Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ VAŇOV A - SOKOL PRACKOVICE n/L 1:0

8. 4. 2007

Po první jarní Vaňovské brance na domácím hřišti zůstávají všechny body doma.

Obrazek

Vaňov- V 18.kole se naše Áčko utkalo na domácí půdě s nevyzpytatelným soupeřem Sokolem Prackovice. Po přídělu od Libouchce a nešťastné prohře na JUNIORU bylo povinností v tomto utkání naplno bodovat. V naší sestavě chyběli vinou zranění Honza Machek a Lukáš Rytíř, který se zranil v týdnu na tréninku, což je ostatně naší specialitou.

V prvním poločase nebyl k vidění dobrý fotbal, a obě mužstva spoléhali spíše na nakopávané míče, se kterými si obě obrany většinou poradili. Do první vážnější šance se dostali hosté, když se Šonda uvolnil ve vápně a z úhlu vyzkoušel připravenost Burgra, který jeho nepříjemnou střelu zneškodnil. Na druhé straně se po závaru ve vápně hostí dostal do megašance Zlámal, ale z malého čtverce pouze trefil Paseku v brance hostí. Do šance se dostal ještě Zikmund, který se pěkným slalomem dostal až před Paseku, ale v rozhodující chvíli netrefil správně balón.

Druhý poločas se nesl ve znamení mírné převahy domácích, hosté spoléhali pouze na standartky, se kterými si ale naše obrana dokázala poradit. Naše šance byli stále nebezpečnější, ale jarní prokletí nových sítí stále nikdo ne a ne zlomit. Až v 75.minutě se dostal míč po ose Dvořák J. a Bouša ke zcela volnému Stakičovi, který trochu se štěstím prostřelil Paseku 1:0. V úplném závěru ještě postupovali na Paseku tři naši hráči, ale Bóďa místo přihrávky na zcela volného Vrbu nebo Zlámala volil kličku brankáři, který ho ale vytlačil do ostrého úhlu, ze kterého se dá branka trefit snad pouze z boku, což se také stalo. To byl poslední vážnější moment v zápase, po kterém rozhodčí utkání ukončil, a tři body tedy zůstali doma.

TJ VAŇOV "A" - Sokol PRACKOVICE n/L 1:0 (0:0)

Sestava: Burgr - Bouša, Dvořák J., Caninec, Brabec - Martinů (60.Vrba), Zikmund (68.Houda), Vaňkát, Dvořák T. - Stakič, Zlámal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tři body doma

Drtikol,8. 4. 2007 23:17

TO Prackovice: Tak nějak vám to nevyšlo, domů jste si neodvezli ani bod. :--)))