Jdi na obsah Jdi na menu
 


Matka Země

Příspěvky

Gaia: Živoucí a dýchající Země

8. 9. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Matka Země

"Příroda je moudrá" - mnozí znají tuto frázi, ale víme, jak moc je pravdivá?

Když zamícháme v kotli současných vědeckých teorií a přemýšlíme o té, která nejvíce setřela linii mezi materiálním a duchovním, zjistíme, že na povrch vyplave hypotéza o Gaii. Během posledních čtyřiceti let, jak se pokračuje ve sbírání konkrétních důkazů o "žijící Zemi", jsou k této hypotéze stále více přitahováni mnozí vědci z různých oblastí. 

Co je to hypotéza o Gaii?

 

Nejčastější patogenní zóny

14. 11. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Matka Země

GEOPATOGENNÍ (neboli zemský patogen): nezdravé místo na zemi neboli dračí žíly, které je známo již několik tisíciletí. Toto místo vzniká pod zemským povrchem a příčinou jsou praskliny v zemské kůře, dutiny nebo styk dvou hornin o různých fyzikálních vlastnostech. Také je to výskyt magnetických hornin, porušujících přirozené magnetické pole země.

 

Kryon: Vztah ke Gaie

24. 9. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Matka Země

Zdravím vás, drazí, Já jsem Kryon z Magnetické Služby. Je zde energie, která reprezentuje domov a pro některé z vás je silná. Jak můj partner překládá tato slova z těchto myšlenkových skupin a obrazů, které mu předávám, zdá se vám, že je to můj hlas, který říká tato slova. Dělá to již léta a skutečně nejlepší na tom je, že spolu s překlady vám předává i emoce ze srdce, stejně jako logiku intelektu. To tudíž znamená, že je tento jazyk kompletní, protože je to rovnováha těchto dvou prvků, která vám umožňuje poznat, že to, co se zde děje je reálné, autentické a přesné.

 

Byl jsem zde

20. 3. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Matka Země

Tohle se mi líbí...

 

Vzkaz d Gaii

26. 11. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Matka Země

Já jsem Gaia, duše planety, kterou nazýváte Země. Právě tak jako vy mohu
 cítit tíhu nebo lehkost srdce. Po dlouhé věky jsem plakala, když můj duch
 byl zlomen. Moji lidé byli plni nenávisti k sobě navzájem a moje tělo bylo
 prosáklé jejich krví. Ale už nepláču, protože je tolik věcí, z nichž mohu
 cítit radost a být vděčná.

 

Chraňme Zemi?

21. 11. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Matka Země

Opravdu je třeba chránit Zemi? Ve své velikosti a namyšlenosti si vůbec neuvědomujeme, že Země je živá a určitě ne bezmocná. Myslím, že nám to dává v poslední době dost najevo. My si však jedeme stále ve svém. Vytvoříme slogan "Chraňme Zemi" - což zní dost obecně - Jo, jo chraňme, ale mě se to vlastně netýká. Průšvih je, že týká. Když se zamyslíte, který druh je na Zemi přemnožený, nejvíce škodlivý a v hmotné rovině zcela nepotřebný? No jasně, jsme to my, lidé. Jsem pevně přesvědčená, že se Země může lehce oklepat, jako pejsek.

 

Magda: Srdcia na planéte Zem

15. 2. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Matka Země

 Nasledovné obrázky neboli nakreslené a nie je to ani digitálna manipulácia. Tvary týchto srdiečok, ktoré sem pridávam v dnešný deň Lásky, neboli vytvorené človekom - vytvorila ich príroda sama, prírodným procesom - a láskavou rukou Božou, ktorá nám vždy a všade pripomína, že podstatou všeho jest Láska. 

srdce6-1-.jpg

 

Něco od Bofi

2. 2. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Matka Země

 ředstav že Matička Země je živá Bytost, stejně jako my Člověk jsme živé bytosti.

Na Zemi žijeme lidé - probuzené a neprobuzené. Mám soucit že z toho mnoho neprobuzené lidé. Porovnání jako v lidské těla žijí bakterie - probuzené a neprobuzené. Vidíš že stejné jako u lidé – mají růžné povahy. Rozmnožuje neprobuzené bakterie poškozuje něčemu v lidské těla, pak vyvolává nemoci a horečku, tím očistí, odstraní nejen neprobuzené bakterie a uzdraví. Ale aby díky přírodní katastrofy neprobuzené lidé mohli probudit a uvědomit o co jde.

 

Jak barvy duhy ovlivňují náš život

21. 7. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Matka Země

Možná si  řeknete, to je ale pěkný nesmysl, jak můžou barvy ovlivňovat můj život. Ale určitě každý z Vás cítil, že se mu některá barva líbí více a některá zas méně. Některé barvy  nás doslova  odpuzují, máme z nich špatný pocit a nevíme proč. Také každý z Vás  viděl alespoň jednou v životě duhu na obloze těsně po dešti, kdy je vzduch ještě plný vody a  slunce již opět svítí. Já, pokaždé když vidím duhu, zažívám velkou radost a nemůžu se jí  nabažit. Pro mne duha na obloze odměnou za dobrou práci. Možná i vy zažíváte v těchto prchavých chvílích pocity bezpečí a klidu.

 

Ayahuasca - setkání s Bohyní

30. 6. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Matka Země

Představte si, že celý svět, a s ním všechno co se dá nahmatat, ochutnat, očichat, slyšet a vidět, je několikapatrový dům, ve kterém v různě velkých bytech bydlí různé národy.
V patře pod střechou, které bychom mohli nazvat Severní Amerika, v jednom ze dvou velkých bytů bydlí Spojené Státy. Vlastně se tam nastěhovaly nedávno. No, nastěhovaly. Ona ten byt, předchozím skromným indiánským nájemníkům, zabrala parta drsných dobrodruhů, kteří se tam kdysi seběhli z nižších pater.