Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- Včelná- 5:3 (0:1)- 59´Brenkus, 64´Chuchel, 82´Haňur, 83´M.Bendík, 89´Jaroš- 41´Chrenka, 49´Skočdopole, 53´Šálek

Sestavy:

 Boršov: Machata- Vosáhlo, Váša, Chuchel, M.Bendík- Macho (81´Makovec), Haňur, Jaroš, Fessl (56´Brenkus)- Hlaváček, L.Bendík

Včelná: Cherkas- Vařil- Hiltscher, Zajíček, Krajčíř- Skočdopole (55´Vavroch), Tondl, Hebík- Šálek- Chrenka, Petrášek

   Hned od úvodního hvizdu, získali domácí územní převahu. Hosté spíše vyčkávali a čekali na svou šanci. Do první šance se dostával v 7.minutě domácí Hlaváček, ale prudký centr vystihl brankář Cherkas. Na druhé straně to zkoušel nepřesně Chrenka. V 11.minutě střílel z 20 metrů domácí Jaroš, ale těsně přestřelil. ObrazekO chvilku později zasahoval včas hostující brankář před L.Bendíkem. Další šance domácích přišla po rohu Váši, přetažený míč vracel před branku Haňur, ale L.Bendík těsně před brankou hlavou minul. Za dvě minuty se L.Bendík proháčkoval do vápna, ale jeho zpětnou přihrávku nevyužil Chuchel. Ve 21.minutě před domácím brankářem zahrozil hostující Šálek. Hosté vyrovnali hru a hrál se v tuto chvíli rychlý a pohledný fotbal. Po půlhodině hry po rohu Včelné, v tvrdém souboji včas zachraňoval domácí brankář Machata před Zajíčkem. Další nebezpečí hrozilo hostům od L.Bendíka, ale šance ještě gólem neskončila. Domácí soupeře zatlačili a za chvilku to zkoušel opět Jaroš, ale jeho umístěná a tvrdá střela skončila na břevně. Po následném rohu se do míče na hranici vápna opřel Fessl, ale jeho rána skončila opět na břevně. Ve 41.minutě přišla pro domácí sprcha na druhé straně. Krajčíř vyvezl míč přes volný střed hřiště, přesnou nahrávkou našel mezi obránci nekrytého Chrenku, který sám před Machatou nezaváhal a podél něj otevřel skóre. V poslední minutě prvního poločasu mohlo být vyrovnáno, ale Haňur nestihl před brankářem včas zamířit.

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji domácí, L.Bendík si na levé straně vápna poradil s obráncem, ale jeho střela skončila nad brankou. Ve 49.minutě po rohu chybovala domácí obrana, toho využil hostující Skočdopole a se štěstím zvyšoval na 0:2. ObrazekHosté v době největšího tlaku domácích, gólem šokovali. Za chvilku se gólu nedočkal před hostující brankou L.Bendík, když míč skončil opět těsně vedle. Gól nedal ani Jaroš, když jeho hezká střela z dálky skončila vedle. Produktivitu by se mohli domácí učit od hostů. V 53.minutě předvedl hostující Šálek jak zakončit a hosté vedli již 0:3!!! Vypadalo, že je rozhodnuto, ale Boršov dále aktivně útočil. Hned po rozehrání další tyč rozezvučel hlavou L.Bendík. Na druhé straně zastavoval včas Vosáhlo hostujícího Hebíka. Za chvilku se zapotil domácí brankář Machata, když řešil nepříjemnou střelu. Domácí vystřídali, zamíchali sestavou a to se ukázalo jako šťastné. Střídající Brenkus po nástupu na hřiště vykřesal pro domácí bodovou naději. Ve vápně si poradil s bráněním dvou obránců a střelou na zadní tyč snížil 1:3. V 64.minutě to bylo již 2:3, když snižoval domácí Chuchel. K překvapení všech, jeho střela z vápna skončila za chybujícím brankářem. V tuto chvíli měli domácí výraznou převahu. Hosté hráli velmi zataženi a až v 71.minutě zahrozili, kdy spolupráci Hebíka s Petráškem zastavoval Váša. Tlak domácích neustával a domácí se dočkali vyrovnání v 82.minutě, když centr Váši přetavil ve vyrovnání Haňur. Za minutu již domácí vedli 4:3! Aktivní M.Bendík, si na levé straně poradil s bránícím hráčem a centrem chtěl připravit šanci pro spoluhráče. Jeho přetažený centr z úhlu, přeletěl brankáře a skončil u zadní tyče. Domácí v tlaku nepolevovali a v 85.minutě rozezvučel boční tyč domácí Haňur. ObrazekDo další šance se ještě dral domácí Makovec, ale hostující obrana ho včas zastavila. Domácí přidali ještě jeden gól v 89.minutě, když špatný odkop hostujícího brankáře zastavil před půlí Jaroš a lobem ze 40 metrů stanovil konečné skóre na 5:3.

V gólové přestřelce nakonec vyhráli lepší domácí, kterým trvalo hodinu, než vytěžili něco ze svého tlaku a protrhli střeleckou smůlu. Hosté přes povedený výkon v prvním poločase doplatili na pasivitu a bránění tříbrankového vedení.

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov- Včelná 5:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zápas

(tom, 15. 9. 2009 14:51)

Odcházel jsem za stavu 0:2.A asi jsem o nejlepší přišel. :o)))

zápas

(David , 14. 9. 2009 18:28)

to ale byla přestřelka

Zápas

(Zdeněk, 14. 9. 2009 11:14)

Zajímavý zápas,hlavně v prvním poločase hrála Včelná solidní fotbal. Nepatří na dno tabulky. Tak teď už se jí může dařit :-). Jinak výborná finiš zápasu, ale trochu nervy.