Jdi na obsah Jdi na menu
 


Duchovní vybrace v kHz

30. 11. 2009
Vyšší duchovní vibraci můžeme nabýt několika způsoby:

 

 

meditací, stravou, láskou, očistou těla, nebo například rozhovorem s přáteli o duchovních věcech, náhlé pochopení některých duchovních poznání atd.… Není úplně pravda, že nejíst maso, nebo žít zdravě, či být vyrovnaný je podmínkou pro duchovní růst.

Dá se žít tak, abychom měli každodenně vysokou vibraci. Abychom se s ní probudili, a tak i usínali. Můžeme dosáhnout takové vibrace, že pak se nemusíme nijak připravovat na duchovní vidění, na channeling, nebo výklad karet. Pak nebudeme potřebovat hlubokých meditací nebo různých nastavování mysli a vědomí. Ruku v ruce se vzrůstající vibrací jde i poznání. V okamžiku, kdy vám vzroste vibrace začínáte z ničeho nic rozumět různým tehdy „tajemným“ věcem, začínáte vidět třetím okem a dokážete přijmout čím dál čistší informace „shora“. Začínáte mít víru…a postupem času již ne víru, ale vědění - poznání.

Čistá láska k sobě nic nepoutá, nevlastní, nedělá si na nic nároky, je to pozitivní stav bytí, ke všemu stvoření stejný bez rozdílů a bez souzení, je to přirozený proces i ve vesmíru, proto vibraci rozhodně zvyšuje a to nejrychleji ze všech nástrojů.


 

VIBRACE : 1 - 1500 kHz

Nevědomý člověk, masožravec, hrubohmotně závislý, ateista, nepřijímající žádné poznání o duchovním světu. Zabývající se sám sebou, někdy vzteklý, egocentrický, namyšlený, sobecký.

 


VIBRACE : 1500 - 3500 kHz

Člověk, který je předchozímu podobný, ale občas si uvědomuje, co je to skutečná láska a snaží se se sebou něco dělat. Občas má pocit, že by se měl změnit. Jí maso.


 

VIBRACE : 3500 - 5000 kHz
Lidé, kteří jsou uvědomělí, ale přehlížejí to. Bývají často nešťastní, mají sklony k alkoholizmu, drogám. Všude hledají vinu, proč jsou oni tak nešťastní, občas věří kartám, či věštcům. Přijímají jiná náboženství, či jsou sami věřícími. Intuice se začíná zapojovat.

Nebo naopak se zabývají duchovním poznáním, ale vibraci si snižují stravou, nebo neschopností změnit v sobě některé negativní vlastnosti.


 

VIBRACE : 5000 - 7500 kHz

Tuto vibraci trvale může mít jen člověk, který nejí maso, či jen minimálně a lehčí (ryby, drůbež). Člověk s touto vibrací má občasné vidění, začíná chápat souvislosti, odkrývají se mu minulé životy, dostává duchovní dary – jasnozřivectví, rozpomíná si na svého ducha a sbližuje se s ním. Začíná spolupracovat se svým vyšším já. Dokáže komunikovat s vyššími bytostmi. Této vibrace dokáží dosáhnout i lidé, kteří právě vykládají karty, nebo někoho léčí, či komunikují s bytosti světla, ale nemají tuto vibraci přirozeně – musí si jí teprve zvýšit, protože jedí maso. Uměle zvýšená vibrace není trvalá, pak opět klesá ke standartu.


 

VIBRACE : 7500-10 tisíc kHz

Člověk s pevným charakterem, zářící, láskyplný, s pochopením, soucitem. Má vyřešené minulé životy, karmu a je plně uvědomělý. Je v trvalém spojení se svým vyšším já a dokáže bez příprav okamžitě přijmout rozpoznat pravdu. Snadno vidí do jiných lidí, má kontrolované vize, snadné jasnovidectví a je prakticky duševně, tělesně i duchovně vyrovnaný.


 

VIBRACE – 10000 kHz a více

Vysokovibrační stav, při kterém se člověk stává opravdovým duchovním mistrem a světlo kolem sebe jen šíří. Dokáže okamžité zázraky, léčit, uzdravovat, používat všechny nástroje ducha a je v přímém spojení se Stvořitelem. Člověk s vibrací nad 30000 by dokázal být i neviditelný vlivem kmitočtu světla, ale i kdyby tady nějaký takový člověk chodil, naše fyzická těla nejsou schopna takovou vibraci unést. Prostě by shořela. Proto všechny procesy s vyšší vibrací se odehrávají mimo naše těla – v duchovní úrovni, ale s naším vědomím.

 

Vše o esoterice a duchovním životě a spousty zajímavých a poučných témat
www.skola-esoteriky.cz
Zdroj: silver.natural
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

s láskou v srdci

andílek,6. 10. 2010 1:18

potvrzuji, že vegetariánská a ještě více vegansjá strava doplněná každodenním dodržováním zásady neubližuj když už nemůžeš pomoci, velmi velmi napomáhají vibracím těla. Matička Země takovému človíčku tímto prkazuje vděčnost.Je to, jakoby člověka, který pociťuje v sobě vibrace, láskyplně pohupovala jako dítě, které miluje.

aaa

xxx,24. 9. 2010 20:44

hhezký pokus