Jdi na obsah Jdi na menu

Report z 18.12.2009

28. 12. 2009

Tak a už máme fotky z akce 18.12.2009, která se uskutečnila v klubu Tingl Tangl. A co žeObrazek se tam dělo? Tak se pojďte začíst do našeho reportu z této velice povedené akce…

Při pohledu na kalendář a zjištění, že je dnes 18.12.2009, a že máme naší první akci, jsem byl strašně moc rád, že se nám to nakonec podařilo zorganizovat společně s restaurací a kabaretem Tingl Tangl. Takže Tingláci - DĚKUJEME!! 

A jak to všechno probíhalo? Přijel výherce soutěže „DVOJNÍKŮ“ Roman Jončev se svojí milou manželkou. Byli tam samozřejmě dříve než já, protože jsem se zasekl v restauraci s Klárkou Kolomazníkovou, se kterou jsem probíral nějaké věci (Míša je stará Kelišová – poz. korektorky:-).Ale musím Vám říct, já se tak údivem lekl, až se ve mně dítě hnulo! Myslel jsem, že tam opravdu sedí Zdeněk Troška! Byl to Roman. Ale ta podoba!
Pak jsme se vydali do sálu kabaretu, kde právě začínal program. Konala se travesti show, u které jsme se všichni skvěle bavili. Naše korektorka webu Martinka nechtěla dorazit (tolik práce před vánocemi jsem měla! - pozn. korektorky:-), ale poté, co jsem na ní naléhal,  nakonec přijela. Měl jsem obrovskou radost, ale stále jsme nebyli kompletní. Někdo nám scházel. A to pan ředitel Wellnes studia Avicenum (www.hotel-avicenum.cz) s masérem Bobem. Dorazili až kolem půlnoci kvůli počasí. 
ObrazekTak a byli jsme konečně kompletní. Roman Jončev s manželkou, Klárka Kolomazníková, korektorka Martinka, admin Michal, masér Bob a panem ředitel. Než jsme šli na jeviště předávat výhru, sledovali jsme program, který byl mimochodem hodně zajímavý a pestrý.
A už je náš čas, hodinky ukazují 00:35 a my jdeme na jeviště. Přivítal jsem výherce soutěže „DVOJNÍKŮ“ Romana, Klárku Kolomazníkovou a pana ředitele Wellnes studia Avicenum. Společnost na jevišti jim dělala krásná slečna Jesica. Nejprve jsme návštěvníky seznámili proč a z jakého důvodu tam jsme. Poté, co se Jesica zeptala publika, co říkají na podobu se Zdeňkem Troškou, se ozvala bouře potlesku, hvízdání a tleskání, čímž dali najevo, že výherce byl zvolen právem. Pan ředitel předal Romanovi výhru - víkendový pobyt pro dvě osoby ve Wellnes studiu Avicenum v Jizerských horách. Ani pak jsem všechny jen tak rychle z jeviště nepustil. Klárka, Roman a pan ředitel pokřtili podpisové karty Zdeňka Trošky, které vznikly díky Luďce Tomešové z Tiskárny LT (www.tiskarObrazeknalt.cz). Luďko, strašně moc Vám DĚKUJEME, karty jsou úžasné. Pokřtili jsme je minerální vodou Mattoni, protože Zdeněk Troška jak je známo je abstinent. Pak jsme vrátili ke sledování zábavné show. Klárka nás potom musela opustit a my ostatní jsme se dále bavili do ranních hodin.
Fotografie z akce – za které děkujeme Pavlínce Sedlákové - naleznete ve fotogalerii

DVOJNÍK ZDEŇKA TROŠKY
Na závěr bych chtěl poděkovat vám všem, co jste v téhle akci měli prsty a pomohli, byť jen trošku. Strašně moc DĚKUJI, bez vás by to nebylo!

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář