Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohledové swapy prosinec 2015

5. 1. 2016

Ahoj.

 

Je tu začátek dalšího měsíce a je na řadě zhodnotit pohledové swapy za uplynulý měsíc, tedy měsíc prosinec 2015. Swapů bylo docela dost (v dalších měsících se budu mírnit), celkem 10, a zase jsem si všechny domluvila přes skupinu na FB Český Postcrossing.

 

Uskutečněné swapy tentokrát nebudu hodnotit známkou, ale spíš je shrnu a napíšu k nim komentář. Většina pohledů už je v mé sbírce, kterou můžete vidět pod článkem (pod reklamou).

 

 

1. Swap s Kamilou Ch.

 

Swap s Kamčou byl zajímavý. Obě jsme vybíraly pohledy podle našich referencí. Předem jsme nevěděly, co která pošle. Když jsem otevřela obálku s těmi žlutými potvorami, tak jsem byla překvapená, moc se mi líbily.

 

Já sháněla opičky. Musím říct, že jsem byla úspěšná. Vždy chodím do jednoho papírnictví, kde má paní pohlednice „pod pultem“ a opičí výběr tam měla opravdu veliký.

 

Celkově mě tento swap velice bavil.

 

1.jpg

 

 

2. Swap s Eliškou Z.

 

S Eliškou jsme pohledy vybíraly také podle našich referencí. Elišce trvalo dlouho, než obálku odeslala, ale zase můžu říct, že to čekání stálo za to. Eliška mi psala, že chtěla poslat pohledy přesně pro mě a trefila se. Lenku Procházkovou mám moc ráda a samozřejmě ty kočičky. Nádhera.

 

Já při vybírání pro Elišku nebyla moc omezená. Eliška psala, že má ráda tučňáky a retro/černobílé. U zbytku pohledů jsem neměla, žádné omezení. Tučňáka jsem objevila jen jednoho a to ze své krabice. Byl od mé penpalky Nikol.

 

Tento swap byl taky moc fajn, opravdu plný překvapení.

 

2.jpg

 

 

3. Swap s Blankou P.

 

Další swap byl s Blankou. O letních prázdninách 2015 jsme si spolu swapovaly balíček s handmade výrobky a musím říct, že mi Blanka poslala krásné věci a balíček mě opravdu obohatil. Proto jsem s ní ráda vyměnila i pohledy.

 

Pohledy jsme měly předem dohodnuté a vybrané. A nezklamala Blančina láska ke stromům (do handmade balíčku jsem pro ni vyšívala strom). V té době, kdy jsme se dohodly na výměně, jsem sehnala i nějaké Vánoční stromky. A momentálně pro ni mám přichystaný už i další pohled. Stačí jen, aby mi napsala. :) Mě přišla zase spousta kočiček a černobílé do sbírky. Myslím, že byla radost na obou stranách.

 

3.jpg

 

 

4. Swap s Helenou F.

 

Zhruba v půlce prosince jsem objevila pidifrky, a tak mi to nedalo a navštívila jsem i infocentrum u nás pidifrků měly opravdu hodně. Díky tomu byl celý swap pro Helen pouze o pidifrcích.

 

Sbírka Helen se asi značně rozrostla. Asi jsem chyběla ve skupině, resp. nebyl ve skupině nikdo z mého okolí, a tak pidifrkáři neměli zdroj pohledů. Nabídku pidifrků naleznete na mojí FB stránce – Fotky – Alba - Postcard for swap.

 

Já od Helči dostala pohledy s modrýma kočička, které jsem ve sbírce neměla a také uklidňující pohledy od Lucie Ernestové. Posledním pohledem byl podle dohody pohled s Vánoční tématikou.

 

Swap byl moc fajn, hlavně při popisování pidifrků.

 

4.jpg

 

 

5. Swap se Zdenkou K.

 

Další pidifrkářka, která mi skočila do cesty v mém lovu na pidifrky.  K tomu asi není třeba se vyjadřovat. Zase se jí rozrostla sbírka.:) Swap byl předem dohodnutý a obě jsme věděly, které pohledy nám přijdou.

 

Já dostala Lucii Ernestovou, a samozřejmě zase moje milované kočičky. Všechny pohledy jsou již vystavené v mé sbírce.

 

Děkuji za swap.

 

10.jpg

 

 

6. Swap s Janou K.

 

Janča je další medvídkářka, se kterou jsem měla čest. Poslala jsem jí všechny medvídky, co jsem doma našla. A samozřejmě, že všechny pohledy si vybrala ode mě ona sama. Na pohledech, které si pošleme, jsme byly předem domluvené. Ale byla to zábava pro ni fotit všechny medvídky, aby mi je schválila. Samozřejmě zase nezklamalo mé oblíbené papírnictví s „podpultovým“ prodejem, odtamtud pochází značná část medvídků.:)

 

Díky Janě se zase moje sbírka rozrostla o modré čičiny, ale to opravdu moc. Pohledy jsou úžasné a hrozně jsem si je oblíbila.

 

Za swap moc děkuji a po této zkušenosti medvídky už kupuji průběžně.:)

 

5.jpg

 

 

7. Swap s Katkou M.

 

Tento swap byl z mé strany nespravedlivý, poslala jsem o pohled méně. Snad to Kátě tolik nevadilo. Pohledy jsme si předem vybraly v našich albech. Takže vše bylo domluvené. A dostaly jsme se k sobě přes můj inzerát ve skupině.

 

Pohledy, které jsem dostala, jsem zařadila do sbírky, ale teď když na to koukám, tak jeden poputuje určitě k Blance. V mé sbírce by asi jen tak ležel, ale u Blanky se bude mezi stromy hezky smát.

 

Kočička s brýlemi „Lenonkami“ je úžasná a ačkoli fotky koček nemám moc ráda, tak tohle je ta výjimka, kdy tyhle kočičky miluji.

 

Kátě také moc děkuji.:)

 

6.jpg

 

 

8. Swap s Martinou Ch.

 

U Marti je na pohledech vidět láska ke slunečnicím. Jsem ráda, že jsem jí mohla udělat radost. Swap byl zase předem domluvený. Mě obohatil o název „Blesk“, myslím, že tak to Martina psala. Někteří asi tu pohádku s auty od Disney znají. V naší rodině máme taky prcky, ale pro nás to byl vždy „auťák“. Takže jsme se trochu zasmály mé nevědomosti.

 

Já získala další kočičky, které v budoucnu možná pošlu dál.:) Teď se mi ale líbí.

 

Moc Ti děkuji.

 

7.jpg

 

 

9. Swap s Mirkou P.

 

Se slečnou jsme si hodně psaly. Bylo to moc fajn. Já jí posílala asi 3 pohledy prošlé poštou (se známkou z Francie). Ona si z mého alba vybrala pohledy, ke kterým měla citovou vazbu. Což bylo velice roztomilé. Jednalo se o město Český Brod. Mirča to podle mě hned pochopí.

 

Jeskyně miluje její syn, takže ty měly asi také veliký úspěch.

 

Já od Mirky dostala další zajímavé fotky kočiček a ještě ke všemu černobílé. Černobílé pohledy sbírám také (kromě kočiček a pudlíků). Nejvíce mě ale dostala ta kočka, co leze do akvária (pod číčou s rybičkou). Já si myslela, že leze do akvária s vodou, ale po příchodu obálky jsem zjistila, že v tom akváriu je schovaná další kočka. Hrozně mě to rozesmálo.

 

Další věci, co mi v obálce přišly, byly dopisní papíry. Ty jsem si schovala do sbírky.

 

Swap byl více osobní, protože jsme si s Mirčou trochu víc psaly, děkuji Ti.

 

8.jpg

 

 

10. Swap s Petrou S.

 

Našly jsme se díky mé reakci na její inzerát/komentář. Hrozně moc se mi líbil Vánoční pohled se skořicí. Ten dále jsem si u ní vybrala sépiový a kočičku s kšiltem, moc za ně děkuji. Za ostatní pohledy Petře děkuji ještě víc, protože mi je poslala navíc.

 

Já jí poslala to, co si vybrala v mé nabídce a to město Liberec a větrný mlýn.

 

Swap nebyl tolik osobní, ale přesto se mi moc líbil, zase se mi rozrostla sbírka.

 

9.jpg

 

Swapy mě hodně bavily a ještě víc mě bavilo rozbalování obálek.

 

Dneska je to vše. (Pokud budete chtít fotky v lepším formátu, navštivte mojí FB stránku, kde mám vytvořené album - Fotky - album - Proběhlé swapy).

 

Mějte se a smějte se.

Hann

 

Náhledy fotografií ze složky Sbírka prázdných pohledů


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář