Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ani poslední den Zimní ligy výhru nepřinesl

Poslední hrací den halové Zimní ligy v Teplicích nás čekali naši sousedi v tabulce a tak jsme doufali v bodový zisk a tajně snili o dvou výhrách.
         V prvním utkání s Baníkem Osek jsme inkasovali již v 2. minutě po rohovém kopu. Ale kluci dokázali na inkasovaný gól odpovědět ve 22. minutě lobem Vojty Budky a hned za minutu Lukáš Stehlík trestný kop z poloviny hřiště uklidil pod břevno. Bohužel ve 35. min.
Osek opět rozehrával roh a míč propadl až k soupeřově útočníkovi, který neměl problém vyrovnat na 2:2. V minutě 44. náš obráce ztratil míč při nesmyslném kličkování před náším vápnem, za což jsme byli krutě potrestáni gólem a prohrou 2:3.
         Naše závěrečné vystoupení na letošní Zimní lize bylo proti celku Sokol Košťany. Ve 20. minutě se po závaru před naší brankou poprvé měnilo skóre zápasu - 0:1. Matěj Hahn dokázal po pěkném sólu vyrovnat
v minutě 23.. Na začátku 2. poločasu jsme opět udělali hrubou chybu ve středu pole a zase prohrávali. Ve 30. minutě zaútočil po pravém křídle Danda Bartoška a bylo to 2:2. Nějak nám ale nebyly body souzené neboť ve 38. minutě se dalekonosná střela z poloviny hřiště zastavila až v naší síti, což znamenalo opět prohru 2:3.
         Klukům nelze upřít snahu, ale v individuálních herních dovednostech i v obranné činnosti celého mužstva již předvedli mnohem lepší výkony.
Už se všichni těšíme ven na fotbal 7+1, kde se nám snad bude dařit více. Čekají nás přátelská utkání s SK Děčín, TJ Krupka a turnaj v Lounech.
        
 
Sestava:
Bartoška M. - Budka, Hahn, Bartoška D. - Stehlík, Lácha, Šalanský, Kunert, Jiřík, Žejdlík
 
TJ Vaňov – Baník Osek              2:3 (2:1)
TJ Vaňov – Sokol Košťany         2:3 (1:1)