Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vlci Vaňov - Vítězné loučení se soutěží mladších přípravek 2013/14

 
 Vlci Vaňov - Vítězné loučení se soutěží mladších přípravek 2013/14
 
Velká gratulaceza výkony ale i výsledky našich nejmenších fotbalistů a poděkování za skvělou reprezentaci klubu v sezóně 2013/14 si zaslouží naše vlčata z Vaňova. Poslední satelitní turnaj jsme zakončili vítězně – více na našich webových stránkách zde.
Během uplynulé sezóny se nám podařilo mírně rozšířit kádr a stabilizovat kostru mužstva. K tradiční bojovnosti se postupně pokoušíme dodat fotbalovost a konstruktivní způsob přechodu do útoku. V okresní soutěži Mladších přípravek jsme odehráli celkem 20 satelitních turnajů, z toho 10 jsme jich vyhráli. Získali celkem 166 bodů, 52 vítězství, 10 remíz a pouze 8 porážek při skóre 301 : 114.
Během zimní sezóny se nám podařilo uspět na halových turnajích, přivézt několik medailí, individuálních ocenění a porazit i přípravky týmů zvučných jmen. (Dukla, Praha, FK Teplice, Děčín, Štětí, Mělník a jiné…). Výsledky sami o sobě vypovídají o správně nastaveném směru tréninků a kvalitě našich vlčat. Pokud všem vydrží chuť trénovat, hrát a povede se kádr doplnit o několik kvalitních hráčů, je budoucnost těchto ročníků ve Vaňově na dobré cestě a nemusíme se bát dalších let.
Vlci Vaňov: Petr Kadleček, Bára Škvorová, Pavel Kadleček, Jára Souček, Marek Stožický, Martin Vlček, Duchoň Standa, Štěrba Šimon, Jan Martinů, Michal Martinů, Collymore Kryštof, Mrkvan Fanda, Lisec Fanda, Matiscsák Václav, Vácha Martin, Mudrich Dominik
Trenéři: Škvor Petr a Souček Jarda
 
2013/14
vítězství
remíza
prohra
skóre
body
Celkem
52
10
8
301 : 114
166
 
Kompletní výsledky v souboru:   Výsledky 2013/2014 Vlci Vaňov
 
tjv.jpg       
 
Podrobné informace, fotky a videa naleznete na webových stránkách Vlků.

 

nabor.jpg