Jdi na obsah Jdi na menu
 


V neděli 3.1.2010 se uskutečnil již  V.ročník Duchcovského Kanára.

Vyhlášení a ocenění nejúspěšnějších tenistů za rok 2009, se letos uskutečnilo ve společenské místnosti tenisového klubu. Poslední dva ročníky vyhrála Pavlína Šimonová a i letos byla jednou z adeptek na vítězku.

Ceny pro nejúspěšnější tenisty loňského roku byly od partnera našeho klubu firmy Tecnifibre. Hlavním partnerem této akce byl náš klub.

Poděkování za loňskou sezónu patřilo všem, kteří nám v naší činnosti pomáhají. Pan Jiří Halíř, pan Lukáš Malý, Petr Rychecký a firma For-g a další.

Další poděkování patřilo kapitánům družstev za jejich pomoc a čas, ktrerý našemu krásnému sportu obětují.

Na třetím děleném místě skončil Jiří Halíř mladší - okresní přeborník v mladších žácích v singlu i deblu a Lucie Reichertová okresní přebornice ve čtyřhře a vítězka několika turnajů ve čtyřhře.

Druhá skončila Pavlína Šimonová - okresní přebornice v singlu i deblu a vítězka několika turnajů v singlu i deblu.

Kanára za rok 2009 obdržela Klára Přibylová za skvělou reprezentaci našeho klubu v středočeské lize starších žáků, kde hostovsla za klub Realsport Nymburk. Letos si připsala vítězství i v kategoriích dorostu a dospělích.

Všem oceněným gratulujeme a přejeme do tenisového roku 2010 hodně zdraví, štěstí a ještě lepší výsledky než v roce minulém.

                                                                               Za TK Duchcov Jaroslav Přibyl