Jdi na obsah Jdi na menu

Co o salonu říkají klientky...

RECENZE

Vážené a milé klientky a klienti  :-)

Zde se můžete podělit o Vaše dojmy z návštěvy kosmetického salonu Lavendera... jak jste byli spokojeni s péčí o pleť, mým přístupem, ale třeba i jak se Vám líbí prostředí či jak Vám vyhovuje kosmetická značka, se kterou pracuji.

Za Vaše názory děkuji a doufám, že pomohou dalším potencionálním klientkám a klientům v rozhodování, zda (ne?)navštívit můj salon :-)

Chtěla bych vás moc požádat, zda byste svou recenzi mohli zkopírovat i na Google
Veliké díky díky heart

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Veronika - Skvělé kosmetické ošetření

U Petry na kosmetice jsem byla poprvé a budu se ráda vracet. Ošetření bylo velmi příjemné, mé pleti krásně sedlo. Celkový přístup byl opravdu milý. Určitě doporučuji :)

Petra - LaVendera - Re: Skvělé kosmetické ošetření

Veroniko, moc děkuji za pochvalu a doporučení. Moc si toho vážím! :-)

Ema Viceníková - Trvalá na řasy

Dobrý den, ráda bych ještě jednou poděkovala za trvalou na řasy, jsem maximálně spokojená.

Budu se tešit na příště.

S pozdravem,

Ema

Petra - LaVendera - Re: Trvalá na řasy

Jsem moc ráda, že jste spokojená!!! :-)
Děkuji Vám a přeji, ať výsledek dlouho vydrží!!!
Těším se na příště ;-)

Helena - Profesionální kosmetické ošetření

Na kosmetice jsem byla po dlouhé době a byla jsem moc spokojená. Paní Petra je velice milá a je na ní vidět, jak ji práce baví. Během ošetření pleti mi vysvětlila, co právě dělá a doporučila mi kosmetické prostředky na každodenní použití. Pleť je po ošetření krásně rozjasněná. Už se těším až znovu využiji služby této šikovné kosmetičky.

Petra - LaVendera - Re: Profesionální kosmetické ošetření

Milá Heleno, mockrát děkuji za krásná slova. Jsem ráda, že jste byla spokojená!!! :-)

Petra V. - Příjemné a uvolňující

Petra je milá dáma, ošetření bylo velmi příjemné a uvolňující. Noc nenutí umí hezky vysvětlit problematiku pleti a doporučit ošetření. Určitě navštívím znova.

Petra - LaVendera - Re: Příjemné a uvolňující

Peti, mockrát děkuji!
Jsem ráda, že jste si ošetření užila :-)
Těším se na naše příští setkání

Eliška Š. - Moc doporučuji

Budu se ráda vracet. Když na kosmetiku, tak jedině sem :-)
Doporučená kosmetika na domu mi (jako jedna z mála) konečně vyhovuje.

Jana - Top kosmetická péče

Mohu dát jen velmi pozitivní recenzi a palec nahoru.

Vendula M. - První návštěva

Ošetření bylo příjemné, relaxační, slečna kosmetička vše ochotně vysvětlila. Určitě jsem zde nebyla naposledy.

Kateřina S. - Doporučuji všema deseti!

K paní Petře jsem se dostala na doporučení kamarádky a po návštěvě jsem sama ihned doporučovala dál. Paní Petra je velmi příjemná, vše mi vysvětlovala na základě mého typu pleti. S pletí mám již několik let problémy (akné a suchá pleť), po ošetření jsem hned další den pozorovala rozdíl, což jsem nečekala! Paní Petra mi rovnou dala několik vzorků kosmetiky pro mou pleť, sepsala mi a vysvětlila, jak co mám používat. Zároveň vám nevnucuje produkty, které se k salonu vážou. Určitě se k ní budu pravidelně vracet a doporučovat všude kudy půjdu.

Nela - První návštěva v salonu

Moje první zkušenost s kosmetickým ošetřením u paní Petry byla báječná. Paní Petra dělá svou práci s velkou láskou a ta Vás provází od začátku až do konce ošetření. Pleť byla po ošetření krásně hydratovaná, svěží a rozzářená. Návštěva salonu stojí určitě za to! Dokud nevyzkoušíte, nevíte o co přicházíte. :-)

Ivana - První návštěva

Návštěvu kosmetického salonu La Vendera jsem dostala od rodiny jako vánoční dárek. Rodině jsem již poděkovala a teď chci velmi poděkovat paní Petře za její profesionální přístup, odbornou péčí, informace a skvělou atmosféru. Těším se na další návštěvu!

Lucie H. - První návštěva

Ošetření pleti i masáž moc příjemné. Používaná kosmetika je taky velmi příjemná. Pleť byla krásně hydratovaná, jemná a vypadala zdravěji. Doma dále používám vzorky kosmetiky a jsem spokojená. Chystám se chodit pravidelně, určitě doporučuji ;)

Zuzka - Doporučuji!:-)

Neváhejte a určitě se objednejte k paní kosmetičce! Je to balzám na duši a pleti zároveň :-)

Jiřina - První návštěva

Ošetření pleti paní kosmetičkou je velmi šetrné, odborně provedené a člověk si při něm navíc báječně odpočine. Oceňuji, že paní kosmetička nenutí kosmetické produkty jako se mi stalo jinde. Pleť byla po ošetření úžasně hydratována. Bylo mi i doporučeno, jak pečovat o svůj typ pleti doma a k tomu jsem dostala od paní kosmetičky vzorečky. Moc jsem si kosmetiku užila a určitě se zase vrátím.

Karin - První ošetření

Ihned po první návštěvě byla má pleť krásně hydratována, samotné ošetření bylo velice příjemné a relaxační. Už jsem objednaná na další návštěvu

Šárka - První návštěva

I já se přidávám k nadšeným reakcím na první návštěvu v salonu La Vendera. Ošetření včetně masáže bylo velice příjemné, paní kosmetička Petra je profesionální a moc milá. Přípravky, které paní Petra v salonu La Vendera používá jsou kvalitní, na mé pleti to bylo hodně znát, po ošetření byla pleť krásně hydratovaná a odpočatá. Už jsem se objednala na další návštěvu :)

Eliška D. - 1. ošetření

Již první návštěvu hodnotím velmi pozitivně. Paní kosmetička je sympatická, má velký přehled a ráda poradí. Druh ošetření i zvolená kosmetika mi vyhovuje, proto budu pokračovat v návštěvách.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

následující »