Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov na domácím hřišti znovu padl, tentokrát nestačila rezerva na Petrovice

5. 10. 2008

Po jednobodovém zisku ze hřiště soupeře z minulého týdne, kdy vaňováci uhráli remízu 3:3 s rezervou Chabařovic, zavítal do Vaňova jeden z adeptů na postup do 1.B třídy celek Petrovic.

A to, že to Petrovice myslí s postupem vážně bylo také znát. Po celé utkání byli hosté nebezpečnější než domácí borci. Jejich převaha v poli sice nebyla nějak zvlášť výrazná, ale jejich útoky byly daleko víc nebezpečné než ty naše. A když se nemohli hosté dlouho prosadit v koncovce, tak jim přišel na pomoc asi správně odpískaný pokutový kop, který proměnili 0:1.

Ve druhém poločase vaňováci více otevřeli hru ve snaze srovnat stav. To byla ale voda na mlýn pohyblivým útočníkům hostí, kteří se dostávali do nebezpečných kontrů. Jeden z nich také skončil brankou 0:2. Další šance už hosté nezužitkovali také díky dobrým zákrokům Burgra. Domácí tým znovu nenašel recept na vstřelení branky na vlastním hřišti a tak si Petrovice odvážejí po zásluze do hor všechny body.

FOTKY OD RADKY

TJ VAŇOV "B" - HRANIČÁŘ PETROVICE  0:2 (0:1)

sestava: Burgr - Caninec, Štěrba, Dolák(46.Dovolil),Bouša(67.Matiscsák L.) - Sibal J., Šimek, Adamec, Hamala - Kodat, Hanták