Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

mira   14. 7. 2010, 21:24
tekmi@seznam.cz
to máča:.....je to jednoduchý,ale nani to snadný.......,opravdu zajimává myšlenka.......

 

ZDENĚK   14. 7. 2010, 21:10
zdenekfifa@seznam.cz
Teda tady to jede! Jedete si někdo vyčistit palici na MASTERS OF ROCK?

 

jimmy   14. 7. 2010, 21:10
jimmy.back@seznam.cz
Zdravím Doda, tvůj výklad kapitalistického systému by se měl zařadit do encyklopedie, myslím, že lépe to napsat nešlo. V souvislosti s tím si vzpomínám na film Horká kaše, kde jsi v tom rozhovoru(čas 50:30), také vznesl zajímavou myšlenku. Tak by mě jen tak zajímalo, jestli to psal scénárista, nebo to šlo přímo z tebe.Díky Jakub

 

Whisky   14. 7. 2010, 21:01
zdenek.whisky.g@seznam.cz
Přátelé, vidím, že pár lidí mne pochopilo a také ví co a jak se děje. Díky. Člověku je hned lépe, když vidí a cítí, že mu někdo rozumí a že v tom není sám. Máča už prostě jinej nebude a jeho názory já respektuji, ikdyž s nimi nesouhlasím. Dodo, naprostej souhlas, líp bych to nenapsal. Schmeyd a Čáp také ví a nestydí se napsat, která strana mince je nahoře. Co se týče života za Komančů, víme všichni svý, revoltovali jsme, nadávali jsme, někteří i tiše mlčeli, ale v duchu nesouhlasili. Ale to neznamená, že když Komanči přepustili otěže, že od té doby je vše v ouklandu, máme se výborně a vše je prozářené dobrem, že??? Máča, když se oháníš těma příkladama a vysvětleníma s ohnutými prsty, dovolím si také jeden příklad. Zhruba před 10 lety jsem se potkal se svým někdejším spolupracovníkem u nás ve špitále. Já tam dělám, jeho tam přivezli zemřít. Na smrtelné posteli /cca 2 týdny před skonem/ mi řekl: Pamatuješ si Zdeňku, jak jsi po sametovce prohlásil, že byste nás, komunisty měli pověsit na nejbližším kandelábru??? Že jsme za 40 let rozkradli republiku??? Tak co říkáš dnes po deseti letech??? To jsme byli žabaři, viď??? Tihle vaši nový vůdci toho za 10 let rozkradli mnohem více, jsi teď spokojený??? Máča, když o tom stále přemýšlím, co bys na to odpověděl ty??? A jinak, komunismus se nikde nepovedl, jsi psal, že??? Prosímtě, napiš mi kde se povedl kapitalismus??? Kde jsou všichni lidé spokojení a blažení a žijí šťastně a nikdo neživoří??? Okamžitě se tam odstěhuji a nechám tě tu spokojeně žít s tvými pravičáky!!!

 

brutaltruth(Mirek Teplý)   14. 7. 2010, 20:47
satanachist@atlas.cz
Jiří, já nechci být starostou, ale někdo z nás by se mohl dostat do zastupitelstva....

 

Hrochus   14. 7. 2010, 19:51
jirka@vitacit.cz
Tak ti Mirku přeju, až budeš starostou, abys mohl říct 'nejsme jako oni'

 

Hrochus   14. 7. 2010, 19:40
jirka@vitacit.cz
Danne neboj se nic, čtu pravidelně a velmi pozorně. Ty dva pány jsem taky studoval, zajímavá četba. Měj se krásně a brzo dovi :-)

 

Gejza   14. 7. 2010, 19:37
Gejza.NB@seznam.cz
Lidi spravte si NÁLADU http://www.o2.music.stream.cz/klip/264991-iron-maiden-t - he-final-frontier?utm_source=Seznam&utm_medium=RSS&utm_ - campaign=Vyber&tab_no=0&position=6 -

 

brutaltruth(Mirek Teplý)   14. 7. 2010, 19:22
satanachist@atlas.cz
Vrátil jsem se z pracovního procesu a vidím, že z tématu "Pivo lepší dříve než nyní" se stal kulatý politický stůl. Souhlasím s Whiskym, Schmeydem, Dodem, Jirkou Čápem.... Ale nesouhlasím s těmi, co se ptají "A co s tím chceš dělat?" Já jsem si taky nikdy nepřpouštěl angažovanost do politiky, ale už jsem se nemohl dívat na to, když i na té nejnižší komunální úrovni musela firmy uplácet vedoucího stavebního úřadu, aby mohla dostat zakázku, na to, jak si úředníci na MěÚ dělají pijatiky za naše prachy nebo na to, jak se vozí materiál, který byl určený na inženýrské sítě, k jednomu vedoucímu odboru na MěÚ atd. Takže jsme s přáteli založili klub a dáváme dohromady kandidátku do komunálních voleb. Já jsem již byl ve volební komisi u voleb parlamentních, abych se trochu dostal pod pokličku zdejším "mocným" a nějak se divili, že se zde po dlouhé době objevují nové tváře ve veřejném i politickém životě a myslím, že začínají mít osobní obavy.... Takže, ne že se nedá nic dělat. Stačí se nebát a pořádně otevřít oči a "hubu". STAY PROUD!

 

dan   14. 7. 2010, 19:00
dan.horyna@seznam.cz
Tak jste popsali stav, který již před vámi přesně analyzoval D. Hume nebo B. Engels a jeho popis je ve skriptech prvního ročníku eknomiky a práva (který právě povinně studuji). Díky. Hrochu, zkus se vrátit zpět k příspěvkům, které jsme psali s Korym. Tam se dozvíš, co dělat se sebou, abys slušně a snesitelně tento, od do egyptské civilizace v různých obměnách setrvalý, stav společnosti přežil a ještě dokázal projít zdravě svůj životní vývojový cyklus a přadal to svým dětem. A ten všesvětový zmatek nech na přírodě Ona vždy vítězí.

 

SCHMEYD   14. 7. 2010, 18:26
schmeyd.schmeyd@seznam.cz
Jinak Dodo, jak se těšíš do Vizovic? Máš v plánu i mrknout na ňákou světovou kapelu, co tam bude v ten den hrát?

 

SCHMEYD   14. 7. 2010, 18:23
schmeyd.schmeyd@seznam.cz
:-) Vždycky se najde ňáký vůl... Já to nechtěl reagovat. Říkal jsem si, že nadávat tady nikomu zrovna nemusím... Jsem rád, že to DODO vyřešil i za ostatní. :-)

 

DODO   14. 7. 2010, 17:37
studio.hacienda@quick.cz
JO A PICA ZUSTANE PICOU.......NAVEKY

 

Jogurtatörr   14. 7. 2010, 17:20
jo.vo@laktos.cz
A jogurty stály 1,20 Kčs. Já chci levné jogurty! A chci a chci a chci! Šmejdi i obyčejní lidé všech zemí spojme se!

 

Mikke   14. 7. 2010, 17:04
Mirecek1972@seznam.cz
Dodo vše do posledního písmenka podepíšu!Tohle je naprosto reálný názor na to co se kolem nás děje.

 

Rockline   14. 7. 2010, 14:58
rockline@centrum.cz
Teda Dodo, koukám jako blázen! Naprostý souhlas se vším co jsi napsal!

 

SCHMEYD   14. 7. 2010, 14:19
schmeyd.schmeyd@seznam.cz
DODO DĚKUJI! Moje slova. Ještě bych se vrátil k tématu CHUŤ PIVA... Kolik zde chodí lidí? A hle vidíte, že se na toto téma rozjela slušná diskuze. Whisky má v tomto jistě pravdu. A chci tím jen říct, že i z téma na menší diskuzi, se může stát, téma diskuze větší. A pak si možná toho i někdo všimne. Takže i tohle fňukání je, nebo může být krůček ke změně... Nebo se pletu? Vždyť i malé slovo, může mít velkou cenu. Jen si ho musí někdo všimnout...

 

Jirka Čáp   14. 7. 2010, 13:12
czap.j@seznam.cz
Chce to tu trochu odlehčit. Takže tady http://www.youtube.com/watch?v=tDpKpjPTbHo Hlavně si všimněte bicmena na rybářský stoličce... Já nazouvám neposlušné conversky a jdu do práce !

 

Hrochus   14. 7. 2010, 13:10
jirka@vitacit.cz
No jo chlapci, sice popisujete stav věci, ale co se s tím jako dle vás dá dělat? ... neberu-li možnost zbalit kufry a nechat se vysadit na opuštěném ostrově někde v Karibiku. Tam vás zase dožene tsunami.

 

Petr Korál   14. 7. 2010, 12:51
petr.koral@seznam.cz
Nerad se pouštím do politických debat v internetových diskusích, přijde mi to o ničem, když si s diskutujícím nevidíme do očí a nemůžeme ihned bezprostředně reagovat. Nicméně chci jen říct, že svým posledním příspěvkem Dodo brilantně popsal naprosto totéž, co si myslím já jakbysmet.
DODO   14. 7. 2010, 12:15
studio.hacienda@quick.cz
V KAPITALISTICKEM SYSTEMU PATRI VSE BANKERUM, KTERI VSECHNY ZADLUZI - I SEBE . PAK SLAPNOU OBYCEJNYM LIDEM NA KRK A SEBEROU JIM VSE. NAVIC JE ZADLUZI NEKRYTOU MENOU, KTERA JE POUZE VYTISTENYM PAPIREM. NENI PRODUKTEM USPESNEHO PODNIKANI TECHTO LIDI.STEJNA VERBEZ. NEVELEBTE NECO, CEMU BUD NEROZUMITE, NEBO JE POHODLNE NECHAPAT.VSECHNY STATY MODERNIHO KAPITALISMU JSOU PRED BANKROTEM-O CEM SE BAVIME...O JAKEM USPECHU.....KOHO VLASTNE ??? JEDINYM USPESNYM BYL VZDY OBYCEJNY CLOVEK, KTERY MUSI BYT NA ROZDIL OD TECHTO SPEKULANTU V KAZDOROCNIM PLUSU.

 

Jirka Čáp   14. 7. 2010, 12:12
czap.j@seznam.cz
Zato ted nás řídí vzdělanci a že by to bylo kdovíjak super, mi taky nepřipadá.

 

Jirka Čáp   14. 7. 2010, 12:08
czap.j@seznam.cz
Dodo,promluvil si mi z duše. Jsem rád,že jsme oba stejně naivní :-) Bohužel mi někdy přijde,že čest a morálka jsou už jen prázdné pojmy. A pokud se někdo projeví jako vlastenec je automaticky neonacista a fašista :-(

 

máča   14. 7. 2010, 12:07
maca@motorband.cz
Stát nebyl nikdy moc dobrým podnikatelem!!! Zvláště když ho řídili nevzdělaní lidé dělnického původu.Komunista byl nejtvrdší kapitalista. Patřila mu celá zem, všechny firmy, fabriky,půda.MYslím,že se celosvětově jasně ukázalo, že tenhle systém je nefunkční. Nikde na světě neuspěl. Nebo snad někde jo? L,.M.

 

DODO   14. 7. 2010, 11:59
studio.hacienda@quick.cz
A JESTE CO SE TYCE POLITIKU.PREDMETEM PODNIKANI PARLAMENTU CR - JE CHOD STATU. VSICHNI, KTERI BYLI V PARLAMENTU PO REVOLUCI JSOU ZODPOVEDNI ZA DLUHY TETO ZEME.JSOU POVINNI RUCIT SVYM VLASTNIM MAJETKEM , KTERY BEHEM NEUSPESNEHO PODNIKANI V PARLAMENTU NABYLI.TI BY MELI PLATIT V PRVNI RADE.

 

máča   14. 7. 2010, 11:52
maca@motorband.cz
Změníte, naučte se mluvit na veřejnosti, připravte si politický program a vzhůru na podia, a přesvědčujte lidi, jak by jste nastavili podmínky pro úspěšné fungování státu a ekonomiky! Je to jednoduchý, ale není to snadný. Jinak brečením obviňováním a stěžováním si nic, opakuju nic nezměníte!!!!
Já jsem s jídlem a pitím(pivem spokojen) a jak říká Hrochus, na plzničku nedám dopustit!!! Tak na zdraví.L.M.

 

DODO   14. 7. 2010, 11:50
studio.hacienda@quick.cz
TAK TED BYCH SI DOVOLIL VSTOUPIT.JE ZVLASTNI, JAK SE Z DOCELA NEVINNE POZNAMKY, ZE ZA KOMANCU BYLO LEPSI PIVO, STANE VYHOSTENI Z DOMOVA NA KUBU, CI DO KOREI.SNAZIL JSEM SE NEKOLIK TECHTO TEMAT POPSAT VE SPARKU C.7.SOUHLASIM S TIM, ZE BY SE MELO O VECECH MLUVIT. JA SAM JSEM VYRUSTAL NA OSTRAVSKU A KVALITA MLECNYCH VYROBKU , MASA A PECIVA SE VCELKU NEDALA SE ZBYTKEM REPUBLIKY SROVNAT.KDYZ JSEM PRISEL DO PRAHY , BYL JSEM KVALITOU TECHTO VECI V HLAVNIM MESTE ZKLAMANY.TO NEZNAMENA, ZE NEMAM PRAHU RAD. HORNICI MELI NAROK NA KVALITU JIDLA PO SVE TEZKE PRACI.TO SI REZIM HLIDAL. TO JE FAKT. ALE NEZNAMENA TO, ZE SI PREJI , ABY SE KOMUNISMUS VRATIL. NEVIM, PROC TO TAK HROTITE.KVALITU PIVA SI TAKY PAMATUJI, KDYZ JSEM SE JAKO KLUK NAPIL Z TATOVA PULITRU, TAK MI TA CHUT ZAJELA AZ DO NOSU, JAKO CERTSVY KREN.PIVO BYLO SUPER.TAKY JAK KDE. KDYZ JSEM PO REVOLUCI JEL DO NEMECKA, SMAL JSEM SE NEMCUM, JAKE PIJOU STRACKY A EJHLE, MY UZ MAME PIVO SKORO HORSI....LAHVOVY HEINEKEN JE POMALU CHUTNEJSI NEZ LAHVOVA PLZEN...NEPISTE MI, AT SE TEDY ODSTEHUJI DO HOLANDSKA.JSEM TADY DOMA, ALE TO NEZNAMENA, ZE SE BUDU VE VSEM MLCKY PODRIZOVAT TZV. MLCICI VETSINE...KDO VYHRAL VOLBY JE UZ MNOHO LET UPLNE JEDNO, POKUD VAM TO NEDOSLO PRATELE.....NEJSEM SKEPTIK, JEN SE SNAZIM MIT OCI OTEVRENE A NENECHAM SI NABULIKOVAT KDEJAKOU VOLOVINU JENOM PROTO, ZE JE RECENA V TELEVIZI, KTERA PRY NIKDY NELZE.NA TO MAM PRAVO.VICE VZAJEMNEHO RESPEKTU VUCI LIDEM, KTERI JDOU PO JINE CESTE A MAJI ODLISNE NAZORY BY CECHUM A MORAVANUM PROSTE NESKODILO.PEACE ........................

 

Hrochus   14. 7. 2010, 11:50
jirka@vitacit.cz
Ti co se spojili, volby vyhráli, páč mají vetšinu a tudíž možnost rozhodovat. Socani zřejmě někde udělali chybu...

 

SCHMEYD   14. 7. 2010, 11:42
schmeyd.schmeyd@seznam.cz
Ano,v tom máš Jirko jistě pravdu. A to je i ta další změna o které mluvím v reakci na Máču,který tvrdí,že to nezměníme! A najednou už z nás dělá zastánce komunistického režimu? Vždyť v mém příspěvku jasně píšu,že komunismus byl svinstvo! Ale nezapomeň,hlavně ty Máčo,že každá doba,každý režim má i své plusy! Taky nechci být opět potahován už jen za blbé dlouhé vlasy,ale taky nechci v dnešní době žrát s prominutím hovna, což mi některé potraviny v dnešní době chuťově připomínají. Vám všem jistě vše chutná...

 

Jirka Čáp   14. 7. 2010, 11:35
czap.j@seznam.cz
Pokud si dobře pamatuju,tak ani jedna strana z nové vlády volby nevyhrála. Já chápu,že pokud nechceme dopadnout jako Řecko,tak jsou reformy nutné,ale nemyslím si,že se musí šetřit jenom na rodinách s dětmi,na mateřské,na porodném,důchodcích,studentech a jen na obyčejných lidech. Neměli by politici začít už konečně jednou taky u sebe ??? Já nevím,že by běžný občan tuto zem rozkradl a zadlužil a přesto si pan Kalousek,který na tom má obrovský podíl dovolí posílat složenky a tváří se jako spasitel a svůj díl viny a nejen on nepřizná. VV toho naslibovali,kdekdo jim nalítl (já taky !) a jak to dopadlo ted vidíme.O ODS radši nemluvím...

 

máča   14. 7. 2010, 11:27
maca@motorband.cz
Ještě vy,co pořád rádi vzpomínáte na výdobytky socializmu a komunismu, máte možnost se odstěhovat do Severní Korei a nebo na Kubu. Máte svobodnou volbu. Tam vám zařídí blahobyt a štěstí. Nekrade se tam a jsou tam samí féroví a poctiví lidi.Dostanete práci,jakou si budete přát, a plat taky.
Vzpomínám si, že když chtěl někdo tento blahobyt a spravedlivý řád opustit před revolucí, musel podstoupit opravdové dobrodružství a riskovat život, aby se mu to povedlo.Byl jsem jeden z nich.L.M.