Jdi na obsah Jdi na menu

Kudy k nám?
Třebíčí prochází železniční trať č. 240 Brno - Okříšky, Jihlava/České Budějovice. Nádraží se pak nachází doslova několik desítek metrů nad kostelem Proměnění Páně. Dolů ke kostelu seběhnete za 5 minut. Šlapat nahoru do prudkého kopce od kostela k nádraží zabere i zdatným sportovcům minut deset.

Při cestě městskou dopravou můžete vystoupit buď na ulici Cyrilometodějská, nebo na centrálním Karlově náměstí. V obou případech to k nám budete mít asi 3-5 min. cesty.

Povede-li vás navigace, zadejte: 49°12'49.36"N; 15°53'6.94"E.
Ať už jedete do Třebíče z jakéhokoli směru, bezpečně Vás k nám navedou tyto městské směrovky:
- "CENTRUM P-2
"
- "ZIMNÍ STADION P-2
"
- "STADION P-2" - (názvy se mohou lišit, vždy je ale uvedeno "P-2")

Hlavní vchod do kostela je na ulici Otmarova. Z této ulice se k nám lidé na vozíku nedostanou (20 schodů!). Bezbariérový vstup do kostela je pouze přes bývalou kapucínskou zahradu. Jeďte na ulici Kateřiny z Valdštejna. Na ní je zimní stadion a pod ním Katolické gymnázium, býv. kapucínský klášter. Mezi nimi je nepojmenovaná ulice a na ní je vchod do farní zahrady a také ke kostelu. Je tam také velké parkoviště, na němž pohodlně odstavíte své auto. Hned u parkoviště jsou dvoje vrátka do farní zahrady. U těch blíže ke kostelu je zvonek s domácím telefonem.