Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třetí den - 12.8.2013

12. 8. 2013

 

A je to tady…probudili jsme se do nového dne a na jiném místě…Francie! Den začal taneční rozcvičkou a tak jsme tančili a tančili (až na výjimky, co se nemohly probudit a jen tak zírali, dívali se a tak trochu podupávali nožkou.) Až na kankán …ten je trochu rozpohyboval.
Po snídani jsme se rozdělili na aktivity: umělci, malíři a výtvarníci vyrazili pro písek a oblázky…jsme ve Francii a i tam mají moře a pak jsme vytvářeli své moře a mořská zvířata.
Turisti vyrazili do terénu poznávat rostliny, stromy, byliny, keře…zahráli si přitom i nějakou tu hru, ale hlavně si natrhali rostlinky a hledali jejich názvy v atlase květin a vytvořili si svůj herbář.
Po obědě a poledním klidu (odpočíváme u pohádky) zazněl poplach!!! Pomoc! Zloději! Krádež v galerii Louvre. Naším úkolem bylo nalézt a sesbírat (vlastně ukrýt do depozitáře) všechny obrazy, určit jejich autora a hlavně najít ztracený slavný obraz – Monu Lisu. Trvalo nám to, ale obraz byl nalezen. Po večeři jsme museli vypátrat zloděje….a povedlo se
Jak vidíte, den byl náročný…pěkně jsme se unavili a teď už všichni spinkáme