Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fórum 2012: Osobní zkušenosti čtenářů s transformací

21. 12. 2010

Pitas - 2. 5. 2010 22:30

 Ahoj, v poslední době, mám velice živé a nepříjemné sny a dnes dokonce se mi stalo, když jsem nakupoval v Tesku a byl jsem ve frontě, tak vidím chlapa jak jede s nákupním vozíkem, za chvíly vidím toho samého muže jak jede stejným směrem znovu ! Bylo to klasické „deja vu“. Nedávno jsem objevil tento Web a musím s tebou souhlasit, že je něco ve vzduchu. Snažím se ted oslovovat známí, aby se připravily, ale nikdo mě nebere vážně, smějou se mi že jsem blázen. Hodně zdaru přeju :))

§§

Raven - 4. 5. 2010 16:00

Zdravím.

Na Vaše stránky jsem se dostal víceméně náhodou. Jak tak vidím, vechno je vlastně v pořádku.
Nutno podotknout, že jsem zapřísáhlý ateista, těžko mne okolí přesvědčí o banalitách. Musím al přiznat, že poslední 2 roky mám pocit, že se něco děje.
Jak psal výše „Pitas“ o Deja-vu – tak s tím prakticky žiji poslední roky vcelku intenzivně. Ze začátku mi to připadalo zábavné, člověk si řekl – jé, tohle už jsem viděl. Po čase to začalo mírně vadit. Dnes jsem z toho Deja-vu upřímně otrávený. Snažím se to maskovat zasmáním, případně se snažím reagovat diametrálně jinak – snad z jakéhosi osobního pocitu svobody, kdy se nechci nechat ovlivňovat událostí, kterou jsem již viděl či zažil. Zprvu to byly jen vizuální Deja-vu, později se přidaly i komplikovanější. Řeknu vám, když se snažíte okolí přesvědčit, že tohle jste už spolu řešili, jste mnohdy za pitomce.
Pravda, jedné věci jsem zbavil – své noční můry, která mne pronásledovala přibližně (co si tak pamatuji) od desíti let. Pravidelně se zdálo o temném prostoru, ve kterém jsou jakoby nakresleny jakési linie – osy, čáry a po těch se pohybují obrovské koule. Tak velké, že vás spolehlivě rozdrtí. Mým úkolem, v těchto snech, bylo jejich odklonění nebo zastavení aby nedošlo ke kolizi a to se mi nikdy nepodařilo. Mokrý od potu jsem se budil, naprosto vyčerpaný. Opravdu zážitky, které nezapomenete, ale tahle „můra“ je naštěstí pryč – už více než rok!
Kdysi jsem si psal krátký obsah toho, co se mi zdálo. Pozdější porovnání s konkrétními událostmi bylo někdy až nepříjemné. Po tsunami v asii jsem s tím zapisováním přestal.
No, mohl bych zde popsat další stránky, ale nechám prostor druhým.
Hezký den!

§§

Pavel - 4. 5. 2010 19:18

Déjà vu – mě se v poslední době stává, že určitá ,místa vidím ve snech. Dříve to bývali pouze rozmazané „záběry“, žádní konkrétní lidé. Poslední dobou vydím i konkrétní lidi. Nepřišel jsem na žádnou souvislost se kterou by jsem dané „vidiny(?) či představy(?)“ viděl. Začínám docházet k závěru že cestování časem je reálné – sice tyhle sny jsou jenom několika sekundové „sny“ ale když je vidím v reálném životě – vše je přesně jako ve „snu“. Věřím, že mě zde nebudete mít za blázna – pokud ano, budu muset ještě nějakou dobu setrvat a „držet hubu zavřenou“. Zajímavé je, že se mi „zdá“ jenom o věcech, které když si to zpětně promítnu jsou už rozhodnuté. Ještě se mi nepodařilo nic z toho změnit. Těchto „záblesků“ jsem měl asi 4–5, těžko se to počítá. Mimochodem zkuste anglický Google a kapku si sním pohrát – „bláznů“ jako jsme my přibývá!

§§

Jiří Kačírek - 5. 5. 2010 16:36

Dobrý den pane Jaroslave,
včera jsem v diskuzi na internetových stránkách www.gnosis9.net Vám osobně řekl, že se o transformaci nezajímám a ani nevím o co jde ALE:
včera se mi stala velice zajímavá věc.
Má kamarádka mi přinesla dokumentární film s jménem TAJEMSTVÍ (The Secret).
Je to dokument Australanky Rhondy Byrne nám shrnuje všechny teorie posledních 70 let v oblasti osobního rozvoje a pozitivního myšlení. Celý se zakládá na zkušenostech účinkujících psychologů a „učitelů úspěchu“, kteří se osobně před natáčením neznali a každý z nich působil samostatně. Valná většina také o tomto žhavém tématu, který mimochodem odstartoval v polovině minulého století americký průkopník osobního rozvoje Earl Nightingale, napsali vlastní knížky z nichž mnohé vyšli i v našem jazyce. Za zmínku stojí také to,že o čem se zde hovoří nyní podporuje i část vědců. Kvantoví fyzikové tvrdí, že Velkému třesku, který stvořil Vesmír, a všemu ostatnímu co se na světě děje pravděpodobně předchází myšlenky.
Upoutal mě už na začátku a po jeho promítnutí jsem seděl doma na pohovce s otevřenou pusou a přemítal si v paměti co jsem to vlastně viděl. Zařídil jsem se podle instrukcí v tom filmu a celý dnešní den se pokouším nad tím přemýšlet a řídit se tím. Prostě myslet pozitivně a uvěřit tomu, že jsem šťastný a že všechno mám – i když to tak nemusí být.
Včera když jsem byl v práci tak jsem si poprvé za celou dobu co tu pracuji uklidil pult kde mám pokladnu a našel jsem desky, takové ty průhledné desky kam se vkládají různé dokumenty a tak jsem si je vzal domů. Ten film jsem se pustil tuším někdy kolem 22:30 a po jeho shlédnutí jsem si do těch desek hned vložil několik papírů s články o transformaci a hlavně o tom TAJEMSTVÍ jako takovém.
Úplnou náhodou jsem se tedy dostal k filmu, který mě nasměroval „pozitivním“ směrem a ještě větší náhodou jsem se dostal k těmto deskám ve kterých teď mám vše důležité a které kdybych neměl, tak bych si tam nic včera večer nezaložil a dnes bych na to určitě zapoměl a nebo by se mi nechtělo jít do papírnictví pro desky nové.
Chci tímhle také říci, že v tom dokumentu říkali, že když se člověk na něco soustředí a moc to chce tak toho také dosáhne, ale musí to také cítit a myslet na to.
A já si uvědomil, že několik takových věci se mi i stalo. 2 věci se mi stali v práci, nastoupil jsem 28.dubna 2008 a moc sem chtěl jednu věc, často sem nad tím přemýšlel a přesdstavoval si jaké by to bylo kdyby se mi to splnilo a teď opravdu nelžu – do roka se mi to splnilo.
Pak sem si přál a chtěl další „věc“, a znovu sem často nad tím přemýšlel a přesdstavoval si jaké by to bylo kdyby se mi to splnilo a znovu – opravdu znovu se mi to do roka splnilo.

A já si uvědomil, že to co říkali v tom dokumentu je pravda a je možné, že to co člověk chce, tak to dostane. Musí to jen cítit a přestavovat si, že už to má, že už toho dosáhl a SPLNÍ SE TO.
Mé myšlení je teď jiné, přemýšlím jinak než předtím a myslím si, že už u mě započala jistá transformace, která změní určitě můj život.

§§

martina - 12. 5. 2010 20:02

Někdo potkává jednoho a též člověka vzápětí po sobě,/viz „muž s vozíkem“/mne zase potkávají cizí lidé na místech,kde jsem nikdy nebyla,zdraví mne a já jen tupě zírám.Zvláštní je,že všechna tato náhodná setkání mají stejné indicie.
Když se mi to stalo poprvé,po druhé,i po třetí,nedávala jsem tomu žádný zvláštní význam.Občas má někdo někde nějakého „dvojníka“,řekla jsem si.Mezi prvními mi tuto skutečnost oznámila má bývalá šéfová-pragmatická naprosto racionálně uvažující bytost-Líba Šmuclerová.Přišla s tím,že mám sestru/dvojče?/,kte­rou potkala na nějakém doktorském večírku.Zdůrazňuji „doktorském“.Sestru samozřejmě nemám,aspoň o tom nevím.Takže jsem to tehdy vypustila.Jenže postupem času mne potkávali a „poznávali“ další mně neznámí lidé.Asi po deseti letech se mi staly tři zvláštní případy,které jsou už docela na pováženou.

1. Kolegyně z kurzu mi tvrdila,že mne zná z „brandejsa“,údajně jsem tam měla nějakou dobu bydlet.
Zvláštní je,že mě toto město kdysi skutečně z neznámých důvodů přitahovalo,což se mi znovu a znovu vracelo ,kdykoli jsem viděla Císařova pekaře-„hopsa hejsa do brandejsa“-všichni asi ví…
Prostě jsem věděla,že se tam musím podívat.
2.Asi před rokem jsem jela po x letech vlakem.Přistoupila paní ,které po chvíli „došlo“,odkud mne zná.„Měla jsem u nich na hradě údajně prodávat léčivé kameny“-významně přitom pohlédla na můj amulet z tyrkysu,zavěšený na krku.Bylo těžké to vyvracet,zvlášť když k oněm polodrahokamům a vůbec ke všem kamenům tolik tíhnu.
3.Tento případ už jsem se ani nepokoušela vyvracet.Je tak zvláštní.
Jela jsem tehdy něco úředně vyřizovat do Prahy,zaparkovala v ulici,kde probíhalo filmové natáčení.
V tmavém průchodu stál takový mladík v černé klokance,tak mne napadlo se zeptat na produkci,která to točí,jestli tam třeba nepotkám staré známé…Jeho odpověď mne doslova uzemnila.
„To nevím,ale zdravím tě.“Naznačila jsem ,že se asi spletl,ale on sundal kapuci z téměř holé hlavy se slovy:„no,asi jsi mne nepoznala,nechal jsem se ostříhat,to jsem přece já.Vzpomínáš,minulý týden v klubu Infiniti-hádalas mi tam z ruky…“Aha-s tupým výrazem jsem přikývla,ačkoli jsem nikdy v tomto klubu nebyla,notabene už vůbec ne v té době /neumím si představit,že bych byla večer pryč od rodiny,zvlášť po každodenním maratónu s dvouletým dítětem a miminem!!!/Byl ale tak přesvědčivý,že jsem na chvíli zapochybovala sama o sobě a představila si nějakou koexistenci mého já,jak po večerech flámuje po barech a blbne mladým klukům hlavu hádáním z ruky.Ruku na srdce,opravdu jsem kdysi podobné manévry prováděla /tedy bez toho blbnutí hlavy…/-hádala jsem z ruky a zabývala se věštěním z karet-docela intenzívně asi 5 let,třeba i v baru.Takže jsem onomu muži popřála hezký den a se stále stejně tupým výrazem pokračovala v chůzi,radši jsem se ani neotáčela,„co kdyby náhle zmizel?“,a musela bych dojít k závěru,že mi z přetaženosti a nevyspání už hrabe a mám halucinace.Z těchto úvah mne ale ihned vytrhnul můj 2letý synek,jehož jsem celou dobu držela za ruku /což také registroval neznámý mladík se slovy „nevěděl jsem ,že máš syna“/,s všetečnou otázkou „mamííí,kdo to byl?“
Pro mne důkaz,že ho viděl taky,byl skutečný…/?/
Jen malý dovětek k tomu všemu:po x letech jsem se dozvěděla,že můj genetický otec je skutečně lékař,
kartářky ,které jsem kdysi brala „útokem“,mne neustále upozorňovaly na mé léčitelské schopnosti a tvrdily, „že mám sestru“,jedna ji viděla v mém minulém životě,v němž jsem měla dokonce působit jako nějaká lidová léčitelka,která lidem hodně pomáhala,ale vůči své mladší sestře měla nějaký dluh…
Tak nevím, co si o tom všem myslet.Někdy mám pocit,že tu snad „kmitám“ dvojmo,nedopatřením jsem se vynořila z jiné reality a jen čekám,kdy potkám sama sebe./myšleno s nadsázkou/Na to mne uzemní můj manžel,že „on také kmitá,ale především v práci“…čímž mi umožňuje ten „nadstandard“,za­bývat se věcmi,na které normální těžce pracující člověk nemá čas.-Ano,to je hozená rukavice pro ty,co mne budou chtít napadnout,že řeším „pro změnu“ zmatené nesmysly.
Podobných „zvláštností“ mám víc,ale to je na delší povídání.
Mimochodem slyšeli jste také o tom,že skutečně někteří lidé byli viděni,dokonce zachyceni na fotografiích na určitém místě dávno před tím,než se tam skutečně fyzicky dostali?

§§

Iveta - 14. 5. 2010 19:18

Dobrý den
To že se dějí věci velmi zvláštní se dalo čekat.Poslední dva roky jsou velmi vydatné.Prorocké sny,sny kdy nevím zda je to sen či realita a to dost vážně.Pocit,že se mi vaří mozek,to však bez bolesti,prostě neobvyklý a zvláštní tlak v lebce,prakticky nepřetržitě,točí se hlava.Zmatené a špatně funkční nohy.Hubnu a to nevím proč,a to vážím pořád stejně,jen mé okolí se diví kam se ztrácím.I mě dohnali k lékaři,krev sono,CT,MR no vše v pořádku.
Únava často pořád spát nebo spát vůbec a vitalita.Mívám stavy,že nemám potřebu vůbec jíst,prakticky nic nechutná.
Opakované zážitky,třeba stojím v obchodě,2× mi prodavačka balí plátek tlačenky,2× po sobě ji dávám do nákupního košíku,no a v závěru je v košíku jen tlečenka jedna,vylučuji její případnou krádež.
Na změny tohoto roku i těch příštích se vyloženě těším i když z těch které budou je i mi dost ůzko.
I tak snažím se žít tady a teď každým dnem,který se nabízí.

§§

Klára - 25. 5. 2010 15:48

Zdravím všechny
a jsem i já ráda, že v tom nejsme sami. Naštěstí jsme u nás doma všichni takoví, citliví jedinci , tedy mám o těchto věcech s kým mluvit. U mě to začalo zhruba před rokem, možná dřív, ale silně to vnímám tak zhruba rok. Značné zhuštění začalo v lednu… bylo to nejdřív dost bolestivé…hluboké pocity samoty, deprese, které jsem nikdy nemívala, pocit naprosté vykořeněnosti ze světa…V práci jsem byla schopná během vteřiny zapomenout, že mám vyřídit důležitý telefonát, vzkaz, úkol, zapomínala jsem uplně, co se stalo den, týden před tím, začla jsem trpět obrovskou nespavostí, nočním pocením, buzením ve čtyři, v pět ( ostatně to není v pořádku ještě ani teď, ale už se to dá alespoň zvládat ), ovšem byly dny, kdy jsem si musela vzít dovolenou a vymluvit se na náhlé zdravotní potíže… Jediný, s kym jsme měla pocit, že si rozumim a že on rozumí mě, byl náš pes :-) Naštěstí však synek pak objevil na internetu příznaky transformace a mě se nesmírně ulevilo… Konečně jsem pochopila, že nejsem nějaká divná, ale že je to v podstatě v pořádku : -)
Naprosto příšerným měsícem byl březen 2010, dokonce jsem to slyšela z více stran, byla jsem téměř na pokraji rozchodu s přítelem, přišlo všechno náhle, nečekaně , musela jsem si to protrpět až na dno duše…Postupně se vše vyřešilo, ale cosi se ve mně změnilo…nevím jestli to bylo tím, nebo něčím jiným, ale po všech těchto náročných situacích se jakoby začala situace uklidňovat, jen já cítím, že už na to všechno koukám jinýma očima…Na lidi, na svět, na vztahy…
Situace posledních několika let ( no i předtím, ale teď je to zhuštěnější ) mě přivedly ke spoustě knih, které by mě ani nenapadlo před 10-ti lety číst, mnohem víc vnímám energie lidí a míst, nejdřív jsem nechápala proč, jen cítila, že se určitě něco kolem nás děje, a jsem tedy strašně ráda, že mám kde najít vysvětlení.
Chtěla jsem sem jen přidat osobní pocity a názory, ale v podstatě je máme všichni skoro stejné…:-)
Mějte se krásně, Klára

§§

 Ester - 7. 6. 2010 22:56

Ahoj,
Chtela jsem vsem moc podekovat za prispevky v tomto foru.
Nechapu, ze jsem na to prisla az ted.
Dlouho na sobe pracuji- vedome nekolik let a lide a rodina me povazuji za preletavou a neprizpusobivou .
Jsem rada, ze neprozivam ty „nove a divne“ veci sama a ze je nas na to vic.
Jinak bych vubec nesoudila zda jsou „negativni ci jine“.
Myslim, ze pokud je clovek „otevreny“,
tak se mu jen cisti urcite nanosy a pote se transformuji do jineho vedomi.
Alespon tak to chapu ja. Moc mi pomahaji rodinne konstelace, SRT, yoga, Reiki.
Preji vsem mnoho stesti a tesim se na setkani.

§§

Petr Černý - 13. 6. 2010 19:55

Rád jsem si pročetl všechny vaše příspěvky. Mám radost z toho, že si stále více lidí uvědomuje pravou příčinu nezvyklých stavů, které se nám v posledních letech dějí. Říkám „v posledních letech“ záměrně, neboť tyto stavy prožívám již skutečně dlouho, tedy již v době, kdy jsem ještě netušil o co se vlastně jedná. Nejsem si tedy jist, zda skutečně s transformací, tak jak ji dnes chápeme, vůbec souvisí a nebo jestli už neprobíhá mnohem delší dobu, než si myslíme. Je totiž docela možné, že právě proto, že se o ní teprve v současnosti hodně hovoří, domníváme se, že začala probíhat teprve před pár lety. Již někdy jako patnáctiletý jsem měl možnost vidět sám sebe z okna jedné budovy, kde jsem jako učeň prováděl nátěr podlahy. Náhle jsem zaslechl svého mistra, jak na mne volá z okna „Kam jdeš Petře, vždyť to ještě nemáš doděláno“. Podíval jsem se také z okna (byl jsem ve vedlejší místnosti) a s překvapením jsem uviděl jít po ulici mladíka, který byl k nerozeznání ode mne (včetně oblečení). Nevycházel jsem z údivu, ale ani můj mistr, když zjistil, že se na toho mládence také dívám z okna a přitom to nejsem já. Po mnoha letech, to mi už bylo asi 30 let a měl jsem již rodinu, mne na nádraží ve frontě na jízdenky poklepal mě zcela neznámý muž na rameno se slovy „Ahoj Petře! Tak co, jak pokračuje stavba rodiného domku?“. Otočil jsem se a snažil jsem se onomu muži vysvětlit, že si mě asi s někým spletl, ale on odvětil „Jsi přeci Petr Černý ne?“, ano to jsem, odpověděl jsem mu, ale žádný rodiný dům nestavím. Muž se však nechtěl nechat odbýt a trval na svém. Jindy jsem jel na návštěvu do jednoho hodně vzdáleného města a když jsem zazvonil na zvonek rodiny, kterou jsem jel navštívit, otevřela mi paní se slovy „Já vím, syn mi říkal, že už jste tady, že prý vás viděl asi před čtvrt hodinou jak se nám díváte do okna, kde jste byl tu čvrt hodinu?“, zůstal jsem stát jak opařený. Vždyť oni mají okno do bytu v prvním poschodí! Jak bych jim mohl koukat do okna a na víc ještě před čtvrt hodinou, to jsem ještě byl na cestě k jejich domu! A dále: je to asi rok, kdy mi manželka řekla, že jeden náš velmi dobrý známý si jí v práci postěžoval, že mě viděl v sousedním městě, jak vystupuji ze svého auta a vcházím do budovy s mladou ženou a dítětem. Měl obavy, že se rozscházíme a že jsem manželce nevěrný s nějakou mladou ženou (příští rok mi bude 60). Naštěstí manželka mohla na zmiňovanou dobu osobně povrdit moje „alibi“, jinak onen přítel byl rozhodnut, že mi řádně domluví. A teď posuďte, má tohle něco společného s probíhající transformací?
Stavy, které prožívám v současnosti, už jsou mnohem srozumitelnější: občasná zmatenost, nespavost, nemám potřebu jíst, nesoustředěnost v zaměstnání, odpadá můj zájem o věci, kterým jsem ještě do nedávna fandil a věnoval jim hodně času. V současnosti ztrácím zcela zájem o to, co jsem měl až do nedávna za koníčka a byl jsem ochoten tomu věnovat více času. Jako by mi něco říkalo, že to není vůbec důležité, není to k ničemu a více toužím poznávat skutečnou podstatu života. Více vnímám vesmírné energie, jsou mi příjemné a nalézám v nich mnohá vysvětlení. Nejkrásnější je pro mne zážitek, kdy se úplně odprostím od všech nepodstatných myšlenek a soustředím se na živoucí energii vesmíru. V tu chvíli přímo cítím jak celý vesmír dýchá a jak mu tluče jeho obrovské srdce plné lásky a porozumění. Když jsem to zažil poprvé, vzbudilo to ve mě obrovský repekt a obdiv nad tou pradávnou masou energie, které jsme součástí. Mohl jsem se z hluboka nadechnout a přímo jsem cítil, jak se nadechuji společně s ní a jak mi do plic proudí ta životodárná a tvořivá energie. Slovy se to nedá vůbec vyjádřit, mozek to prostě není schopen vůbec chápat. Ale náhle si uvědomíte, že jste součástí toho všeho a ačkoli tomu vůbec nerozumíte, spoleháte na tu OBROVSKOU MASU ENERGIE a cítíte se bezpečně, jakoby v její náručí a ONA jakoby vám říkala: „Nic se neboj, to jsem JÁ a já se tě nevzdám, nezahyneš!“. Je jedno jak TOMU kdo říká, je to živoucí, je to v nás a mi jsme v tom, jsme jeho součástí!

§§

Aolian - 19. 6. 2010 00:21

Díky za zajímavé články a příběhy, můj zatím největší vnitřní převrat proběhl v roce 2004, od té doby se mi daří přijímat rozličné informace z astrálu a prožívat dění kolem sebe mnohem intenzivněji nežli předtím.
Transformaci pojímám jako návrat ke své původní podstatě a ke svému původnímu určení, návrat ke svým pravým úkolům a kompletní vyléčení se z nákazy pocházející od invazivních civilizací.

Zjistil jsem, že do mého vědomí automaticky plynou informace a impulsy, jak mám postupovat a pracovat na svém vývoji a svých úkolech. Nejde o žádné speciální duchovní praktiky, ale o běžná každodenní prožívání v mém pracovním i soukromém životě. Hodně pracuji s přírodou, ať už jako terénní biolog nebo amatérský pomocník přírodních bytostí v oblasti krajinoléčby. Má to však jeden háček: zatímco ve vědomí mám jasno, co a jak, na mém duchu ulpívají nepřirozené temné obaly z invazivních nákaz. Proto můj hlavní problém, s nímž se musím vypořádat, je tento: překonat rozpory mezi svým vědomím a svým duchem. Zbavit se všech nepřirozených obalů a nákaz na svém duchu. Zjistil jsem totiž, že některé z těchto temných zavirovaných obalů jsou schopny bořit pozitivní činnosti a výstavby realizované mým vědomím. Jaké bylo mé zděšení, když jsem zjistil, co můj nakažený duch dokáže! Několik hodin jsem se aktivně věnoval krajinoléčbě, konkrétně ozdravění energií v mé oblíbené krajině, jenomže přes noc, kdy převládla aktivita mého ducha nad mým vědomím, destruktivní nákaza ulpívající na mém duchu tuto práci kompletně rozbořila. Takže jsem další den začínal zase od začátku a s mnohem větším úsilím než v předešlém dni…

Dále jsem zjistil, že temné nákazy na svém duchu dokáži odbourat pouze v případech, kdy se doberu všech příčin, jak a kdy se tam dostaly. Při detekci nákaz a odhalování jejich příčin mi hodně pomáhá automatická kresba, mentální vnímání sebe sama a pomocné vhledy do astrálu. Zjistil jsem, že nejtvrdším oříškem jsou agresivní nákazy, negativní emoční obaly a kletby z mých dávných egyptských inkarnací, kdy jsem byl invazivními temnáři přinucen pracovat na úkolech, které se neztotožňují s mým pravým posláním. Dlužno však podotknout, že jak se tím postupně prokousávám, zjišťuji, že v některých případech jsem se pro některé úkoly nechal spoutat svou vlastní blbostí. To všechno musím teď napravit a vyřešit. S pomocí jedné ezoteričky jsme navíc zjistili, že značné problémy v současném životě mi způsobuje násilné nepřirozené ukončení vícero minulých životů, navíc energeticky neuzavřených. V některých těchto životech navíc došlo k násilnému rozloučení s bytostmi, k nimž jsem vázán hlubokými city. Dokonce vyplouvají na světlo i takové případy, že s některými milovanými osobami jsem v minulých životech prodělal bouřlivé konflikty, stáli jsme proti sobě, nenáviděli jsme se… Vystoupí-li některý z těchto nepříjemných prožitků na povrch až do mého vědomí, okamžitě pocítím nepříjemnou prázdnotu ve svém srdci, začne se mi hůř dýchat a zaplaví mne hluboký smutek. Naštěstí však moji milí pomocníci „na druhé straně“ vedou mé kroky tímto životem tak, abych mohl prožívat radostná shledání s milovanými osobami a mohl se podílet na jejich osvobozování z nákaz a traumatických reinkarnací a odbourávat negace nastřádané během našich málo šťastných setkáváních v minulosti.

Zvláště poslední dva roky se věnuji hlavně tomuto tématu, snažím se odbourávat si blokády z traumatických inkarnací, dodatečně uzavírat své minulé životy a doplňovat si energii do svých energetických center. Podobným způsobem se snažím pomáhat také celé své rodině a svým přátelům. Letošní rok je pro mne zatím hodně plodný, sice způsobuje návrat celé řady nepříjemných situací a zážitků z minulosti, na druhé straně však umožňuje tyto záležitosti řešit ve všech jejich aspektech a ukazuje je v širším kontextu souvislostí. Dokonce mám chvílemi pocit, že dvacítka v tomto roce 2010 způsobuje, že se vrací k dodělání vše, co se nevyřešilo ve 20. století a desítka symbolizuje karmické kolo. To je pro mne jasná výzva dodělat vše nedokončené a vynaložit veškeré úsilí tak, abych ke konci tohoto roku otočil své vlastní karmické kolo ve směru přirozeného koloběhu energií – tedy doleva. Tuším, že mne čeká tuhý boj s invazáky, protože se neustále snaží svévolně mi přetáčet mé karmické kolo doprava a tím mne násilím držet ve své umělé 3D úrovni. Ale já se nedám! A jsem vděčný svým pomocníkům „na druhé straně“, že mne vpravují do různých situací a prožívání, kde musím vyvíjet silnou vůli a zvýšenou fyzickou i psychickou zátěž k překonávání překážek.

A když mám pocit, že už je toho na mě příliš a že už vyloženě padám na hubu, povzbudím se známým a osvědčeným heslem:
„Co tě nezabije, to tě posílí!“

§§

Víťa - 8. 7. 2010 01:11

Zdravím Vás chtěl bych Vám napsat takový malý můj osobní příběh.Nevím zda jde o transformaci či nikoli,ale posuď te sami.
V roce 1995 jsem začal mít takový divný sen,kdo si mne stále vlačel ajá byl jako spoutaný neuměl jsem se bránit a když jsem chtěl volát o pomoc nevydal jsem ani hlásek a když jsem se chtěl podívát očí nešli otevřít prostě to nešlo.Po probuzení celej spocenej no prostě jako v hororu.Tento sen jsem míval tak 2 – 3 za týden.Po určité době to přešlo.
A pak přišlo jaro roku 2004 něco jsem dělal na zahrádce,pak od někud přilétla včelička nu a píchla.Upadl jsem do bezvědomí a to 3 krát za sebou.Co si pamatují tak vidím sám sebe ve 2 metrové výšce a slyším jak manželka volá o pomoc a svou maminku jak mi dáva první pomoc.Bezvědomí trvalo asi tak 2 min.
Od roku 2006 jsem začal mívat bolesti a točení hlavy,sebemenší zátěž a hned jsem byl unavený v noci jsem se budil spocený 5 krát za noc.Do práce jsem chodíl z donucení kdybych mohl dám výpověď,ale nějak jsem to ustál.Začal jsem být naladovy vše mě točilo sebemenší poznámka na mou osobu mě vytáčela nesnášel jsem hluk.Nu a přišel začátek roku 2010 nechut odezněla přišlo zklidnění.Co zůstalo tak točení hlavy,ale jen občas to mám dodnes.
Na prevent.prohlídce mi zjistili vysoký krevní tlak předepsali tabletky,které beru dodnes.Tlak se vyrovnal,ale v 5 měsící v práci jsem zkolaboval tak okamžitě do nemocnice.V tu chvíli se mi abnormalně zvýšil tlak krve lékař mi dával tablety na snížení,ale tablety ne a ne zabrat tlak stále stejný.Byl stoho nešťastný a já sním.Nakonec se tlak vyrovnal nad ránem.
V poslední době začínam mít nevím zda to je vidina,ale občes zahlédnu něco bilého jak se mihne,ale moc tomu nevěnují pozornost.
Omlouvám se za chybičky nejsem dobrej pisatel.

§§

Roman - 11. 7. 2010 13:45

Zdravím všechny,
v podstatě už tady bylo vše řečeno, hubnutí a přitom váha stejná, deja-vu, opakující se stejná čísla atd..
Začal jsem si těchto změn všímat už dávno. V poslední době se to ale zhustilo do takové míry, že už jsem to začal brát jako součást tohoto života.
Dokonce mám někdy pocit, že se už na ten budoucí lepší Svět těším i přes to, že ani nevím co nás na té cestě ještě všechno potká.
Najednou jsem dostal pocit, že mi něco chybí a začal jsem podvědomě hledat. Byl jsem poté zasvěcen do rei-ki a mám pocit, že tu energii znám, jen jsem si ji potřeboval připomenout. Dokonce moji jemnohmotní pomocníci mi radí kdy a co použít. Ještě 2 roky zpátky jsem z toho měl šílený strach, dokonce ani v noci jsem nemohl strachem spát. Dnes jsem už pochopil, že tyto změny jsou nezbytné. Po té, co jsem začal komunikovat se svými jemnohmotnými průvodci, se strach změnil v uklidňující pocit jistoty.
Na tento web jsem se musel podívat, protože mi byl doslova mrštěn na obrazovku, takže to jistě nebylo dílo náhody. Vše se vším nějak souvisí a nic se neděje jenom tak…
Hezký den přeji, Roman

§§ 

Martin - 3. 9. 2010 16:51

Ahoj lidi!

nez jsem se dostal náhodou na tyhle stránky, myslel jsem, že se ze mě stává schizofrenik. Pocit, že mám pod kůží jinou osobu, která se snaží dostat na povrch, je už dlouho šíleně intenzivní. Když jsem si přečetl 30 bodů trasformace spadla mi čelist, neboť hodně z nich se vztahuje hodně úzce k mojí osobě. Konkrétně nabírání kilogramů, pocit, že co nesním, to sní někdo jiný a nabrání tuku v oblasti pupku, který prostě neshodim i kdybych se zbláznil (rotoped, běhání, fitness, tanec) – nic nezabírá. Povede se mi shodit kilo, které se hned vrátí. Metabolické to není, mám všechno lékařsky podloženo. Jsem zdravý 30letý muž. Jídlo jsem omezil a snažím se jíst zdravě, v intervalech a k tomu se hýbu, ale nic. Záhada č. 2 je pravidelné noční probouzení spojené s úporným pocením a hicováním. Sny si nepamatuju, když, tak jsou to jen útžky, ze kterých už „příběh“ nesestavim. Ale pravidelné buzení kolem 5. hodiny, které je v jednom z bodů popsáno, je zvláštní a nikdo mi to nedokázal vysvětlit. Jestli se transformuji v něco jiného, tak doufám, že to nebude moc dlouho trvat, protože tyhle stavy spolu s pocitem, že něco promeškávám a musím teď hned dělat něco jiného než právě dělám, rozhodně nejsou nic příjemného.

§§ 

Bublbum - 24. 9. 2010 15:04

Preji vsem dobry den a predem se omlouvam za muj prispevek bez hacku a carek.
V prvni rade bych chtela podekovat Vam pane Jaroslave za existenci techto stranek, ktera je podle meho velmi prinosna , krasne sepsane i ucelne pro lidi, kteri o fenomenu 2012 ani neuvazuji.

Poprve jsem se o „roce 2012 ,co by konci sveta“ dozvedela ve svych 13letech. Vzdy jsem zila spise v hlubokych myslenkach a predstavach nez v „realite“ – systemu skolstvy a vychovy deti. Tehdy jsem zacla uvazovat o tomto roce jako o moznosti vzletu a pochopeni. Moje predstavy byly doslova o souzneni s prirodou vsemi bytostmi bez materialnich hodnot a hlavne bez penez. Pak presne podle vyvoje prisla puberta ja se zamilovala, diskoteky, stredni skola a tak. Pohltil me system. V roce 2007 na me prisla neskonala unava – premnoho spanku (rada jsem cestovala za jinou realitou, jako unik od sveta, kde jsem zila), strach z lidi, podrazdenost z hluku i mestskeho pachu, naprosta ztrata orientace v case (nekdy jsem mela problem urcit i rok ci mesic), deprese, bolesti. Ovsem moje zdravi po fyzicke strance bylo v poradku.
Trvalo to dva roky po kterych jsem se „vzbudila“ a rekla si" je cas na zmenu" ve vire ze to dobre dopadne. Vse se ustalilo a zacala se mi vracet schopnost vnimani energie (Nejsem blazen) . Pouhy tyden stacil abych zmenila bydleni, opustila partnera (ktery neznal lasku), zmenila zamestnani, a znovu nasla cit ke vsem lidem a jejich energii. Zajimave je ze ja si ty dva roky nepamatuju, vubec nevim co bylo, jako kdyby se to nestalo. Vim ze jsme spala a par skutecnosti, nic vic. Je to jako kdybych ve 13 letech umrela a pred rokem se narodila (nema to nahodou neco spolecneho s vedomim ? ) – zvlasni pocit. Moje blizke okoli za tu dobu nic moc nezaznemenalo. Nikdy jsem o tom s nikym nemluvila , stacilo mi kdyz jsem jako mala holka mamince rikala ze vidim barevne lidi, koukala na me jak na blazna. Ano kdysi jako dite jsem mela schopnost videt nejvyssi vrstvy aury a dnes pouze citim ,prijimam a davam energii, coz jsem vlastne na zacatku.
Dnes je ze me otevreny optimisticky clovek, ktery je vdecny,ze muze byt v tomto cyklu nasi planety.
Vsak vim a chci se jeste mnohe ucit. Vybornymi ucitely jsou prave deti , kteri se rodi prirozene se zvlastnimi schopnostmi, ktere jim pak rodice vezmou, jak tomu bylo i v mem pripade (ovsem naprosto bez vycitek a viny vsem rodicum i oni byly detmi). A pak samodrejme priroda,ktera je velkym nositelem energie vseho druhu.

Trochu se obavam lidi a jejich mocnych medii. Zrovna nedavno vysel na Seznamu.cz,jako hlavni clanek, ze v roce 2013 budou na Slunci takove erupce, ze to nic a nikdo nemuze prezit (velmi strucne). Kdyz tomu lide uveri a budou to mych ve svych predstavach, pak se to tedy nejspis stane. Ja bych do hlavni rubriky radsi dala zpravu, at si vsichni koukaj poradne prostudovat informace o fenomenu 2012 (samodrejme nejlepe na strankach Fenomen 2012.ic.cz :)) a zamysli se nad sebou a nad skutecnosti.
Dekuji za chvilku pozornosti a preji vam stastne prozitou kazdou realnou chvili vaseho dne. :-D
Barbora S.

§§

Zdrojhttp://fenomen2012.blueforum.cz/2166/tema/4488/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re:Aolian

Ezendiel,25. 12. 2010 16:11

Zazivam taky neco podobneho jak psal Aolian,ale nemam to vnimani az takove...nevym ani dobre rozlisovat.Sem na tem prave ted o Vanoce dosti zle... zase..uf..a sem myslel,ze sem z nejhorsiho venku.Jinak moc zdravim a dekuju