Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYČISTIT, ZKLIDNIT A HYDRATOVAT

Ani nevím, kde a čím začít... prostě dám dohormady krátké něco z ne uplně obyčejné intenzivky agility. 

Tak třeba tady:
Měl to být super trénink u Barči Sajdokové, prodloužený víkend plný agilitění, fajn lidí a nových věcí. Měla být kosa, mělo dokonce pršet a těšily jsme se na ni celý rok! Měly jsme vyjet s Jančou a holky Maliny a Šárka měly jet aspoň na kukačku na pátek...


A jaky to bylo? Byl to užasnej- skoro až soukromej- trénink u Barči, prodloužený víkend plný agilitění, skvělých lidí a nových věcí. Bylo nádherně a teplo od pátku až do neděle (opálili jsme se - babí léto se všim všudy), pršelo jenom v sobotu v noci, což nám bylo v hospůdce pod střechou dosti jedno a užily jsme si to! Jela jsem na trénink spolu s Jančou a protože odpadlo na poslední chvíli pár trénujících týmů, i holky Maliny a Šárka si mohly v pátek kromě dívání zatrénovat.
Idylka? Tak trochu!! :-)))

imgp3934-1.jpg
Foto Marky Malinčíková

Za všecky 3 dny jsme se docela nasmáli, vyloupali jsme slušnou várku ořechů, ztláskali jsme všecko, co jsme mohli a co jsme měli, parádně jsme si zaběhali, vyzkoušeli jsme si, jak ovládat a koordinovat svoje tělo při handlingu a večery jsme si zpestřili opikačkou nebo posezením v hospodě, kde byly (ne)tvarůžkové hody s játrovými knedlíčky (hlavně!) a zapíjeli jsme to (ne)ovocným čajem... atakdále... Co bysme si ale měli zapamatovat, tak především vyčistit, zklidnit a hydratovat! :-)))

imgp3814-1.jpg
Foto Marky Malinčíková
Dobinka byla sjupr! Mám z ní radost. Občas už to prý vypadá trochu jako agility () a občas má zas trochu vypnuto, začne shazovat nebo vstává z odložení, ale věřím, že to jednou půjde... Času dost :-). Ďobka se narodila pro rychlost, tak to prostě jen musíme doladit i s tou hlavou a koordinací . Elbuška nám dělala doprovod, užila si postele v penzionu (to miluje), kratších procházek a na konci dne si vždycky i zaběhala něco bez latěk. Když vidím ten její šťastnej výraz, že může běžet a že je čas jenom pro ni, jsem jak z cukru. Jsou to prostě moje užasny psiny!

imgp3858-1.jpg
Foto Marky Malinčíková

Za celej agi víkend v Mokrých Lazcích děkuju Janče a holkám za společnost a za Jonatána , Marky děkuju i za krásny fotky, Barče za její super tréninky a za to, jaká je, a Elišce a Milanovi za společnost na trénincích a v hospodě, byla fakt sranda .

Přístup jich všech mě dostává do pohody, jsem uvolněnější, nehledám v tom takovou vědu a myslím, že je tak jaksi všecko lepší. Život není o agility, agility je spíš o životě. Doufám, že to budeme moct zase někdy brzo zopakovat.

Na dobré věci se vyplatí počkat ...

VIDEO BARČA A SAFI
VIDEO JANČA A JIMMI
VIDEO ZUJA A DOBBY - na detailech záleží :-)

Duchům a tvarůžkům zdar!