8.jpgobrazek-7.jpgobrazek-5.jpg

obrazek-10.jpg

Další místa fotografování svateb:

Červený Hrádek u SedlčanČervený Újezd, hrad Točník, Hrádek u Nechanic, Jesenice u Prahy,  Jilemnice u Prahy,  Jince hotel Ermi ***, Jindřichova skála, kaplička Tetín, Karlštejn,  Králův Dvůr Zahrada Lisý s.r.o., Křivoklát, Loděnice, Mníšek pod Brdy - Skalka, Nesuchyně hotel Lions, Nižbor,  Osov, OÚ KomárovOÚ Zaječov,  radnice BerounStará Huť památník Karla Čapka, statek Vletice,  Svatý Ján pod SkalouVšeradice, zámecký park Liteň,  zámek Dobřichovice, zámek Dobříš, zámek Kozel, zámek Mirošov, Zbiroh - Zbirožský Dvůr   a další.