Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejnovější pejsky naleznete na konci nabídky.

¨

wody8.jpg Wody - Wody je velice temperamentní pejsek, narozen 2006. Podíl na tom bude mít jistě i to, že je kříženec jagdteriéra. Neunikne mu žádná myš, žádná kočka, je to velice dobrý hlídač, který má obrovskou radost z pochvaly, odměny. Wody je hodně p ohybově nadaný, plot pro něj není žádnou překážkou. Pejsek neb ude vhodný k domácí drůbeži, ale určitě uvítá sportovně založ ené páníčky, se kterými bude moci vybít svou energii a temperam ent. Čeká v útulku: Třebíč.
shaun.jpg

Shaun
Tenhle střapatý pejsek Shaun [šaun] je velmi bodrý, veselý, má rád společnost lidí. Umí předvádět parádní kousky, hotový cirkusák. Ukazoval je alespoň při prvním focení v útulku, proto jsem si myslela, že si procházku pořádně "užiju" - že to bude samé sem a tam a frnk... ale kdepak. Překvapil mě svou klidností. Vůbec netahal, na vodítku umí chodit, dokonce si i sedal. Když šel někdo kolem, zvědavě se koukal, co se to děje.
V útulku  Dětmarovice

rek.jpg

Rek
asi osmilletý kříženec, střední velikosti, na svůj věk velice temperamentní, bylo by mu dobře na zahrádce.
V útulku  Most

borek.jpg

Borek
Pohlaví: pes
Přibližný věk: asi 1 rok (přijat XI./2016
Plemeno: kříženec teriéra, váha 13 kg
Povaha: Velice temperamentní, přátelský a milý, ovšem rád si bude občas chtít prosazovat svou. Borek bude potřebovat hodně pohybu a zaměstnání, jen tak se může stát příjemným společníkem.
Vhodné umístění: Ideální rodinný domek se zahrádkou. Pro aktivního člověka, který psovi dopřeje hodně pohybu a povede ho k poslušnosti.
V útulku  Plzeň

dex.jpg

Kim
Kimík je jeden z 12 pejsků zabavených v Prunéřově kde žili v otřesných podmínkách. Jako ostatní pejsci i Kim je plachý a málo socializovaný. Neumí na vodítko a plno věcí se musí naučit. Vhodný k domku se zahradou. Stáří cca 5 let.
V útulku  Chomutov a Jirkov

staflik.jpg

Štaflík
evidenční číslo: 4230
plemeno: KŘÍŽENEC
pohlaví: PES
věk: ASI 5 ROKŮ
velikost: 8 KG
V útulku  Olomouc

strapik.jpg

Střapík
Pohlaví: pes
Stáří: 5 let 1 měsíc
Váha: 16 kg
Další upřesnění: Pes spíše ke staršímu osamělejšímu muži, potřebuje trpělivost a získání důvěry. Nevhodný do rodiny s dětmi.
V útulku  Ostrava

leaosek.jpg

Leošek
Na svůj věk stále velmi temperamentní a živý. Dobře mu bude v domku s dobře zabezpečenou zahradou, jinak utíká. Vhodný do rodiny i ke starším aktivní lidem. Nesnese ostatní psy a další zvířata.
V útulku  Zlín

amik.jpg

Amik
Amik roční kříženec teriera hodný,temperamentní,hravý.Ostatní zvířata nemusí je očkovaný,čipovaný.
V útulku  Lukavice

sedo.jpg

Šedo
Neustále se směje. Je veselý, hravý, milý, vlídný, uvrtěný a neustále v dobré náladě. Miluje lidskou společnost a pohlazení. Kdo si vytáhne los jménem Šedo, ten pozná přítele na život a na smrt, lásku na první pohled. Pokud s ním budete chtít lehávat na gauči u televize, jistě nebude proti. Miluje zahrádku i veškeré aktivity s pánem - i s cizím člověkem - je to takový salámista. Pokud se bude moci opalovat na zahradě - také bude spokojený. Do bytovky však nedoporučujeme, dům a zahrada bude lepší volba. Potřebuje zapracovat na výcviku, moc toho neumí, jen dělat šaškárny, ale je chytrý a vnímavý. Nedoporučujeme k úplně malým dětem, hodně skáče. Jinak děti miluje. Ostatní pejsky nemusí, ale zbytečně je neprovokuje - doporučujeme však jako jedináčka.
V útulku  u Šmudliny - Tachov

lup.jpg

Lup
Věk 7 let. Lup žil na zahradě volně, majitel ho nenaučil ani chodit na vodítku, k druhým psům i lidem bezproblémový, dobře by mu bylo opět na zahradě, kde by mohl pobíhat volně a svobodně.
V útulku  Most - Rudolice

darwin.jpg

Darwin
Darwin je nesmělý, opatrný, něžný, láskyplný a mazlení milující krasavec, který září jako sluníčko. Věk 3 roky. Darwin je pejsek, který si ve svém kotci udržuje pořádek je velmi čistotný. S fenkami vychází bez problémů a pejsky si vybírá. Není vhodný ke kočkám, ty rád loví. Rád si hraje s hračkami, venku na vodítku netahá a je docela poslušný už to chce jen doladit. Darwinek je opravdu věrný pes a vaši lásku vám mnohonásobně vrátí. Darwin je kastrovaný a čipovaný.
V útulku  u Zlína

ken.jpg

Ken
věk 1 rok
Ken je velmi aktivní pes. Potřebuje spíše zkušenějšího pána. Nejlepší umístění je na zahradu, k rodinnému domu.
Není vhodný k malým dětem.
V útulku  Karviná

bob.jpg

Bob
věk 8 let
Světle plavý kříženec, hodný, přátelský, váha 17,5 kg, potřeboval by shodit, je dost při těle. Byl zvyklý v bytě, ale určitě by uvítal i možnost vyběhnout si i ven na dvorek či zahradu , ale i chodit na procházky
V útulku  Havlíčkův Brod

borgia.jpg

Borgia
Borgie je mlaďoučká holka , něco kolem 1-2 let s váhou 17,5 kila . K nám dorazila s 8 miminy , která se už rozutíkávají do nových domovů a tak i mamina hledá to svoje opravdové , věrné ,,doma ". Je to rozhodně kříženka nějakého teriéra , takže miluje procházky :-))). Stále číhá u dveří , aby mohla ven . Ale jinak je doma hodná , nic neničí . Zatím to vypadá , že je to skvělá pohodářka ,která nemá problém s lidmi , ani s pejsky . Hledáme domov , kde budou mít dostatek času a trpělivosti ji vše doučit a dopřát jí pořádné procházky , výlety i lenošení.
V útulku  Hope-Naděje

viven.jpg

Vivien
Přijali jsme novou roční fenečku Viven. Fenka pochází z velmi nevhodných podmínek, kde byla silně zanedbaná péče o svěřená zvířata. Šlo o nemocnou starou paní, která netýrala psy úmyslně, bohužel se jí situace vymkla z ruky. Vivinka je střední velikosti, štíhlá a krásná! K lidem je milá, umí chodit na vodítku, zvyklá v bytě. Nicméně nesnese domácí zvířata např. kočky , nesnese ani malé psy, ze žárlivosti je napadá, snaží se mít smečku pod kontrolou. To byl důvod, proč musela odejít z původní dočasné péče. U nás je spíše klidná, ani si nedovoluje na psy. V tuto chvíli jí můžeme doporučit více do bytu k lidem, kteří jí chtějí jako jedináčka a budou počítat s tím, že na ní musí dávat pozor a venčit na vodítku. Fenka je kastrovaná, očkovaná, čipovaná.
V útulku  Toulavé Tlapky

tobi--8-.jpg

Toby
Toby je úžasný pes, který však trošku neví čí je. Když přišel do útulky tvářil se jako největší zabiják, jen jeho ocas jej prozradil, že to nemyslí úplně vážně. Někdy to zkouší na nové lidi znovu. Hledá se pro něj vyrovnaný, sebevědomý páníček, který mu dá jistotu. Toby je v podstatě mazel jen si není jistý zda být mazlem nebo raději strašit a zastrašovat, kdo jeho povahu prohlédne ,tomu bude oddaným , věrným společníkem.
V útulku  Olomouc

carlo.jpg

Carlo
Carlo - cca 2 roky starý kříženec knírače hledá úžasný domov. Carlo je úžasný psík. Je milý, hravý a přátelský.
S lidmi i dětmi vychází skvěle.
S fenkami i se psy vychází také skvěle.
Snášenlivost s kočkami nevíme a nemáme jak vyzkoušet.
Je vhodný pouze jako domácí pejsek, nemá problém přelézt plot.
Jak bude zvládat hygienu a samotu doma nevíme a nemáme jak zjistit.
V útulku  Srdcem pro psy

dexik.jpg

Dexík
pes, kříženec hladkosrstého foxteriéra, narozen asi 2014, čipovaný a kastrovaný
Dexík se k nám dostal z jiného zařízení.
Dexík je veselý pejsek, jehož temperament a neúnavnost plně odpovídá jeho plemeni. Je houževnatý, aktivní a neustále skvěle naladěný.
Je to učenlivý a chytrý pejsek, který chce spolupracovat s člověkem a rád by se naučil spoustu nových kousků.
Miluje dlouhé procházky, má téměř nevyčerpatelné zásob energie. Bude rád za lidského parťáka, kterému teriéří nátura nebude na obtíž, ba naopak ji ocení.
Je poměrně čistotný, ale také dost uštěkaný. Lépe mu bude v domě se zahradou.
V útulku  Naděje pro čtyři packy