/-->" /> Malířské-natěračské práce, dekorační nástřiky ...Koribanič Má - Dekorační nástřiky
Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 
Dekorační nástřiky...
 
Co:
  • interieru (vnitřní omítky), nábydku, bytového jádra, dveří a jiných doplňku různorodého materiálu.

 

Jak:

  • odstranění nepřilnavých a jinak poškozeného podkladu.
  • vyrovnávaní nerovností – broušením, tmelením, sádrováním dle potřeby a tech.postupu.
  • podkladový nátěr dle konkrétního nástřiku.
  • samotný nástřik ve vrstvách dle potřeby a technologického postupu.
  • u některých nástřiku např.Variopaint je aplikován vrchní nátěr průhledným lakem.

     

Čím:
  • Izolux - buničinovitý nástřik do interiéru na bázi celulózové vlny,tepelná a protihluková  izolace,  schová   nerovnosti  a  praskliny. 
  • Variopaint - plastický, omývatelný, vícebarevný nástřik.Velice odolný a  vhodný na jakýkoli podklad a prostředí.  
  • Gotelle – dekorativní a strukturální nástřik, určený na interiérové omítky.Možno kombinovat barevně podklad s nástřikem.
  • Briliant- plastická forma omítky vhodnána nesavé podklady ja je umakart.

 

A dál:

  • Veškeré nástřiky jsou doprovázené hermeticky zakrývacími a oblepovacími úkony pomoci fólie.Z čeho pro zákazníka vyplívá minimální úklid a ochrana osobního majetku před možným znehodnocením.

 

 

 Jak by to mohlo vypadat...
 

 
 
         Obrazek
 
         Obrazek
 
 
 
 ...tyto stopy byly nastříkany čistě bílým Izoluxem a hrubou tryskou protože bylo potřeba překrýt propadlé panely u konstrukčních spoju. Po nástřiku by jste jen těžko našli kde ty spoje a nerovnosti byly. Největší výhoda tohoto nástřiku je jeho pružnos ( i když dojde znovu k poškození podkladu na povrchu je to neznatelné), je přetiratelný (stačí váleček a kvalitnější barva "Jupol,primalex Polar a jiné), když dojde k poškození zatečením nebo plísni stačí vystíkat Savem proti plísní.       
 
 

images-1---2-.jpg         images-5-.jpg 

images-1-.jpg         zlata-1-.jpg 

 

...tento nástřik je možné obarvit do požadovaného odstínu nebo kombinovat s barevnými nitěmi, třpytkami a diamanty.

 

 Jak by to mohlo vypadat...
 

 

        Obrazek      Obrazek

        Obrazek      Obrazek

 

 ...když jsou omítky silně poškozené tak máta jenom dvě možnosti, levnější z nich je dekorační nástřik Gotelle. Jedná se o tzv. prskance stříkané na podklad. U nástřiku Gotelle na fotografiích jsme museli  podklad obarvit (žlutá, světle modrá), pak se provedl netradičně nástřik bílých a barevných prskancu. Tímto provedením se dokonale zamaskovaly všechny nerovnosti poškozeného podkladu. Při ušpinění lze přemalovat nebo odstranit klasickým škrabáním.

 

        dsc01892.jpg     dsc01893.jpg

   

 ...toto provedení Gotelle je vytvořeno ze sedmy nástřiku (sedm barev - barvy duhy), doplněno bordurou a omyvatelným nátěrem...a dětský pokoj jak vymalovaný!

 

   Obrazek   Obrazek   Obrazek

 

 ...tento nástřik se aplikuje na jakýkoli povrch (savé i nesavé), provedení může být jednobarevné nebo odstíny jakkoli kombinovat.

 

 
 Jak by to mohlo vypadat...
 
 

      Obrazek    Obrazek

...tento nástřik je asi nejvíce podobný jemnému břízolitu a také vyniká svoji odolnosti. V to případě se nástřik Briliant aplikoval na bytové jádro (umakart), byl k tomu dobrý důvod, paní mněla v bytě pořádného dobrmana. Nejdřív byly původní lišty vytrhány a pak nahrazeny dřevěnými a lištami z polystyrénu, byl aplikován kotvící nátěr a pak samotný nástřik.

 Nástřik je možné aplikovat v různe tloušťce zrna nebo barevném provedení. Když ho po několika letech přemalujete kvalitní barvou, vydrží na věky.

 

 
 Jak by to mohlo vypadat...
 

 
 

05-1-.jpg  08-1-.jpg  10-1-.jpg31-1-.jpg  55-1-.jpg  58-1-.jpg82-1-.jpg  77-1-.jpg  78-1-.jpg

 

...kompletní vzorník ve fotogalerii - Vzorník Variopaintu...! 

 

   ...Variopaint je mnohobarevná dekorativní nástřiková hmota do interiérů. Vytváří jemně plastickou povrchovou úpravu.  Více než padesát nejrůznějších barev a odstínů nabízí nejširší možnosti použití.  Často se také používá v kancelářích, obytných místnostech nebo ke zvelebení umakartových koupelnových jader.

 


                Snadno omyvatelná, antistatická a dobře odolává otěru, což je zaručeno sedmiletou garancí. Navíc se může pochlubit speciálním atestem od hlavního hygienika ČR, který umožňuje aplikaci Variopaintu i v potravinářských provozech.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Foto - Dekorační nástřiky