Jdi na obsah Jdi na menu
 


58.čundr - "Těšínské Beskydy" - říjen 2011

Horní Lomná 14.-16.10.2011 - čundr "Těšínské Beskydy"- pořadatel Franta W.

Původně se Hulho třáslo (strachy) na dálkové pochody s Jabkem, nakonec ale organizátorství bylo postoupeno Frantovi W. Ten zajistil 2 chatky v Horní Lomné , čímž, jak se později ukázalo, zachránil Hulho před umrznutím.

Pátek 14.10.11 :  den věnován předčundrům, protipředčundrům a nájezdu účastníků. Jako zálohu proti umrznutí a snad i hladu přivezl FW svoje 2 oblíbené psy Alfíka a Edíka.  Večer pivko , brambůrky a mariáš v knajpě. 

Sobota 15.10.11 : zima, sychravo, pošmourno. Zvolená trasa vedla z Horní Lomné po modré přes Tatínky vzhůru do kopců na chatu Kamenitý. Zde výborné polévky, pivo a zelená. Dále po žluté na chatu Kozubová. Jako občerstvení byly zvoleny sladké šlejšky s mákem, k tomu pivo a zelená. Dále již jen z kopce do Dolní Lomné, odtud busem na základnu. Zde rozdělání ohně a za ukrutné zimy opékání špekáčků. Večer to samé co předchozí den - knajpa, pivko, zelená, mariáš.

Neděle 16.10.11 : zima a slunce. Ráno odjezd některých přistavenými vozy domů. Odchod Jabka do hor (stále mu nestačíme a asi už nikdy nebudeme...). Zbylí s plnými bágly vyrazili přes Lačnov na Slavíč - nádherné výhledy v jasném mrazivém počasí. Odtud rychlým tempem po modré po nekonečné asfaltce do Morávky. Dále busem do Ostravy  a poslední loučení.

Dobře bylo !!                 

                                                                                                   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář