Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejnovější pejsky naleznete na konci nabídky.

 

robin.jpg Robin
kříženec teriéra, pes, 2 roky, v útulku od 29. 06. 2011
Robin se k nám dostal s kusem řetězu a choval se opravdu jako utržený ze řetězu. Ale nyní je již klidnější, je hodný a určitě by byl velice vděčný za nový domov.
Čeká v útulku v  Lukavicích.
ferda.jpg

Ferda
Po počáteční nejistotě se Ferda pomalu rozk oukává a začíná důvěřovat lidem z jeho dalšího, doufáme ji ž posledního přechodného bydliště. Ferda je kříženec, patrně knírače. Není to žádný drobeček, měří cca 60 cm a váhově není daleko od 45kg. Charakterově se jeví jako velice klidný a vyrovnaný pes. Nový majitel by měl vyznávat aktivní životní styl, čímž mám mám mysli procházky s Ferdou, alespoň několikr át do týdne. Na ostatní psy reaguje vcelku klidně
Čeká v útulku Kutná Hora

don.jpg

Don
Evidenční číslo:70/2016 Plemeno:kříženec
Pohlaví:pes
Výška v kohoutku: 55cm
Věk: 3 roky
Don je temperamentní, bystrý, přátelský pes, vhodný pro zkušeného kynologa. Mezi venčiteli má své příznivce, kteří jej pravidelně venčí a oceňují jeho veselou, vřelou a oddanou povahu.Don je hrubosrstý, jeho srst vyžaduje pravidelnou údržbu - trimováním.
Čeká v útulku Hradec Králové

kant.jpg

Kant
ev.č.4389
kříženec, černohnědý
V útulku od 16.11.2016. Kant nemá rád přítomnost jiných psů, je dosti svérázný, k dětem se nehodí. Muže i rodinému domu se zahradou.
povaha přátelská
Čeká v útulku Havířov

fredy.jpg

Fredy
mladý pejsek, tak asi 1,5 roční kříženec erdelteriéra .Je to ještě hravé "štěně", co toho moc neumí.Lidi má rád.
Čeká v útulku Rožnov pod Radhoštěm

coudy.jpg

Coudy
Coudy je 8 letý Erdelteriér. Couďák je krásný velký a mohutný pes, přátelské povahy, vášnivý a neúnavný aportér, velký lovec lesní zvěře a ostatních zvířat - útěkář, pokud je na oploceném pozemku nebo vodítku tak velice dobře ovladatelný a poslušný. Vhodný do bytu i na zahradu k domečku, nevhodný k dětem, vhodný k starším lidem na zahrádku k domečku.
V útulku  Bouchalka

dwight.jpg

Dwight
Dwight je 7 letý Erdelteriér. Dwightík je drobnější, krásně zbarvený pes, přátelské povahy, hodný, velký lovec lesní zvěře a ostatních zvířat - útěkář, pokud je na oploceném pozemku nebo vodítku tak velice dobře ovladatelný a poslušný. Vhodný do bytu i na zahradu k domečku, nevhodný k malým dětem, vhodný k starším lidem na zahrádku k domečku.
V útulku  Bouchalka

kevin11.jpg

Kevin
Věk 3 roky. Jsem Kevin. Jsem sice kříženec střední velikosti, zato ale umím šplhat po kotci, proto by mělo mé teritorium být řádně oploceno a můj kotec zastřešen. Jinak jsem veselý a hodný.
V útulku  Krásný Les