Jdi na obsah Jdi na menu
 


Více v celém příspěvku. Aktualizováno 28.3.2007.

1.12.2006

Hezký večer.

Tak ted´ jsme s Dallilkou dorazili. Byla a i tady doma je absolutně bezproblémová,leží pod křeslem a spinká:-)

Moc děkuji za pomoc a ochotu, když budete mít chutˇ, pošlu nějaké fotky a napíšu další dny, jak si vedeme.

Mějte se moc krásně.

S pozdravem

Milada

 

2.12.2006

Hezké ráno.
Určitě pošlu nějaké obrázky. Včera jsme jí ještě koupala, abych jí mohla mít doma  a taky to proběhlo úplně v pohodě. Pak mě jen trochu viděsilo, když se vrátil manžel z práce. Strašlivě se bála, vlezla pod stůl a pro jistotu ještě vrčela. To se opakovalo zbytek večera a až ráno se povedlo, aby si ji mažel pohladil nějak víc.
Zase se ozveme.
Mějte se.

 
8.12.2006

Hezký den.

Moc zdravíme. Dalilka je fantastická. Dneska jsme byli na delší procházce, byla to pohodička. Doma je už jako doma:-) Rozvaluje se na gauči a když jdu spát, sedí smutně u postele, dokud jí neudělám místo pod peřinou:-) Je znovu vykoupaná a vyčesaná, prostě fešanda. Musela jsem jí něco ze srsti vystříhat, trochu jsme přistřili drápky. Jinak na ostatní pejsky je už v pohodě, Ze začátkzu se trochu bála a občas zavrčela, ale teď si k nim vleze do pelíšku, když má chuť a chrní spolu. Doma je strašně čistotná, nepočůrá se, nic neničí, v pohodě může být sama. Jsem opravdu strašně spokojená.
Pořád myslím na tu návštěvu v útulku, byl to docela masakr, tolik opuštěných psů. Do toho jak je mokro a bláto, ty s delší srstí to chudinky odnášejí...ale nedá se nic dělat. Jinak mě docela příjemně překvapilo, že si nikdo z návštěv na první pohled nevšiml, že má Dalilka jen tři nožky:-) Manžel zkonstatoval, že je to absolutní banalita:-) Už spolu taky spějí v posteli, za chvíli na ní začnu žárlit:-)
V pondělí Dalilku čeká očkování. Nechtěla jsem to ten první týden lámat, když se ještě trochu bála, ale už to nechci odkládat, když nebyla vůbec očkovaná.

Škoda, že to u nás není větší, ráda bych si vzala pejsků víc....

Moc Vás zdravíme! Co nejřív pošlu nějaké hezké fotky:-)

Mějte se krásně a ještě jednou děkujeme za pomoc

M.

 

 28.3.2007

Hezký den.

Dalilka je v pořádku, je i nadále strašně hodná a bezproblémová. Hraje si s ostatníma holkama, pravidelně se mi drápe zablácená do postele:-) a hrozně aktivně hlídá:-) Manžel si jí moc zamiloval, je to jeho zlatíčko...Za chvíli na ní budu žárlit:-)

Posílám nějaké obrázky.

Mějte se krásně. Pozdravujte ostatní pejsky.

M.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek




 
 


Poslední fotografie


Facebook

givt


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30