Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klub Přátel Pentaxu

6. 5. 2009

Jak jsem se stal členem KPP:

   Když jsem si před dávnými lety poprvé v naší trafice koupil časopis "PhotoLife" (tuším, že to bylo číslo 4?), hodně se změnil můj pohled nejen na fotografii, ale i na fotografické přístroje. Musím se přiznat, že to byl právě pan Karbusický, který mě se svou chválou fotografických přístrojů značky Pentax tak nahlodal, že jsem si po čase rozmýšlení (v roce 1998) k němu na Bílou Horu do Prahy, dojel koupit svůj první, manuální Pentax MZ-M.

   Začal jsem se fotografií a věcmi kolem zabývat mnohem víc, a opět z "PhotoLife" jsem se poprvé dočetl, že někde v nedalekém Velkém Oseku existuje nějaký "Klub Přátel Pentaxu". Skočil jsem tedy do auta a jel do Oseka hledat jakýsi krámek "Foto SaM". Musím uznat, že mě Líznerovi přijali velice vlídně a já se stal členem "Klubu přátel Pentaxu".Obrazek

   Začal jsem se se pravidelně zúčastňovat klubových setkání, kde jsem potkal mnoho zajímavých lidí a zapálených fotografů, kteří dokázali nejen pokecat, kriticky poradit, ale i pochválit a zvednout sebevědomí. (Jirka Šimánek, Petr Fiala, Richard Beneš, Maxa Píšová, Miloš Kirchner a další...)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář