Jdi na obsah Jdi na menu
 


V derby proti MSK si Vaňov připsal již čtvrtou remízu v sezóně

12. 10. 2008

V dalším, tentokrát už osmém kole přivítal Vaňov na svém hřišti k dalšímu derby, o které není v této soutěži nouze, celek MSK Trmice. Vaňovská sestava opět doznala několika změn oproti minulému vítěznému utkání, na vině jsou zdravotní problémy, kterých je ve vaňovském celku poslední dobou až nezdravě moc. Do branky se podruhé v řadě postavil Karas, jenž podal dobrý výkon už v Liběšicích a i tentokrát to byla z jeho strany dobrá práce.

Zápas, který se nesl v korektním duchu se odehrával převážně od vápna k vápnu a ani jeden celek se nemohl dostat do souvislejšího tlaku a také šancí bylo jako šafránu. V jedné, ale zato vyložené se objevil trmický Zemín, jemuž ale na brankové čáře zkazil radost Bouša zaskočením za již překonaného Karase. Domácí se do žádné "loženky" nedostali, přesto šli do vedení o které se postaral Jelínek pohotovou střelou z 22 metrů kterou lehce tečoval trmický obránce. 

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. Bohužel se domácí hráči opět nedokázali slibně rozehraný zápas dotáhnout do vítězného konce. O vyrovnání se postaral trmický Gráf, který si naběhl za domácí obranu a pohotově přehodil Karase. V poslední minutě zápasu odmítl tříbodovou trefu Hanták, který byl sám před Pozděnou, bohužel jeho střela skončila na těle trmického brankáře.  

Vaňov potvrdil svou pozici remízového krále a na svém hřišti znovu ztratil, tentokrát dva body. Na druhou stranu pohled do tabulky naznačuje obrovskou vyrovnanost této soutěže a v konečném účtování bude každý bod dobrý. Ztracené body se Vaňov pokusí získat už za týden na hřišti Mojžíře!

FOTKY OD RADKY

TJ VAŇOV - MSK TRMICE  1:1  (1:0)

branky: Jelínek - Graf

sestava: Karas - Bárta, Caninec, Bouša, Příhoda - Dvořák T., Machek, Jelínek(75.Hamala), Martinů - Zikmund(85.Houda), Veselý(55.Hanták)