Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - T.Sviny B 8:2

Boršov - T.Sviny B 8:2 (4:1)- 29´, 40´, 59´L.Bendík, 13´Brenkus, 19´ Nídl (pen.), 77´Bíba, 81´Hubschmann, 86´Chuchel - 16´ Fabián, 60´Haleš

Sestava:

Boršov: Machata- Haňur- Fessl, Dvořák, Chuchel, M.Bendík- Macho, Nídl, Soukup (66´Hubschmann)- Brenkus (46´Bíba)- L.Bendík (78´Vinzenc)

T.Sviny B: Procházka- Gocala, Beneš, Kollar, Ebenhoh- Bartizal, Valut, Vazač, Přibyl- Fabián, Haleš

Střídal: Gajdoš, Dvořák, Bebčák

 

sestava6.png 

 

Dnešní zápas byl pro domácí celek plný očekávání. Řízení týmu a zápasu převzal navrátilec na trenérský post Jarda Kučera, který doplnil dietní stav osazenstva u týmu mužů. Změny doznala i sestava v rozestavení a stylu hry. 2011-05-14_147.jpgDo domácích řad se vrátila disciplína jako v dobách, kdy jsme okupovali přední příčky /a na to se vždy vzpomíná lépe, než na časy, kdy nám to jde hůře/. Sebevědomí a chuť domácích do hry podložila ještě 13.minuta. Do míče se z 18 metrů opřel L.Bendík, brankář Procházka míč pouze vyráží před sebe a nabízí šanci dobíhajícímu Brenkusovi, který otevírá skóre a gólem naznačuje, kde by mohlo být jeho staronové místo v sestavě. Hosty gól nezaskočil, kombinační hrou se dostávají do hry a hned za 3 minuty vyrovnávají stav. Domácí obrana nezareagovala přebrání míče Fabiánem, který před vápnem využívá pomalejšího bránění domácích a jeho střela z 18 metrů překvapuje i brankáře Machatu 1:1. 2011-05-14_120.jpgZápasy Boršova v poslední době končí spíše hokejovým výsledkem a proto ani nyní se na další gól nečekalo dlouho. V 18.minutě si na kolmici za obranu od Macha nabíhá L.Bendík. Při obcházení brankáře si včas posouvá míč vedle něho a tak ho brankář posílá bez vlastního doteku s míčem k zemi /viz. foto/. Hosté se chvilku zlobí na rozhodčího, ale dle mě byla penalta oprávněná. K penaltě se staví Nídl a s přehledem vrací vedení  domácím 2:1. Klíčovým momentem pro hosty bylo odstoupení hostujícího brankáře ve 23.minutě zápasu. Ve 26.minutě mohou vyrovnat hosté. M.Bendík neuhlídal při rozehraném trestném kopu Kollara, ale jeho hlavička neměla patřičnou razanci. Ve 29.minutě si na další kolmici za obranu nabíhá opět L.Bendík, hostující obránce ho nestihl zastavit a tak měl volnou cestu k  zakončení. První střelu ze strany střídající brankář vyráží, ale pouze opět k nohám L.Bendíka, který  napodruhé prudkou střelou nedává brankáři šanci 3:1! Potom zahrozili hosté z trestného kopu hosté, ale střelu vyráží hezky Machata na roh. Ve 40.minutě odskakují domácí na rozdíl třech gólů, když L.Bendík zvyšuje vedení domácích na 4:1.

Do druhého poločasu vstupovali aktivně oba celky. 2011-05-14_181.jpgHosté se snaží ještě s výsledkem něco udělat, ale domácí celek byl dnes opravdu produktivní. Hosté byli fotbalovější, ale náznaky šancí likvidovala domácí obrana nebo brankář Machata. V 54.minutě mohl svůj třetí gól v zápase dát L.Bendík, ale v situaci, kdy již udělal kličku brankáři ho zradila muška. Vše si vynahradil v 59.minutě a domácí vedli 5:1. Na druhé straně se dočkali i hosté a v 60.minutě korigují stav Halešem na 5:2. Za chvilku mohl být rozdíl ještě menší. Ve velkém závaru před domácí brankou zachraňuje na poslední chvíli brankář Machata. 2011-05-14_224.jpgV dalším průběhu hry se hosté dále snaží zvrátit pro ně nepříznivý stav, ale tím otevírají další okénka ve vlastních defenzivních řadách. V 77.minutě si na dlouhý míč nabíhá domácí Bíba, u míče je dříve než brankář a podél vybíhajícího brankáře zkušeně zvyšuje na 6:2. V 81.minutě přebírá míč na polovině hostů střídající Hubschmann, postupuje k vápnu a z kroku pod břevno málem trhá sít 7:2. Za chvilku může navýšit stav opět Hubschmann, ale jeho střela z trestného kopu z 25.metrů končí na břevně. Skóre uzavřel domácí Chuchel, když prostřelil chybujícího střídajího hráče v hostující brance 8:2.

Jasný výsledek neodpovídá předváděné hře. Domácí celek byl dnes hodně produktivní, naopak soupeř z T. Svinů se střelecky trápil. Výsledek je pro hosty krutý, ale vliv na něj mělo zranění jejich brankáře ve 20.minutě.

 

 

Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální
 

Machata- 6

Haňur- 6

Fessl- 6

Dvořák- 6

Chuchel- 6,5

M.Bendík- 6

Macho- 7,5

Nídl- 8

Soukup- 5,5

Brenkus- 5

L.Bendík- 7,5

 

Bíba- 7

Hubschmann- 7

Vinzenc- nehodnocen

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Trhové Sviny B 8:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pravda

(Zdeněk, 18. 5. 2011 23:46)

Samá pravda, vypadlo to tak rychle, že klávesnice si psala co chce :-)

:)

(pablo, 18. 5. 2011 23:36)

těžko se dostaví disciplýna s tim tvrdým bijcem v článku....kdo to psal má to za tři stovky do kasy :)))