Jdi na obsah Jdi na menu
 


 Trocha povídání o mě:

  Jmenuju se Michal "Kobra" Němeček, jsem ze Sadské u Nymburka a fotografií se zabývám cca.od roku 1986.Obrazek Začínal jsem fotit s Prakticou MTL-5 na černobílý film. Zkoušel jsem fotit přírodu, ale po čase jsem došel k názoru, že mě spíše láká fotit lidi. Oslovil jsem několik svých dobrých kamarádek a začal s nimi zkoušet fotit "Portréty" a časem i "Akty". V roce 1998 jsem si pořídil manuální Pentax MZ-M, a po dvou letech i autofokusový Pentax MZ-5n. Stal jsem se také členem "Klubu přátel Pentaxu" a zde jsem začal své fotografie prezentovat a konzultovat s ostatními fotografy. Několik foteček mi také vyšlo ve fotorevui "PhotoLife". Fotím hlavně reportáže z dění v našem městečku pro místní "SadskéObrazek noviny", ale i svatby, maturitní plesy a tak podobně.

  V roce 2003 jsem si pořídil svůj první digitální přístroj Pentax Espio 330gs, ale teprve 6.megová zrcadlovka Pentax ist*D, mě přesvědčila, že digitální fotografie má nějaký smysl a budoucnost. Poté přišel Pentax K-10Obrazek, K-3 II, a nyní vlastním fullframový Pentax K-1 II se slušným vybavením a je to prostě již úplně o něčem jiném.

  Pracuju u nás v Sadské na radnici jako zaměstnanec v odboru údržby města. (něco jako Technické služby) Ve volném čase ještě vedu s několika nadšenci děti v místním skautském středisku.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

loveawake.ru - Are you 18? Come in and don't be shy!

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

Alislagree - High blood press symptoms

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pas-cher-yvelines/