Jdi na obsah Jdi na menu

Co o salonu říkají klientky...

RECENZE

Vážené a milé klientky a klienti  :-)

Zde se můžete podělit o Vaše dojmy z návštěvy kosmetického salonu Lavendera... jak jste byli spokojeni s péčí o pleť, mým přístupem, ale třeba i jak se Vám líbí prostředí či jak Vám vyhovuje kosmetická značka, se kterou pracuji.

Za Vaše názory děkuji a doufám, že pomohou dalším potencionálním klientkám a klientům v rozhodování, zda (ne?)navštívit můj salon :-)

Chtěla bych vás moc požádat, zda byste svou recenzi mohli zkopírovat i na Google
Veliké díky díky heart

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Alena - Kosmetické ošetření bez chemie

S kosmetikou u Petry jsem moc spokojená, pleť jsem měla krásně rozjasněnou, kosmetika, kterou používá, mi vyhovuje. Pokud chcete ošetření bez chemie, určitě doporučuji. Bonus je skvělé vyhřívané lehátko, ve kterém si člověk doopravdy zrelaxuje :)

Petra - LaVendera - Re: Kosmetické ošetření bez chemie

Mockrát děkuji, Alenko. Jsem ráda, že se Vám ošetření líbilo :-)

Veronika - Skvělé kosmetické ošetření

U Petry na kosmetice jsem byla poprvé a budu se ráda vracet. Ošetření bylo velmi příjemné, mé pleti krásně sedlo. Celkový přístup byl opravdu milý. Určitě doporučuji :)

Petra - LaVendera - Re: Skvělé kosmetické ošetření

Veroniko, moc děkuji za pochvalu a doporučení. Moc si toho vážím! :-)

Ema Viceníková - Trvalá na řasy

Dobrý den, ráda bych ještě jednou poděkovala za trvalou na řasy, jsem maximálně spokojená.

Budu se tešit na příště.

S pozdravem,

Ema

Petra - LaVendera - Re: Trvalá na řasy

Jsem moc ráda, že jste spokojená!!! :-)
Děkuji Vám a přeji, ať výsledek dlouho vydrží!!!
Těším se na příště ;-)

Helena - Profesionální kosmetické ošetření

Na kosmetice jsem byla po dlouhé době a byla jsem moc spokojená. Paní Petra je velice milá a je na ní vidět, jak ji práce baví. Během ošetření pleti mi vysvětlila, co právě dělá a doporučila mi kosmetické prostředky na každodenní použití. Pleť je po ošetření krásně rozjasněná. Už se těším až znovu využiji služby této šikovné kosmetičky.

Petra - LaVendera - Re: Profesionální kosmetické ošetření

Milá Heleno, mockrát děkuji za krásná slova. Jsem ráda, že jste byla spokojená!!! :-)

Petra V. - Příjemné a uvolňující

Petra je milá dáma, ošetření bylo velmi příjemné a uvolňující. Noc nenutí umí hezky vysvětlit problematiku pleti a doporučit ošetření. Určitě navštívím znova.

Petra - LaVendera - Re: Příjemné a uvolňující

Peti, mockrát děkuji!
Jsem ráda, že jste si ošetření užila :-)
Těším se na naše příští setkání

Eliška Š. - Moc doporučuji

Budu se ráda vracet. Když na kosmetiku, tak jedině sem :-)
Doporučená kosmetika na domu mi (jako jedna z mála) konečně vyhovuje.

Jana - Top kosmetická péče

Mohu dát jen velmi pozitivní recenzi a palec nahoru.

Vendula M. - První návštěva

Ošetření bylo příjemné, relaxační, slečna kosmetička vše ochotně vysvětlila. Určitě jsem zde nebyla naposledy.

Kateřina S. - Doporučuji všema deseti!

K paní Petře jsem se dostala na doporučení kamarádky a po návštěvě jsem sama ihned doporučovala dál. Paní Petra je velmi příjemná, vše mi vysvětlovala na základě mého typu pleti. S pletí mám již několik let problémy (akné a suchá pleť), po ošetření jsem hned další den pozorovala rozdíl, což jsem nečekala! Paní Petra mi rovnou dala několik vzorků kosmetiky pro mou pleť, sepsala mi a vysvětlila, jak co mám používat. Zároveň vám nevnucuje produkty, které se k salonu vážou. Určitě se k ní budu pravidelně vracet a doporučovat všude kudy půjdu.

Nela - První návštěva v salonu

Moje první zkušenost s kosmetickým ošetřením u paní Petry byla báječná. Paní Petra dělá svou práci s velkou láskou a ta Vás provází od začátku až do konce ošetření. Pleť byla po ošetření krásně hydratovaná, svěží a rozzářená. Návštěva salonu stojí určitě za to! Dokud nevyzkoušíte, nevíte o co přicházíte. :-)

Ivana - První návštěva

Návštěvu kosmetického salonu La Vendera jsem dostala od rodiny jako vánoční dárek. Rodině jsem již poděkovala a teď chci velmi poděkovat paní Petře za její profesionální přístup, odbornou péčí, informace a skvělou atmosféru. Těším se na další návštěvu!

Lucie H. - První návštěva

Ošetření pleti i masáž moc příjemné. Používaná kosmetika je taky velmi příjemná. Pleť byla krásně hydratovaná, jemná a vypadala zdravěji. Doma dále používám vzorky kosmetiky a jsem spokojená. Chystám se chodit pravidelně, určitě doporučuji ;)

Zuzka - Doporučuji!:-)

Neváhejte a určitě se objednejte k paní kosmetičce! Je to balzám na duši a pleti zároveň :-)

Jiřina - První návštěva

Ošetření pleti paní kosmetičkou je velmi šetrné, odborně provedené a člověk si při něm navíc báječně odpočine. Oceňuji, že paní kosmetička nenutí kosmetické produkty jako se mi stalo jinde. Pleť byla po ošetření úžasně hydratována. Bylo mi i doporučeno, jak pečovat o svůj typ pleti doma a k tomu jsem dostala od paní kosmetičky vzorečky. Moc jsem si kosmetiku užila a určitě se zase vrátím.

Karin - První ošetření

Ihned po první návštěvě byla má pleť krásně hydratována, samotné ošetření bylo velice příjemné a relaxační. Už jsem objednaná na další návštěvu

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

následující »