Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj DOROST C 9-10.12.2017

 Uplynulý víkend se konal dorostenecký turnaj v naší přetlakové hale. Zúčastnilo se ho 18 hráčů a domácí Tomáš Maxa vyhrál dvouhru i čtyřhru. Ostatní domácí hráči sehráli slušné zápasy. Filip Macháček je prvním rokem starší žák a v této kategorii sbírá zkušenosti v rychlejším a hlavně silovějším tenise. Filip hrál v první kole s Petrem Krausem a prohrál o 5 míčů 7:6 (4) a 7:6 (5). Hrál výborně a ty rozhodující míče v teibreacích uhrál Petr (odchovanec našeho klubu) v současné době hrající za LTK Teplice.

Adam Kubišta vyhrál první kolo nad chybujícím Kevinem Milerem ze Svahu Všebořice jistě a zkušeně. Ovšem v druhém zápase s Nikolou Došičem už nepodal soustředěný a bojovný výkon, ale naopak. S rozčilováním nesoustředěním se vyrovnaně s lepším soupeřem vyhrát nedá. Honza Kříž se v zápase s Petrem Bartesem ze Severočeské tenisové opět ujal svého stylu, a prohrál až v superteibreaku. Škoda, bez bekhendu s horní rotací se dnes nevyhrává. Honzovi se ale bojovnost upřít nedá.

 http://cztenis.cz/turnaj/306011/sezona/Z1718/vysledky

 

 

Minulý týden slavil náš klub díky Filipovi Macháčkovi a Ondrovi Burešovi, kteří ovládli turnaj starších žáků na Tempu Praha. Filip porazil ve finále po boji Ondru a spolu vyhráli čtyřhru.

 http://cztenis.cz/turnaj/506012/sezona/Z1718/vysledky

 

 

Všem gratulujeme a přejeme další úspěchy.

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaje v zimní sezóně 2017 - 2018