Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov zvítězil na turnaji v Malých Žernosekách

4. 8. 2007
Vaňovští fotbalisté slaví vítězství

Obrazek



    V přípravě na nový ročník I. B třídy se zúčastnil dnes náš tým v Malých Žernosekách 10. ročníku turnaje o pohár starosty obce, který je zároveň i šestým ročníkem Memoriálu Josefa Lišky.

Program a výsledky:
9:00
TJ Vaňov - Sokol Malé Žernoseky 2:2 (0:2), na penalty 3:0
branky Vaňova - Vaňká, J. Dvořák

11:15
FK Milešov - FK Černiv 0:2 (0:0)
Zápas se hrál za teplého počasí ve vysokém tempu, Milešov nevyužil ve druhém poločase spoustu šancí, Černiv potrestal z rychlých protiútoků.

14:30 - O 3. místo
Sokol Malé Žernoseky - FK Milešov
10:2 (6:1)
Domácí jasně přehráli oslabené mužstvo Milešova, zápas měl jednoznačný průběh.

16:30 - Finále
TJ Vaňov - FK Černiv
3:0 (1:0)
branky Vaňova - J. Dvořák, Vaňkát, Martinů


1. TJ Vaňov
2. FK Černiv
3. Sokol Malé Žernosek
4. FK Milešov


trofej za nejlepšího gólmana turnaje

TJ Vaňova - Jan Kalina


TJ Vaňov
- Sokol Malé Žernoseky 2:2 (0:2), na penalty 3:0
branky Vaňova - Vaňká, J. Dvořák

    Trenér Rilke neměl na tento turnaj tolik svěřenců, jako poslední přátelský zápas, i tak se chtěli jeho svěřenci poprat o co nejlepší výsledek. Na lavičce seděl pouze jeden náhradník.
    První ranní zápas byla znát na hráčích Vaňova ještě menší únava z tréninkových dávek, domácí mužstvo se chtělo vytáhnout. Více ze hry měli hráči Žernosek, v prvním poločase udeřili po standartních situacích, oba góly byli pro nás smolné. Ve druhém poločase se karta obrátila, Vaňovští domácí borce prakticky k ničemu nepustili. Po brankách Vaňkáta a J. Dvořáka zaslouženě vyrovnali. Na řadu přišli penalty. Domácí celek neproměnil hned první tři penalty, zato Vaňovští se třikrát nemýlili, a tak poslali domácí do boje o třetí místo. Samotní hráči Vaňova se mohli těšit na finále. Po zápase ještě seldovali někteří hráči druhý zápas, aby trochu okoukli svého soupeře ve finále. K velkému překvapení všech to nebyl očekávaný Milešov, ale mužstvo Černivi.

16:30 - Finále
TJ Vaňov - FK Černiv 3:0 (1:0)
branky Vaňova - J. Dvořák, Vaňkát, Martinů

     Na finále přijeli naši borci více odpočatí, dorazil rychlonohýá T. Dvořák, také zkušený a ostřílený Donauf. Bohužel, ze zdravotních důvodů vypadl Caninec a Brabec.
    Od začátku se hrálo ve vysokém tempu, nahoru dolů. Více ze hry měli hráči z Černivi, ale k vážnějšímu ohrožení Vaňovské branky se nedostali, na druhé straně platilo to samé. Asi ve 35 minutě napřáhl téměř z 35 metrů J. Dvořák z přímého kopu, rána se mu velice povedla, skončila v síti. Míč vymetl všechny pavučiny v levém horním rohu branky. Aspoň nemá správce hřiště tolik práce.
Do konce poločasu se nic zajímavého nestalo.
    Ve druhé části finále se projevila zkušenost a fyzická vyspělost našich borců, kteří přidali ješt dva góly. Nejdříve se trefil Vaňkát do prázdné branky po přituknutí Stakiče. Třetí branku vstřelil Martinů, kdy po závaru protlačil míč za zády brankáře z Černivi.
    Jeden, regulérní gól, neuznal čárový rozhodčí Donaufovy. A dokonce si na něj vyšlápl v poli i hlavní rozhodčí, kdy nechtěně Donyho zfauloval. Bohužel, jako hráč nenosí u sebe karty, ale za toto by si ji hlavní rozhodčí zasloužil. Alespoň žlutou. Bylo to hrubé, nesportovní a bez míče.

    Veselých momentů bylo k vidění po celý turnaj mnoho, přeci jenom teplé počasí, únava a opotřebovanost hráčů byla asi největším soupeřem. Byl to velice povedený a kavlitní turnaj, a proto poděkujme našim borcům za skvělou reprezentaci našho klubu.

copyright by Drtikol

foto by Houdis
 



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bigmac jenom mele

Drtikol,5. 8. 2007 9:44

Já jsem si žádné chyby nevšiml a s těmi fonty nevím, nechápu to.

fotky

nasjara,5. 8. 2007 8:49

foto se nepřipravuje, je už od včerejška na rajčeti...jinak reportáž je výborná

text

Plukas,5. 8. 2007 7:37

a proč tam máš 2 druhy fontů ? jednou písmo takový, podruhý makový ??? Jo btw přečti si to posobě ještě jednou a zkus opravit ty chyby co tam máš :-)

Ty výbornej reportére... proto "jenom" dobrý.

To si přehnal Bigmac

Drtikol,5. 8. 2007 7:28

Dobrý je za tři. Já jsem vžborný :---))

novináři

Plukas,5. 8. 2007 0:47

A pak že nemáme dobré novináře na severu Čech :-)