Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rody naší planety

Příspěvky

Celestýnské bílé bytosti – Vstup Bílých velryb a Bílých slonů

24. 7. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rody naší planety

Přinášíme vám zesílení kosmických vibrací Stvořitele, omýváme vás světlem vašeho nejčistšího božství a duchovní velkoleposti. Jsme Celestýnské Bílé bytosti, spolutvůrci Země a ti, kteří přinášejí Stvořitelův proces vzestupu. Naše energie jsou napojeny na všechny aspekty univerza a Stvořitele; otevíráme svá srdce, abychom mohli podpořit expanzi Stvořitele tím, že povzbudíme hlubší probuzení v každém Stvořitelově semínku. Vykoupejte se v kosmických vibracích Stvořitele a dovolte svému božskému bytí, aby se rozvinulo v nových formách a novými směry, než jaké jste doposud zažili. Jsme tu, abychom vás milovali a podporovali vás svými energiemi, takže se budete moci rozvzpomenout na všechny aspekty Stvořitele, ke kterým jste byli vedeni, abyste se jimi stali v minulosti a které jste si vybrali v současnosti.

 

Domov; Nádoba v ktorej Rastiete

19. 7. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rody naší planety

Anjeli Zeme prostredníctvom AuroRa Le
16-Júl-2012

Pozdravy Dieťa, Naše Svetlo, Naše Srdce. Doruč správu, ktorú prinášame ku všetkým tým, ktorí majú záujem počúvať. My sme Kniežatstvá. Prichádzame vám udeliť naše milosrdné zvesti.

 

Let víl - Poselství od Motýlího Měsíce

18. 5. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rody naší planety

Přijala Natalie Glasson, 03.05. 2012

      Víly a duše v lidských tělech spolu vždy úzce spolupracovaly; víly jsou součástí evoluce Země a jejího vzestupu už od počátku. Víly jsou podobné andělským bytostem, jsou posly Stvořitelova světla. Víly jsou také správkyněmi Království přírody a Království zvířat a zároveň působí jako duchovní průvodci některých lidí. Je důležité nepodceňovat klíčovou roli víl při procesu vzestupu - nejenže udržují vibrace přírody a energeticky podporují její manifestaci, ale také ochraňují přírodní kódy, aby udržely jejich energii, aby aktivovaly energii přírody a umožnily tak její vzestup. Víly působí jako mosty světla mezi přírodou a lidmi, jedním z jejich poslání je vnést mezi ně jednotu.

 

Aktivace Duše stromů – Poselství od Duchů stromů

4. 10. 2011

| Komentářů: 1

| Rubrika: Rody naší planety

Rozprostíráme své energie daleko a široko a uzavíráme Zemi v našem milujícím srdci. Jsme sama esence a vědomí stromů na Zemi; jsme Duchem stromů. Je nesmírně důležité, abychom dnes vystoupili a promluvili s vámi, protože je důležité být k službám vaší energii.

 

Americké námořnictvo ničí delfíny a velryby útoky na pozemskou životní frekvenci

23. 8. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rody naší planety

Patricia Cori, autorka knihy „Before We Leave You: Messages from the Great Whales and the Dolphin Beings“, v ní uvádí, že pětiletý program sonarového testování, který oznámilo americké námořnictvo, má ničivé účinky, mnohem větší, než uvádějí konvenční analýzy a média. Je odhadováno, že dopadem na životní prostředí tohoto programu bude, že vymře až 13 miliónů mořských zvířat včetně kytovců jako jsou delfíni a velryby.

 

Duchovní život rostlin

25. 6. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rody naší planety

 Cowan dokáže vyprávět spoustu historek o svých vyléčených pacientech. Jeden umělec měl leukémii a chystal se zemřít. Cowan "navštívil" jeho duši a našel "tajnou dobře uschovanou vnitřní krajinu". Pak vyhledal dvě rostliny a požádal je, aby umělci pomohly. Brzy poté začal umělec opět malovat a když šel ke svému ošetřujícímu lékaři, počet bílých krvinek se dramaticky zvýšil o polovinu. Cowan dodal, že nestanovil diagnózu a neléčil leukémii. Šlo o vyléčení duše toho muže, aby byla znovu celá a tělo pak mohlo bojovat s nemocí. A zdůraznil, že nešlo o to, aby pacienta vyléčil, ale aby muž znovu začal malovat.

 

Vedomie Stromov

14. 4. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rody naší planety

Stojíme vo vašej prítomnosti, tak mierumilovní a silní, medzi nami neprechádzajú žiadne slová, prejavujete nám veľmi málo vďačnosti a predsa stojíme ako podporujúca energia pre všetko na Zemi. My sme energia Stvoriteľa v prejave na Zemi; my sme aspekty, vedomie a kvality Stvoriteľa, stojíme vzpriamene, stále rastieme a vyvíjame sa, uchovávame všetko čo je posvätné a sväté v duši Stvoriteľa. Sme príbuzní pilierov svetla pestujeme a uchovávame vibráciu Matky Zem, ale sme tu tiež preto aby sme pomohli ľudstvu a udržiavali bohatstvo múdrosti a poznania ktoré zdieľame s vami. My sme vedomie stromov s významnou prítomnosťou vedomia mocného dubu. Vážime si vás drahí priatelia Zeme a žiadame aby ste venovali malé množstvo svojho času tomu aby ste nás teraz počúvali keď sa vami zdieľame našu energiu a lásku

 

Je delfín „nečlověčí člověk“?

5. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rody naší planety

Je delfín „jenom“ zvíře, anebo je něco víc? Filosof Thomas White navrhl pro delfíny označení „nohuman persons“, což bychom si mohli hodně volně přeložit jako „nečlověčí lidé“.

 

Jednorožci a fénixovia

15. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rody naší planety

Uriel, 13. 2.

Prečo práve jednorožci?

Lebo o nich máte mylnú predstavu. Niektorí ľudia si ho predstavujú s krídlami, ale to si ho zamieňajú s Pegasom.

Existuje aj okrídlený jednorožec?

 

Posvátné stromy

10. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Rody naší planety

My lidé vděčíme stromům za svůj život.Naši předkové byli úzce spojeni ze Zemí .Země byla a je chápána jako,,matka,,živá bytost.strommm.jpg