Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ety Kutcher-Chan

Kety  Imp Idefix Černý Faun x Cedra Kutcher-Chan

  * 7.3.2011img_6767.jpg

Parson Russel Terrier

výška 36 cm, hrubosrstá, tricolor, plnochrupá vč. M3

 

Rodokmen

 

Zkoušky:  

Zk. vloh

1. cena, 188 b., 3. místo

Zk. norování

1. cena, 84. b. 1. místo

ZZZ

174 b., dobře

BH

obstála

ZOP

95b., výborně

ZZO

prospěla výborně

RH-FL E

175 b., dobře

Zk. canisterapie

86b., prospěla výborně

ZMMP

121b., velmi dobře

ZZP 1

245b., dobře

ZZO 1

90b. velmi dobře

NW - NZ

splnila

NW – UZ

splnila

NW – DZ

splnila

NW – WZ

splnila

 

Master of NW Z

ZPU 1

127b., dobře

 

 

 

 

 

Výstavy:  

Výstava

Datum

Ocenění

Třída

MVP Praha

5.11.2011

VN 2.

dorost

MVP Č. Budějovice

31.3.2012

V 3.

mladých

MVP Litoměřice

26.5.2012

V 4.

mladých

3. KV PRT a JRT Konopiště

10.8.2013

VD 3.

mezitřída

DUOCACIB Brno

22.2.2014

V 1, CAC

pracovní

DUOCACIB Brno

23.2.2014

V 2, r. CAC, r. CACIB

pracovní

71. klubová KCHT Ml. Boleslav

12.9.2020

V1, CCV, KVV, BOV

veteránů

Vánoční Klubová výstava KCHT

2.12.2023

V1, CCV

veteránů

Prague Expo Dog 8.12.2023 V1,CACIBV, BOV veteránů
       

 

Zdraví:  img_5104.jpg 

Luxace patelly

0/0

DOV (CERF)

neg.

PLL

clear

SCA

clear

LOA

clear

JBD

clear

AI

clear

DM

clear

BAER

oboustr. slyšící

 

 

 DNA profil

  Chovná fena

 

Ketynka je naše hurá-akce.  Nějak jsem pořád mohutně plánovala štěňátko ze zahraničí na jaro 2012 (dvě jsem měla dokonce už i předběžně zamluvená), až se najednou objevila už 3měsíční fenečka, tricolorní a již z fotky moc sympatická. Jeli jsme se na ni podívat (samozřejmě už s penězi, jak jinak) a rovnou ji odvezli domů. U pana Kučery na dvorku nás čekalo bouřivé přivítání dohromady asi 9 psů včetně štěňat. Ketynka mě uchvátila, je to bezva, přiměřeně drzá malá podvratná živla, která nechybí u žádné legrace a u žádného průšvihu. Věnuje se hlavně záchranářskému výcviku, okrajově též agility, neb je všestranně velmi talentovaná (bohužel i pro loveckou práci). Jako jediná a nejmladší z našich psů má složeno 15 zkoušek - 2 lovecké (vlohy a norování), poslušnost  BH,  ZOP,  ZZO, ZMMP a ZZO 1  záchranářské ZZZ,  RH-FL E a ZZP 1,  Zkoušku canisterapeutického psa a 4 základní noseworkové zkoušky. V noseworku, tj hledání specifického pachu, exceluje poslední rok. Je to obdoba výcviku policejních a celních psů k odhalování drog, výbušnin nebo exotických zvířat. 

Kety se svědomitě připravuje na své další zkoušky, pracuje jako canisterapeutický pes,  má zhotovena všechna zdravotní vyšetření a odchovala 3 vrhy štěňat.  Ta z prvního vrhu po bezva rakouském pracovitém pejskovi Rushill Morgan  jsme zdárně odchovali a našli jim po dlouhých peripetiích myslím výborné pánečky. Altair alias Chuck je kavárenským povalečem a je s tímto stavem převelice spokojen. Necvičí cíleně, jen chodí s pánečkem na túry po horách a dělá mu společníka. Aisa se nyní jmenuje Aiša a velmi úspěšně zahájila s paničkou agilitní kariéru. A Arctic alias Gery je srdnatým lovcem na Šumavě, ten ve finále asi dopadl nejlíp. Béčka jsou v rozpuku mládí a všem jsme myslím našli dobré rodiny. Většina z nich bude malými canicrossaři, Ballin a Brenn už začínají běhat, Bianca zatím cvičí se svou rodinou - maminkou se 2 kluky, kteří ji milují, do chovu zasáhne Borgia , která doprovází svou paničku do práce i na koňské výlety a taky treky, rekreačně běhá agility a hoopers, a Beretta, která je zatím napůl naše - je ve spolumajitelství.  Třetí vrh jsou odrostlá štěňata. Cester bude hlavně agilitit, Ciao Chicko se bude věnovat sportovní kynologii, Carl Edward je budoucí canicrossař. Cesmínka bude běhat agility a Comtessa zůstává doma bude z ní záchranářka a nejspíš také canisterapeutka, pokud zvládneme její temperament a nesmírnou radost z lidí. 

 

 

Příspěvky

Zdravotní testy

7. 10. 2014

| Rubrika: Ety Kutcher-Chan

| Fotografie: Kety zdrav. certifikáty

 

Jak jsme plánovali

13. 6. 2011

| Rubrika: Ety Kutcher-Chan

Plánování je moc prima, ale občas jsem velmi impulzivní a moje hurá akce vcelku stojí za to. Naposledy se Shelbičkou, teď s Etynkou...  no prostě se vyplatím