Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: A naše „hvězdy“ se nestačily v Praze divit!

A naše „hvězdy“ se nestačily v Praze divit!

 

         Týden po vítězném turnaji v Žalanech nás čekal zájezd do Prahy na turnaj pořádaný známým fotbalovým obchodem Sportfotbal s.r.o. v hale s UMT 3. generace ve Zbuzanech. Hrálo se na hřištích 35 x 20 m s klasickým míčem č.5, hrací doba byla 1x 18 min.. A tak jsme den před turnajem opustili halu STZ a předturnajový trénink absolvovali na umělce ČL Neštěmice. Nekoncentrovaný přístup 70% hráčů k tréninkové jednotce dával tušit, že to v Praze nebude žádná sláva.

 

TJ Vaňov – ČAFC Praha             2:5

V zápase jsme šli do vedení již ve 4. minutě gólem Vacaty, na 1:1 vyrovnal soupeř v 8. min. po totálním kolapsu našeho obránce. Ve 12. minutě strhl vedení na naší stranu Budka střelou do odkryté brány. Následně jsme začali v defenzivě doslova čarovat a soupeři darovali 4 góly!

 

TJ Vaňov – TJ Spartak Příbram  0:11

Proti lídru krajského přeboru Středočeského kraje, který má kádr ligovým parametrů, jsme stejně jako ostatní účastníci turnaje neměli sebemenší šanci.

 

TJ Vaňov – TJ Spartak Hrdlořezy         - modří       7:0

Povinné 3 body proti nejslabšímu účastníkovi turnaje jsme získali v našem jediném zápase z celého dne, který aspoň trošku splňoval kritéria nedělat si ostudu.

 

TJ Vaňov – TJ Spartak Hrdlořezy         - fialoví       1:5

Výhrou v tomto utkání jsme mohli ještě zasáhnout do boje o medaile. Již ve 3. minutě Novák otevřel účet zápasu, následně jsme neproměnili několik slibných šancí a pak soupeř začal těžit z naší „kvalitní“ defenzivní činnosti a nasázel nám bůra.

 

 

Pokud si hráči uvědomí, že je potřeba zabrat v tréninku a to jak v herních cvičeních tak průpravných hrách, vše provádět se 100% koncentrovaností a v maximální rychlosti, aby nebyli pak při zápasech proti kvalitnějším týmům překvapení, že o hlavu menší hráč je připravil o míč a ještě jim pořádně naložil, bude pro nás tento turnaj určitě prospěšnější, než vítězný turnaj v Žalanech, kterého se zúčastnili týmy okresních soutěží.

 

sestava:    Traista P. – Novák M.,  Vacata J., Budka V., Stehlík L., Berger L.M.O., Mendlová D.

 

konečné pořadí:

 

1. SK SPARTAK Příbram              4-0-0          46:2           12 b.
2. TJ Spartak Hrdlořezy fialoví      3-0-1          14:14           9 b.
3. ČAFC Praha                              2-0-2          17:19           6 b.
4. TJ Vaňov                                   1-0-3          10:21           3 b.
5. TJ Spartak Hrdlořezy                 0-0-1           1:32           0 b.