Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblastní kolo - 13. 3. 2010 - Mistřín

Oblastní liga v BOXU 13.3. 2010 ve Svatobořících- Mistříně

Dne 13. března se uskutečnilo další kolo oblastní ligy, tentokrát u nás. Účast byla skutečně rekordní -  22 dvojic. To OL dlouho  nepamatuje a za nás rovněž nastoupil rekordní počet - 6 boxerů postupně Tomáš Benedík,  Kuba Hynčica,  Patrik Kobliha,  Ondra Ištvánek, Tomáš Košulič a Tomáš Frýdek a poprvé také žena - Lucka, která měla neočekávaně svoji premiéru ! ! !    7 boxerů  to také dlouho nepamatujeme.
Kuba Hynčica  si odbyl premiéru s Foldynou z Těmic a byla zde vidět oboustranně velká začátečnická nezkušenost a údery, které s boxem nemají nic společného, přesto Kuba zvítězil pro naprostou převahu v 1.kole.
Tomáš Benedík  měl za soupeře Staňka z BC Kroměříž,  kterému moc šancí nedal a vyhrál zaslouženě ve 2.kole, když byl jeho soupeř počítán. Jeho výkon byl opět velmi nadšený, malinko ubylo i chyb z minulého utkání,  nicméně je nutné tvrdě pilovat techniku a základní údery.
Patrik Kobliha  měl za soupeře zkušeného  Kyjovského z Těmic, který byl mistrem republiky z roku 2009. Boxoval s ním se zbytečným respektem, bohužel ani ta fyzička stále není na patřičné úrovni  a zaslouženě prohrál n.b.
Ondra Ištvánek  boxoval s Luběnou z Moravanu Prostějov a i u něho jsme už viděli lepší výkony a prohrál n.b.
Tito poslední dva už za sebou mají více utkání a mohou počítat jen s těžšími soupeři a měli by si to uvědomit a jinak přistupovat k tréninku.
Tomáš Košulič  přestože neměl moc natrénováno, což je zapříčiněno jeho pracovním vytížením, se rozhodl boxovat a podpořit domácí mužstvo, boxoval s Hlavsou z NLB a prohrál v rozporuplném utkání na body a ostudu neudělal a z rozhodnutí rozhodčích byl značně rozezlen trenér Jožka Horák...
Tomáš Frýdek  boxoval v závěrečném utkání asi s nejtěžším soupeřem, se Škrabalem z Moravanu Prostějov.  Škrabal téměř celé utkání Toma tlačil avšak bez zjevného účinku a bylo vidět, že čeká jen na rozhodující úder. Ten se mu však bohudík nepodařil, protože to by patrně hrozilo amputací hlavy nebo v lepším případě 2-3 měsíčním bezvědomím... Tom po ringu jen kroužil, boxoval pěkně technicky a ne sice tvrdě, ale chytře bodoval a zaslouženě zvítězil n.b.

Lucka přišla na utkání v pohodě, vysmátá, nejspíš po nějakém tahu, s tím, že bude u časomíry. Jaké bylo její překvapení a koktání, že nemá nic sebou, když se dověděla, že ji přijela soupeřka - Kristýna Tekielová z KO Brno - loni na MR v Praze skončila na 3. místě. Na to, že to byla její premiéra to bylo utkání docela technické i pohledné. Bohužel  Kristýna si vyvrtla ve 2. kole nohu a utkání muselo být  předčasně  ukončeno a Lucka zvítězila RSC - přesto však měla bodově navrch !

 

 

 
 



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 150228
Měsíc: 1794
Den: 20