Jdi na obsah Jdi na menu

Zdeněk Troška na Plese v Opeře 2010

11. 2. 2010

ObrazekO hlavní hvězdu plesu Michele Mercierovou bylo vzorně postaráno. Popíjela nejlepší víno i šampaňské. Události sezóny byly přizpůsobeny i ceny. Láhev dobrého vína stála 4500 korun, šampaňské bylo ještě o tisíc korun dražší.

Michele pochopitelně jako hlavní host večera měla o pitný režim postaráno a peněženku k tomu nepotřebovala. Když vyrazila na taneční parket, bylo znát, že nějakou tu skleničku si už stihla dát. Klasický waltz v jejím podání vypadal jako trhlý disco tanec. Po půlnoci dokonce už sundala lodičky a na parketu v divokých tancích pokračovala. A začala si objednávat panáky vodky.

Na rozdíl od loňského roku letos moc hvězd na Ples v Opeře nedorazilo. Vedle MicheleObrazek Mercierové zářila Andrea Verešová, Gábina Partyšová, Kateřina Sokolová, manželé Jakubiskovi, Zdeněk Troška nebo úřadující královna krásy Aneta Vignerová.

A jak se na plese líbilo Zdeňkovi?  Na plese to bylo podle jeho slov úžasné, milé, dobře se bavil a milými úsměvy se zdravil i s Angelikou Michele Mercier.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář