Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čím se zabývá naše firma a jak vznikla?

19. 3. 2009

  Vítáme Vás na stránkách našeho pilařského provozu, který byl založen již  v roce 1990.  Naše pila je umístěna v malebném údolí uprostřed  Novohradských hor v Jižních Čechách, kdy její strategická poloha umožňuje navazovat obchodní kontakty nejen v Jihočeském kraji, potažmo v České republice, ale i v zahraniční a to především v Rakousku, kdy s rakouskými obchodními partnery udržujeme pravidelné obchodní kontakty. 

  Od počátku podnikání jsme se vždy snažili poskytovat co nejkvalitnější služby tak, aby naši zákazníci byli vždy spokojeni  a navazovali s námi pokud možno dlouhodobější spolupráci. Od roku 1990 naše pilařská výroba prošla mnoha významnými změnami, které se soustřeďovaly na vylepšení technologické vyspělosti našeho provozu, zlepšení a zkvalitnění pracovního prostředí, zvýšení manipulační plochy pro pohyb a pibližování kulatiny a postupný nákup samotné přibližovací techniky, především traktorů, lesního traktoru a lesnického nákladního automobilu s hydraulickou rukou.

  V půběhu let docházelo k upevňování obchodního postavení našeho provozu v rámci Jihočeského kraje, zvyšování produkce a rozvoji firmy a to i přes povodně v roce 2002, které náš provoz vvýznamně zasáhly. Společnými silami se však podařilo dosáhnout obnovy výroby a manipulačních ploch v krátkém čase, a dosáhnout tak vcelku záhy obvyklého výkonu našeho provozu.

 V současné době naše firma zaměstnává  celkem 6 pracovníků.  Surovinu zpracováváme výhradně českého původu, klademe důraz na jakost a přesnost řeziva.

Naším hlavním zájmem však nadále zůstává, abychom poskytovali profesionální a kvalitní služby,  se kterými budou naši zákazníci vždy spokojeni.