Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.den - 20.8.2014

20. 8. 2014

A zase je ráno. Tentokráte změna: rozcvička není taneční! Běháme venku (brrr) a chytáme rybičky. Po snídani jsme hráli frisbee, zachraňovali zraněné a konečně jsme vyráběli trička (moc krásné, úžasné...však zítra uvidíte).

Odpoledne jsme hráli na vojáky (kluci) a na školu (?) holky. Prostě se nám moc líbí venku na zahradě před penzionem (jsou tu totiž houpačky, pískoviště a plno hraček, trampolína, velké hřiště, no a pak ten bazén se skluzavkou (ten bohužel nevyužijeme, ach jo)...a tak tu můžeme řádit, běhat...nebo třeba hrát právě na ty vojáky.
 

A pak jsme jezdili...cirkusy jezdili po různých štacích, vozili nás mašinky ze stanice do stanice a my jsme nastupovali, vystupovali až do stanice Vítkův Hrádek. Jeli jsme přes Jeníkov, Vojtěchov, Adélské Rozálice, Adamovu Lhotu, Michaloves, Lauřino Ústí, Barborov, Juliánskou ves, Kristýnskou Lhotu, Štěpánov, Tadeášské Karlovice.

Po čočce s párkem a chvilce klidu jsme vyrazili zase ven, ven na zahradu. Fakt nás to baví a tak jsme si zase hráli, nakonec vypukla epidemie v cirkuse a tak jsme museli nějak zasáhnout, hráli jsme hru, kde úkolem bylo zbavit se svých virů a zachránit tak svůj cirkus.

A jinak - už se nám to krátí:-(