Jdi na obsah Jdi na menu
 


Divadelní a dětský ples

20. 2. 2007
Divadelní a dětský ples

V pátek 16.února jsme prožili jeden z nejhezčích divadelních plesů.Dobrá návštěvnost,pěkná tombola a také hudební skupina HOBBIT,která značnou měrou přispěla k úrovni plesu.Děkujeme a příští rok nashledanou.Členové divadla odvedli dobrou práci.Výsledek velice příjemně pobavil hosty v sále.Ať už ukázkou národností-Egypt,indiani,černoši,Turecko,Španělsko,Rusko,Japonsko a Morava,nebo půlnoční vystoupení travesti shov.Korunu všemu dodaly světelné efekty od pana Habáně Jaroslava.Moc děkujeme a nejenom jemu,ale také všem ostatním sponzorům.
V neděli 18.února se velice dobře vydařil dětský maškarní karneval.Sál plný nadšených masek,spokojení pořadatelé i ostatní hosté na plese.Tak nashledanou a těšte se,připravujeme další akce.
Za divadlo Na mýtině režisér Miroslav sysel Pátek

 

Fotoalbum - Dětský ples 2007Ples divadla Na mýtině.


 

Náhledy fotografií ze složky Ples Divadla Na mýtině 2007

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Slova chvály

Miroslav sysel Pátek,12. 3. 2007 10:44

Ano,slova chvály a velká,právem patří panu Vladimíru Zaklovi.
Ptáte se proč?
Až uvidíte DVD z divadelního megaplesu 2007,hned Vám bude vše jasné.Díky.Odvedl jsi vynikající práci.A ještě jednou díky všem,kteří se na plese podíleli.
Hodně elánu do další činnosti Vám všem přeje režiser divadla Miroslav sysel Pátek.

Fotky a video z plesů

Miroslav sysel Pátek,20. 2. 2007 13:06

Zdravím,kdo máte tyto marerialy dejte je prosím k dispozi Vladimíru Zaklovi ať se mohou uložit na stránky díky,mějte se hezky.